Marknadsföring i Sverige och Europa

Varje år hjälper SCR miljoner svenska och internationella turister att hitta och boka de bästa semesterupplevelserna på Sveriges campingplatser. Vi marknadsför svensk camping, Sveriges destinationer och din campingplats i Sverige och Europa. Med kunskap om kunden och en ledande räckvidd tar vi med gästerna på hela resan; från inspiration till bokning. Vi arbetar metodiskt med de olika stegen i kundresan och med tydliga målgrupper för att få fler gäster att hitta till er och för att hela marknaden ska växa.

Intresset för Sverige som resmål och camping som boende blir allt större och konkurrensen om semesterresenärerna blir allt hårdare. Digital närvaro och en genomtänkt marknadsstrategi är nyckeln för att se till att de hittar till just er.

Kännedom, trafik och bokningar

Med SCR:s partnernätverk och webbplatsen Camping.se som bas erbjuder vi en helhetslösning för din marknadsföring. Camping.se är Sveriges största och mest använda webbplats för information, inspiration och bokning av boende på campingplats. Hela vårt system och våra villkor är utvecklade för och av våra medlemmar. Därför hjälper vi dig att öka kännedomen om din campingplats, att få fler besökare till din webbplats samt få förbetalda bokningar från kunder som bokar på Camping.se. Via vår plattform kan du också sälja direkt via de flesta av Europas ledande bokningsajter.

Sälj i flera kanaler

Tillsammans med Visit Group har SCR utvecklat en unik branschlösning för onlinebokning i flera kanaler. I ett system säljer du på din egen webbplats under ditt eget namn och på din adress, på Sveriges största bokningssajt för campingboende - Camping.se, via alla ledande webbplatser i Europa och även back office.

Med oss som partner får du avlastande personlig gästservice 7 dagar i veckan och tillgång till kanaler som är unika för branschen. Genom vårt samarbete med tyska ADAC kan vi också garantera dig den bästa räckvidden i Tyskland. SCR:s marknadshub är unik i sitt slag och utvecklad för att gynna din verksamhet och öka din försäljning på dina villkor och i din egen regi.

Camping.se

Basen i vår marknadsföring är Camping.se. Camping.se är en av Sveriges största resesajter och i särklass störst inom campingboende. Här når du effektivt en miljonmålgrupp i både Sverige och Europa. Camping.se är topprankad på Google, har mer än 50 000 följare i sociala medier och mer än 200 000 gäster som prenumererar på våra nyhetsbrev. Allt det drar du nytta av. Aktiverar du vår medlemsägda bokningstjänst får du dessutom ännu mer digital marknadsföring.

Turistsveriges största resemagasin

Även om vårt fokus är digitalt så spelar vårt magasin fortfarande en väsentlig roll både före och under resan. Inte minst på Sveriges viktiga utlandsmarknader. Magasinet Camping.se är Sveriges i särklass största resemagasin och här marknadsförs din campingplats som en del av resmålet Sverige.

Utöver alla campingplatspresentationer hittar läsarna bland annat resereportage, ruttförslag, tipssidor och intressanta profilintervjuer. Vårt mål är att vara resmålets Sveriges bästa magasin och en inspirerande guide till Sveriges campingplatser i ett.

Kundklubben

Alla våra medlemsföretag kan också dra nytta av fördelarna med Europas största förmånskort, Camping Key Europe. Camping Key Europe är det digitala förmånskortet som används av 800 000 gäster i Europa. Öka din beläggning i lågsäsong, nå nya kunder i Europa och öka din marknadsföring genom att delta. Din campingplats marknadsförs på flera ledande webbplatser och i Sveriges mest nedladdade campingapp.

Bli medlem

Fyll i vår medlemsansökan så kontaktar vi dig.