Branschens vassaste marknadsföring och marknadssystem

Vi marknadsför din campingplats och destination i Sverige och Europa. Med kunskap om kunden och en unik räckvidd tar vi med gästerna på hela resan; från inspiration till bokning. Vi hjälper dig att öka din försäljning.

Intresset för Sverige som resmål och camping som boende blir allt större och konkurrensen om semesterresenärerna blir allt hårdare. Digital närvaro och en genomtänkt marknadsstrategi är nyckeln för att se till att de hittar till just er.

SCR:s branschlösning för onlinebokning i hela Europa

Tillsammans med BookVisit har SCR utvecklat en unik branschlösning för onlinebokning i flera kanaler. I ett system säljer du på din egen webbplats under ditt eget namn och på din adress, på Sveriges största bokningssajt Camping.se, via alla ledande webbplatser i Europa och även back office. Med oss som partner får du dessutom avlastande personlig gästservice 7 dagar i veckan och tillgång till kanaler som är unika för branschen. Genom vårt samarbete med tyska ADAC kan vi också garantera dig den bästa räckvidden i Tyskland. SCR:s marknadshub är unik i sitt slag och utvecklad för att gynna din verksamhet och öka din försäljning på dina villkor och i din egen regi.

Camping.se

Basen i vår marknadsföring är Camping.se. Camping.se är en av Sveriges största resesajter och i särklass störst inom campingboende. Här når du effektivt en miljonmålgrupp i både Sverige och Europa. Camping.se är topprankad på Google, mer än 50 000 följer Camping.se i sociala medier och mer än 200 000 gäster prenumererar på våra nyhetsbrev. Allt det drar du nytta av. Aktiverar du vår medlemsägda bokningstjänst får du dessutom ännu mer digital marknadsföring.

Magasinet Camping.se och Camping Key Europe

I vårt magasin och katalog marknadsförs din campingplats där svenska och internationella gäster planerar sin semester. Magasinet Camping.se är Sveriges största resemagasin och det största tryckta, heltäckande inspirationsmaterialet om hela landet. Magasinet skickas direkt hem till 100 000 svenska hushåll och totalt trycks 200 000 exemplar i tre språkvarianter. Alla våra medlemsföretag kan också dra nytta av fördelarna med Europas största förmånskort för campare, Camping Key Europe. Du får helt enkelt tillgång till en marknadsavdelning som hjälper dig att öka din försäljning och nå nya gäster.

Bli medlem i SCR Svensk Camping

Fyll i vår medlemsansökan så kontaktar vi dig.