Bli medlem i SCR Svensk Camping – vi finns till för dig!

Ibland är det skönt att ha en stark organisation bakom sig. SCR Svensk Camping är din bransch- och marknadsorganisation och vi arbetar med frågor som gör det enklare för dig att driva din verksamhet. Som medlem blir du en del av ett rikstäckande nätverk med medlemsföretag över hela Sverige.

  • Du får mer marknadsföring och ökad försäljning
  • Du blir en del av ett starkt branschnätverk
  • Du får stöd i ditt företagande

Att vara medlem i SCR Svensk Camping är en styrka och en kvalitetsstämpel gentemot både gäster, personal, leverantörer och myndigheter. Genom att vara medlem visar du omvärlden att du är med och påverkar samt utvecklar din bransch. Som medlem får du tillgång till en mängd servicefunktioner, förmåner och tjänster, samt blir uppdaterad om vad som händer i branschen. Vi jobbar helt enkelt för att ge våra medlemsföretag bästa möjliga förutsättningar att driva en framgångsrik verksamhet.

Välkommen som medlem

Välkommen in i gemenskapen – tillsammans utvecklar vi Sverige till Europas bästa campingdestination!

Hör gärna av dig om du har några funderingar, du når oss på telefon: 031-355 60 00 och via e-post: info@scr.se. Eller fyll i vår medlemsansökan så kontaktar vi dig.

Ladda ner filer

Filtyp Namn Förhandsvisa Ladda ner
pdf Bli medlem i SCR Svensk Camping 2022.pdf Visa 7,66 MB

En kvalitetsstämpel för ditt företag

Att vara medlem i SCR Svensk Camping är ett bevis för god affärsetik och seriöst företagande. Alla medlemsföretag är enligt stadgarna skyldiga att följa SCR Svensk Campings etiska regler. Dessa är framtagna av branschen och speglar våra medlemmars gemensamma värderingar. Ledorden är ärlighet och omtanke mot gäster och anställda samt respekt för samhällets spelregler.

Våra etiska regler bygger på följande grunder:

  • Hållbart företagande
  • Trygghet för gäster och kunder
  • Trygghet för affärspartners
  • Ansvarstagande
  • Tydlighet

Medlemskapet i SCR Svensk Camping är en kvalitetsstämpel för ditt företag som kan visas upp genom SCR:s logga på er hemsida, vårt medlemsmärke på dörren till receptionen, SCR:s flagga med mera.

Ladda ner filer

Filtyp Namn Förhandsvisa Ladda ner
pdf SCR Svensk Campings etiska regler Visa 13,51 MB

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta mig om du har några frågor om ett medlemskap i SCR Svensk Camping. För att nå mig via e-post, använd formatet fornamn.efternamn@scr.se.

Sara Lindgren

Sara Lindgren

Medlemssupport - deltid

031-355 60 23