Bli medlem i SCR

SCR är bransch- och marknadsorganisation för Sveriges camping- och stugföretag. Vi grundades 1967 och vår vision är att göra Sverige till Europas bästa campingdestination.

Vi stödjer våra medlemmars verksamhet genom nationell och internationell marknadsföring, samt strategiskt arbete avseende branschens villkor och är en plats för nätverk och möten med andra i branschen. Som medlemsföretag blir du också en del av Sveriges största nätverk inom camping- och stugturism och får tillgång förmånliga erbjudanden från våra ackrediterade leverantörer som kan hjälpa dig att öka din lönsamhet.

Vår bransch spelar roll för Sveriges besöksnäring och ekonomi. Under sommarsäsongen juni–augusti är nästan 50 procent av alla kommersiella gästnätter i Sverige på en campingplats. Låt oss utveckla den tillsammans.

Läs mer om vad som ingår i medlemskapet här.

Vår vision

Vår vision är att göra Sverige till Europas bästa campingland.

Vårt grundtänk

Vi arbetar enligt tre huvudprinciper som bildar ett maskineri som tillsammans stärker våra medlemmar: bättre marknadsföring och försäljning,  bättre verksamhet och bättre marknadsvillkor.

Du kan läsa mer om dessa och andra affärsstärkande fördelar vi erbjuder våra medlemmar här på SCR.se eller i foldern nedan.

Etiska regler

Våra etiska regler är framtagna av branschen och speglar medlemsföretagens gemensamma värderingar. Ledorden är ärlighet och omtanke mot gäster och anställda samt respekt för samhällets spelregler.

Våra etiska regler bygger på följande grundpelare:

  • Hållbart företagande
  • Trygghet för gäster och kunder
  • Trygghet för affärspartners
  • Ansvarstagande
  • Tydlighet

Att vara medlem i SCR Svensk Camping är således ett bevis för god affärsetik och seriöst företagande.

Välkommen med din ansökan

Fyll i vår intresseanmälan för medlemskap så kontaktar vi dig.

Ladda ner filer

Filtyp Namn Förhandsvisa Ladda ner
pdf Bli medlem i SCR Svensk Camping Visa 12,22 MB
pdf SCR Svensk Campings etiska regler Visa 13,51 MB
pdf Klassificeringssystemet Visa 1,46 MB

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta mig om du har några frågor om ett medlemskap i SCR Svensk Camping. För att nå mig via e-post, använd formatet fornamn.efternamn@scr.se.

Sara Lindgren

Sara Lindgren

Medlemssupport

031-355 60 23