Ditt medlemskap i SCR Svensk Camping – vi finns till för dig!

Ibland är det skönt att ha en stark organisation bakom sig. SCR Svensk Camping är din bransch- och marknadsorganisation och vi arbetar med frågor som gör det enklare för dig att driva din verksamhet. Som medlem är du en del av ett rikstäckande nätverk med medlemsföretag över hela Sverige.

Tre starka medlemsvärden

  • Du får marknadsföring och når fler gäster
  • Du är en del av ett starkt branschnätverk
  • Du har tillgång till stöd i ditt företagande

Unika branschförmåner

Som medlem i SCR får du tillgång till certifieringen Certifierad svensk campingplats, en kvalitetsstämpel gentemot både gäster, personal, leverantörer och myndigheter. Du får även möjlighet att klassificera din anläggning genom SCR:s klassificering. SCR:s klassificering hjälper gästerna att jämföra olika campingplatsers utbud och standard, och är för många gäster en av de viktigaste faktorerna vid val av resmål.

Genom att vara medlem visar du även omvärlden att du är med och påverkar samt utvecklar din bransch. Som medlem får du tillgång till SCR:s unika marknadsföringshub, en mängd servicefunktioner, branschspecifika förmåner och tjänster, samt blir uppdaterad om vad som händer i branschen. Vi jobbar helt enkelt för att ge våra medlemsföretag bästa möjliga förutsättningar att driva en framgångsrik verksamhet.

Välkommen som medlem

Välkommen in i gemenskapen – tillsammans utvecklar vi Sverige till Europas bästa campingdestination. Hör gärna av dig om du har några funderingar, du når oss på telefon: 031-355 60 00 och via e-post: info@scr.se. Eller fyll i vår medlemsansökan så kontaktar vi dig.

En kvalitetsstämpel för ditt företag

Att vara medlem i SCR Svensk Camping är ett bevis för god affärsetik och seriöst företagande. Alla medlemsföretag är enligt stadgarna skyldiga att följa SCR:s etiska regler. Dessa är framtagna av branschen och speglar medlemmarnas gemensamma värderingar. Ledorden är ärlighet och omtanke mot gäster och anställda samt respekt för samhällets spelregler.

Våra etiska regler bygger på följande grunder:

  • Hållbart företagande
  • Trygghet för gäster och kunder
  • Trygghet för affärspartners
  • Ansvarstagande
  • Tydlighet

Medlemskapet i SCR Svensk Camping är en kvalitetsstämpel för ditt företag som kan visas upp genom SCR:s logga på er hemsida, vår certifieringsskylt vid receptionen, SCR:s flagga med mera.

Ladda ner filer

Filtyp Namn Förhandsvisa Ladda ner
pdf SCR Svensk Campings etiska regler Visa 13,51 MB

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta oss om du har några frågor om ett medlemskap i SCR Svensk Camping. För att nå oss via e-post, använd formatet fornamn.efternamn@scr.se.

Peter Jansson

Peter Jansson

Administrativ chef

031-355 60 12

Bertil Persson

Bertil Persson

Rådgivare samt ansvarig Svensk Campingstandard

031-355 60 18