Välkommen till Sveriges största nätverk inom turism

SCR är bransch- och marknadsorganisation för Sveriges camping- och stugföretag. Vi grundades 1967 och vår vision är att göra Sverige till Europas bästa campingdestination.

Vi stödjer din verksamhet genom affärs- och verksamhetsutveckling, nationell och internationell marknadsföring samt strategiskt arbete avseende branschens marknadsvillkor. Som SCR-anläggning blir en del av Sveriges största nätverk inom camping- och stugturism och får tillgång hela vårt utbud av ackrediterade leverantörer som kan hjälpa dig att nå din mål.

Vår bransch spelar roll för Sveriges besöksnäring och ekonomi. Under sommarsäsongen juni–augusti är mer än 40 procent av alla kommersiella gästnätter i Sverige på en campingplats. Låt oss utveckla den tillsammans.

Vår vision

Vår vision är att göra Sverige till Europas bästa campingland.

Vårt grundtänk

Vi arbetar enligt tre huvudprinciper som bildar ett maskineri som tillsammans stärker våra medlemmar: bättre marknadsföring och försäljning,  bättre verksamhet och bättre marknadsvillkor.

Du kan läsa mer om dessa och andra affärsstärkande fördelar vi erbjuder våra medlemmar här på SCR.se eller i foldern nedan.

Etiska regler

Etiska regler i SCR Svensk Camping speglar medlemsföretagens gemensamma värderingar. Ledorden är ärlighet och omtanke mot gäster och anställda samt respekt för samhällets spelregler.

Våra etiska regler bygger på följande grundpelare:

  •  Hållbart företagande
  • Trygghet för gäster och kunder
  • Trygghet för affärspartners
  • Ansvarstagande
  • Tydlighet

Alla medlemmar är enligt stadgarna skyldiga att följa dessa regler. Att vara medlem i SCR Svensk Camping är således ett bevis för god affärsetik och seriöst företagande.

Välkommen med din ansökan

Fyll i vår intresseanmälan för medlemskap så kontaktar vi dig.

Ladda ner filer

Filtyp Namn Förhandsvisa Ladda ner
pdf Bli medlem i SCR Svensk Camping Visa 12,22 MB
pdf SCR Svensk Campings etiska regler Visa 13,51 MB
pdf Klassificeringssystemet Visa 1,46 MB

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta mig om du har några frågor om ett medlemskap i SCR Svensk Camping. För att nå mig via e-post, använd formatet fornamn.efternamn@scr.se.

Christer Jansson

Christer Jansson

Rådgivare samt medlemsansvarig

031-355 60 04