Camping Key Europe

Camping Key Europe är förmånskortet för alla som bor på campingplats och är det campingkort som säljs i Sverige. Camping Key Europe är ett europeiskt samarbete och det finns idag mer än 800 000 innehavare. Kortet är laddat med nära 3 000 boenderabatter i Sverige och Europa, en olycksfallsförsäkring och en uppsjö förmåner och erbjudanden. Sedan 2019 är kortet helt digitalt och finns som en app att ladda ner till mobilen.

För dig som gäst

Du kan köpa Camping Key Europe online på Campingkeyeurope.se och på många campingplatsers webbplatser. Du kan också köpa det direkt i receptionen hos alla campingplatser som är medlemmar i SCR Svensk Camping. Läs mer om de svenska rabatterna samt köp ditt Camping Key Europe på Campingkeyeurope.se. Behöver du komma i kontakt med oss så når du oss via campingkeyeurope@scr.se

Checka in snabbare med Camping Key Europe eller Camping-ID

Behöver man ett campingkort? När du checkar in på en campingplats som är ansluten till SCR Svensk Camping behöver du registrera dig, det gör du antingen genom ett kostnadsfritt Camping-ID eller med premiumkortet Camping Key Europe (även kallat campingkortet). Båda använder du via appen Camping Key. Du checkar in snabbare på alla campingplatser som är medlemmar i branschorganisationen SCR Svensk Camping, receptionen scannar bara din QR-kod i appen snabbt och enkelt.

Fördelar med Camping Key Europe

  • Snabbare in- och utcheckning
  • Boenderabatter på nära 3 000 campingplatser i Sverige och Europa
  • Rabatter och erbjudanden
  • Exklusiva erbjudanden från Camping.se 
  • Internationell ansvars- och olycksfallsförsäkring
  • Gäller på både svenska och europeiska campingplatser
  • Kvalitetssäkrad semester
  • Magasinet Camping.se hem i brevlådan i februari-mars varje år (gäller svenska hushåll)

Bli kortpartner

Som kortpartner når du alla innehavare av Camping Key Europe via ett flertal olika digitala kanaler. Kontakta oss för mer information.

Europeiskt samarbete

Camping Key Europe är ett europeiskt samarbete mellan konsumentorganisationer och företrädare för campingplatser. Försäljningen av Camping Key Europe i Sverige sker genom SCR Svensk Camping.