Lediga jobb

Just nu söker vi en branschutvecklare till SCR, läs mer om tjänsten nedan. Söker du arbete på en campingplats ber vi dig kontakta campingplatsen direkt.

För dig som söker jobb på en campingplats

Du hittar kontaktuppgifter till campingplatser över hela Sverige på Camping.se.

 

Branschutvecklare till SCR, Göteborg

Varje år hjälper SCR miljoner svenska och internationella turister att hitta och boka de bästa semesterupplevelserna på Sveriges campingplatser. SCR erbjuder sina medlemmar tjänster och digitala system för onlinebokning samt arbetar med kvalitetsarbete, branschutveckling och marknadsföring. I mer än 50 år har SCR samlat campingplatser och partners, deras ledare och medarbetare i ett gemensamt affärsnätverk för att möjliggöra erfarenhetsutbyte, påverka omvärlden och driva branschutveckling.

Under sommarmånaderna är camping Sveriges största semesterboende, turismomsättningen uppgår till 11 miljarder SEK och cirka 40 procent av alla internationella sommarturister bor på camping när de besöker Sverige. Nu laddar vi för framtiden med målet att skapa Europas bästa campingdestination.

Om tjänsten
Vi söker nu en person till uppdraget att möta framtidens krav från gäster, medlemsföretag och omvärld. Din uppgift blir att stötta branschen och driva projekt inom kvalitet, hållbarhet och utveckling. Du får en central funktion i vår organisation och är den som stöttar både nya och befintliga anläggningar.

Som branschutvecklare blir du en samordnande kraft för branschen och kommer att driva SCR:s kvalitets- och rådgivningsarbete. Som medlemsansvarig har du också kontakt med anläggningar i hela Sverige och hjälper dem att maximera nyttan av sitt medlemskap i SCR. Även om du inte alltid har svaren, så vet du vem som ska kontaktas. Tjänsten rapporterar till vd och är placerad på SCR:s kontor i centrala Göteborg. Resor inom Sverige ingår i tjänsten och möjlighet till hybridarbete erbjuds.

Dina huvudsakliga ansvarsområden:

 • Ansvara för att växla upp branschens hållbarhetsarbete
 • Samordna och driva branschens klassificeringssystem och rådgivningsarbete
 • Ansvarig för utveckling och projektledning av SCR:s nya kvalitets- och hållbarbetsprogram
 • Etablera myndighetsrelationer och företräda branschen i kontakter med lokala, regionala och nationella myndigheter
 • Delta i branschens strategiarbete
 • Genomföra undersökningar och bevaka omvärlden för att förmedla kunskap till branschen
 • Bidra till att medlemsföretagen får ut full effekt av sitt medlemskap
 • Ansvara för medlemstillväxt och medlemsundersökningar
 • Utveckla processer och rutiner för att ta hand om såväl nya som befintliga medlemsföretag
 • Delta i arbetet med årskonferens och andra möten
 • Representera SCR på nätverksmöten, genomföra webinars samt utbildningsinsatser

Vem vi söker
För att trivas i rollen motiveras du av kombinationen att arbeta verksamhetsnära med många kontakter, samtidigt som du deltar aktivt i kommunikationsarbete. Du är van att hålla presentationer både digitalt och i fysiska möten.

Som person är du kommunikativ, självgående och har förmågan att arbeta både strategiskt och operativt. Du har ett inre driv, sinne för detaljer och är van att leda projekt och planera en workshop.

Vi söker dig med bakgrund och erfarenhet av hållbarhetsprojekt och kvalitets-/utvecklingsarbete inom besöksnäring, destinationsutveckling, turism, medlemsägd organisation eller annan miljö med påverkansarbete inom hållbarhets- och kvalitetsarbete. Du har en relevant högskoleutbildning eller annan eftergymnasial utbildning inom teknik, ekonomi eller turism/besöksnäring.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar SCR med Jerrie. Välkommen att ansöka med CV och personligt brev på jerrie.se senast den 14 april. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Maria Hörnestam 076-338 76 46 eller Ann-Charlotte Björkman 073-519 40 55.