SVEA vår branschtidning

SVEA är SCR Svensk Campings medlems- och branschtidning och Sveriges enda tidning för campingföretagare. Här hittar du reportage och artiklar om svensk besöksnäring, profiler inom svensk turism, inspiration, nyheter, råd, tips och givetvis reportage hos våra medlemmar. Utgivning sker 4 gånger per år med en upplaga på cirka 3 000.

Senaste numret av SVEA

I det här numret av SVEA har vi besökt Ulf Nordentjell på Bomstadbaden i Karlstad, som vann Svenska Campingpriset - Årets företagare 2023. Priset fick han för att han framgångsrikt har utvecklat sitt företag och för sitt mångåriga engagemang i branschen. En engagerad familj och ett aktivt nätverkande har hjälpt honom och sonen David, som idag är vd, att få campingen att blomstra. Du kan även läsa om framgångsrika energiprojekt, bland annat på Pite Havsbad som halverat sin energiförbrukning med egen fjärrvärme. Missa inte intervjun med Jimmy Sandberg på Visit Halland som genomfört ett stort visionsarbete för Halland som destination. Dessutom kan du läsa om SCR:s fortsatta satsning på tyska marknaden, hur du tar hand om dina besökares omdömen, branschens årskonferens och mycket annat.

Trevlig läsning!

Läs SVEA nummer 1 2023

 

Tidigare nummer

Tidningen SVEA har funnits sedan 2006. I vårt tidningsarkiv hittar du alla tidigare nummer av SVEA.

Vill du annonsera i SVEA?

Annonsförsäljningen sköts av vår säljpartner Adviser. Välkommen att kontakta Elias Thomsen, 070-774 57 75, för mer information och aktuella priser. Företag som är SCR:s associerade partners har 15 procent rabatt på ordinarie annonspriser.