Alla nyheter
Publicerad 2023-02-02

SCR Svensk Camping söker Marknadsinriktad vd, med placering i Göteborg

Som vd blir ditt uppdrag att förädla och utveckla den plattform som vi skapat, och samtidigt möjligheten att utveckla verksamheten vidare till nya nivåer. Det finns en stor potential och med ditt entreprenörskap och driv kommer du kunna bidra till fortsatt framgång.

Är du redo att ta det övergripande ansvaret för SCR Svensk Campings fortsatta expansion? Som vd och företrädare verkar du för pro-aktivitet, gäst- och medlemsnöjdhet och lönsamhet. Förhandlingar och marknadsaktiviteter är naturliga inslag i det affärsinriktade arbetsinnehållet. Den kontinuerliga utvecklingen av produkter och tjänster för att möta marknadens krav kommer att kräva din uppmärksamhet. Du arbetar operativt men framför allt strategiskt för att campingnäringens förutsättningar ska utvecklas så gynnsamt som möjligt, med fokus på marknadsföring och branschutveckling.

Du har ett stort affärssinne och i ditt stora driv har du förmåga att få saker att hända. Med sikte på organisationens framtid, håller du i kompassen och är ledaren med både affären och kollegorna i fokus. Du har förmågan att entusiasmera kollegorna, samtidigt som du med mod och nyfikenhet utforskar nya möjligheter för utveckling av verksamhet och affärssamarbeten. Du har förmågan att skapa tillit och att bygga de nätverk som tar organisationen framåt, även på en internationell marknad.

I rollen som ledare sätter du övergripande mål baserade på marknadsmässiga bedömningar av omvärlden och konkurrenssituationen. Du har en god förmåga att skapa motivation och leda genom andra. Branscherfarenhet är en fördel, men affärsmässighet och förmågan att skapa relationer värderas också högt. Troligtvis har du relevanta akademiska meriter, god ekonomisk förståelse och behärskar engelska på en hög nivå. Vi söker dig som har förmågan att lyfta, utveckla och marknadsföra camping i Sverige. SCR Svensk Camping arbetar målmedvetet och fokuserat med positionering av campingbranschen inom besöksnäringen.

Vem är du?

Som person är du en naturlig ledare med ett humanistiskt synsätt, det är genom medarbetarna framgången skapas. Du trivs i blickfånget och har förmågan att fånga intresse, skapa nyfikenhet och engagera. Därtill har du en tydlig struktur, målmedvetenhet och kommersiellt tänkande. En god kommunikationsförmåga och en teknisk förståelse är en förutsättning för att lyckas. Att utveckla verksamheten och affären är alltid din första och största prioritet. Du har erfarenhet av budget- och personalansvar. Du kombinerar initiativkraft med ett strukturerat arbetssätt för att säkra att organisationen med bibehållen kvalitet utvecklas vidare.

Ansökan

Är du rätt person för att leda ett topplag i en dynamisk bransch? Vi ser fram emot din ansökan märkt ”Marknadsinriktad vd SCR Svensk Camping” ställd till scr@campa.se senast den 20/2–2023.
Frågor kring tjänsten besvaras av organisationens ordförande Michael Carlsson 070-668 95 42.

Om SCR som är en ekonomisk förening

Vi hjälper campingplatser och deras destinationer med marknadsföring och affärsutveckling. SCR driver bland annat Camping.se, Sveriges största webbplats för inspiration och bokning av campingboende. Med miljoner besök varje år hjälper vi dagligen gäster att hitta och boka sin drömsemester i Sverige. Vi driver även ett svenskt kundkortsystem som är en del av Camping Key Europe, med nästan en miljon innehavare i hela Europa.

Campingplatserna är Sveriges största semesterboende. SCR erbjuder tjänster inom marknadsföring och affärsutveckling samt samlar drygt 300 svenska campingplatser med en logiintäkt på 2 miljarder SEK och nästan 10 miljoner gästnätter per år i en gemensam branschorganisation.