Alla nyheter
Publicerad 2022-02-15

Premiär för Campingsveriges nya pris Campers' Choice 2022

Camping.se Awards: Campers´ Choice är Sveriges nya utmärkelse till våra gästers favoritcampingplatser. Alla gäster har möjlighet att rösta på sin favorit och är samtidigt med och tävlar om fina priser från SCR Svensk Camping och Dometic. De tio campingplatser som får flest röster belönas med utmärkelsen Campers’ Choice 2022.

Tävlingen genomförs som en omröstning på Camping.se mellan den 10:e februari och 10:e mars 2022. De gäster som är med och röstar på sina favoriter är också med i utlottningen av presentkort från SCR Svensk Camping och fina campingpriser från Dometic.

Det går endast att rösta på campingplatser som är medlemmar i branschorganisationen SCR Svensk Camping och finns på Camping.se. De campingplatser som får flest röster, fem större och fem mindre, kommer att hyllas den 24:e mars, på SCR Svensk Campings årskonferens.

Syftet med tävlingen är att lyfta fram de campingplatser som alltid gör det lilla extra för dig som gäst, genom sitt värdskap och sitt engagemang. Campers’ Choice är en del av Camping.se Awards som arrangeras av branschorganisationen SCR Svensk Camping.

Vilken tycker du är Sveriges bästa campingplats? Rösta på Camping.se/camperschoice