Alla nyheter
Publicerad 2021-06-09

Svenska campingplatser vinner TripAdvisor Traveller’s Choice Award

När TripAdvisor nyligen utsåg världens bästa turistboenden baserat på gästomdömen fick flera svenska campingplatser den prestigefulla och internationella utmärkelsen TripAdvisor Traveller’s Choice 2021. Priset är helt baserat på gästrecensioner.

Vinnarna av TripAdvisor Traveller’s Choice 2021

  • Daftö Resort, Strömstad, Bohuslän
  • Granö Beckasin Lodge, Granö, Västerbotten
  • Hultsfred Strandcamping, Hultsfred, Småland
  • Korskullens Camping, Söderköping, Östergötland
  • Skäralids Camping & Vandrarhem, Ljungbyhed, Skåne

TripAdvisor Traveller’s Choice tilldelas anläggningar som löpande får de högsta gästomdömena i sin kategori. Utmärkelsen tar hänsyn till antalet omdömen, kvaliteten på dem och hur aktuella de är. Omdömena har skickats in av resenärer på TripAdvisor under en period på tolv månader.

TripAdvisor är världens största rese- och recensionsplattform. Här hittar gästerna mer än 860 miljoner olika recensioner för mer än 8.7 miljoner olika resmål, hotell, restauranger och upplevelser världen över. Total har cirka 300 svenska campingplatser en så kallad bubble rating (TripAdvisors poängsystem) på minst 4 av 5.

Vinnarna finns, tillsammans med 320 andra campingplatser, på Camping.se där gästomdömen från TripAdvisor tillsammans med Sveriges nationella klassificering hjälper gästerna att välja boende. Camping.se är Sveriges mest använda webbplats för bokning av camping- och stugboende. Här har svenska och internationella gäster kunnat boka sitt semesterboende sedan 2006.

Kontakta oss gärna för kontaktuppgifter till vinnarna.
Eva Svärd, Marknadsansvarig, 031-355 60 05
Martin Juhos, Marknadschef

Om SCR Svensk Camping
SCR Svensk Camping är en bransch- och marknadsorganisation för Sveriges camping- och stugföretag. Vi marknadsför våra medlemsföretag och deras destinationer i Sverige och Europa samt tillhandahåller råd och stöd för framgångsrikt och hållbart företagande. Vår vision är att göra Sverige till Europas bästa campingdestination.

SCR är medlem i EFCO&HPA and Nordic Camping Council.

SCR Svensk Camping driver Camping.se som är Sveriges största webbplats för bokning av campingboende, samt Camping Key Europe, ett digitalt förmåns- och incheckningskort med mer än 75 000 användare i Sverige.