Alla nyheter
Publicerad 2023-04-05

SCR:s förmån UHPO InköpsSupport är nu en del av Visma Advantage

Vår samarbetspartner inköpsorganisationen UHPO InköpsSupport är sen en tid tillbaka en del av Visma Advantage som också erbjuder rabattavtal till företag och organisationer. Genom detta kan UHPO förstärka upp sitt erbjudande till sina anslutna kunder/medlemmar ytterligare framöver. SCR:s avtal med UHPO löper på som vanligt.

Ni som använder avtalet med UHPO kommer alltså inte bli debiterade någon årsavgift eller liknande framöver. UHPO kommer under 2023 lansera flera avtal på sin nya Inköpsportal. De har sen tidigare lanserat flera bra personalerbjudanden som man kan använda sig av redan nu. Värdet av tjänsten kommer alltså bli ännu bättre framöver.

Vi vill uppmana er som ännu inte kommit i gång med UHPO att göra det. Det finns stora möjligheter att på ett enkelt och snabbt sätt sänka sina inköpskostnader. Ni väljer alltid själva vilka avtal ni vill använda. Alla medlemsföretag i SCR är listade hos UHPO och det är bara att kontakta dem och meddela att ni kostnadsfritt vill få tillgång till UHPO-tjänsten via SCR:s centrala avtal.

Kontakta UHPO

E-post: info@uhpo.se
Telefon: 08-560 324 50
Webbplats: www.uhpo.se