Alla nyheter
Publicerad 2020-12-15

Tips kring digital marknadsföring i nya numret av SVEA

I nya numret av vår branschtidning SVEA kan du läsa mer om digital marknadsföring, husbilsboomen i Tyskland, lyckade digitala kampanjer och svenskarnas semesterplaner för 2021.

I SVEA nr 4 2020 beger vi oss till Stenö Havsbad och Camping strax sydost om Söderhamn. Här träffar vi Thomas Gunnarsson som berättar om utvecklingsprojektet som just nu genomförs på anläggningen. Kommunen investerar stort för att utveckla campingplatsen med visionen att Stenö ska bli en viktig nod i den lokala besöksnäringen. Missa inte vår intervju med Grönklittsgruppens vd Mari Tara, som berättar om sina visioner för campingnäringen. I detta nummer kan du även läsa om hur det fungerar att arbeta i ett Soft branding-samarbete samt hur vissa kommuner erbjuder gratis eller subventionerade ställplatser som konkurrerar med de lokala campingplatserna. Detta och mycket mer i senaste numret av SVEA. Trevlig läsning!

Läs senaste numret här

SVEA nr 4, 2020

Tidningen för campingföretagare

Tidningen SVEA är Sveriges enda tidning för camping- och stugföretagare och här hittar du reportage och artiklar om branschen, inspiration, nyheter, råd, tips och givetvis reportage hos våra medlemmar. Har du missat något av våra tidigare nummer hittar du alla i vårt tidningsarkiv.