Alla nyheter
Publicerad 2018-12-06 | 10.47

Reportage från Camp Ripan i nya numret av SVEA

Nu är ett nytt nummer av vår medlems- och branschtidning SVEA här. I det senaste numret av SVEA hälsar vi på hos familjen Lind på Camp Ripan i Kiruna. De har vänt sin lågsäsong till högsäsong och nu jobbar de vidare med att binda ihop sina två högsäsonger.

SVEA möter också tre yngre campingföretagare för att ta reda på hur den nya generationens campingägare ser på branschen och framtiden. Samtliga tre var fulla av framtidstro och hade alla planer på att utveckla respektive anläggning.  

Missa inte reportaget om Visitas vd Jonas Siljhammar som brinner för besöksnäringen. SVEA tar även en närmre titt på tyska turister, får veta mer om det nya bokningssystemet på Camping.se och det nya freemium-konceptet för Camping Key Europe - det digitala kortet som nu har ett större värde än någonsin. Detta och mycket annat hittar du i senaste numret av SVEA.

Läs SVEA nr 4 2018 här, trevlig läsning!

Tidningen SVEA är Sveriges enda tidning för campingföretagare och här hittar du reportage och artiklar om branschen, inspiration, nyheter, råd, tips och givetvis reportage hos våra medlemmar. Har du missat något av våra tidigare nummer hittar du alla i vårt tidningsarkiv.