Alla nyheter
Publicerad 2019-10-21 | 10.08

Följ med till Daftö Resort i nya numret av SVEA

Nu är ett nytt nummer av vår medlems- och branschtidning SVEA här. I det senaste numret av SVEA hälsar vi på hos Lena Kempe på Daftö Resort i Strömstad. En anläggning som hämtar inspiration från bland annat Disneyworld.

Du kan också läsa om årets Elmia Husvagn Husbil, se statistik över internationella turister i Sverige och läsa om årets beläggning på svenska campingplatser. Siffrorna pekar mot att 2019 blir ännu ett rekordår för branschen.

I detta nummer gör SVEA även en djupdykning i temat Glamping. Vad innebär glamping och hur ser det ut i Europa? Följ med till tre svenska anläggningar som har hakat på trenden på olika sätt.

Missa inte heller artikeln om Susanne Andersson Pripp, ordförande i Svensk Turism. Detta och mycket annat hittar du i senaste numret av SVEA.

Läs SVEA nr 3 2019 här, trevlig läsning!

Tidningen för campingföretagare

Tidningen SVEA är Sveriges enda tidning för campingföretagare och här hittar du reportage och artiklar om branschen, inspiration, nyheter, råd, tips och givetvis reportage hos våra medlemmar. Har du missat något av våra tidigare nummer hittar du alla i vårt tidningsarkiv.