Alla nyheter
Publicerad 2024-06-03

Nytt nummer av tidningen SVEA

I nya numret av SVEA har vi besökt Hav & Logi Skärhamn på Tjörn. Vi djupdyker i den slutgiltiga statistiken för 2023, intervjuar vinnarna av Svenska Campingpriset 2024 och semesterskaparen från Gålö. Dessutom kan du läsa om rekrytering, surdegsbageri, camping i Europa och mycket mer.

I detta nummer av SVEA får du följa med till Tjörn där vi besöker Hav & Logi Skärhamn. Louise Gustavsson och Dagun Larsson berättar om anläggningen som lockar allt från konstintresserade tyskar till konståkande ungdomar. Du får även träffa årets vinnare av Svenska Campingpriset, läsa mer om temat rekrytering samt följa med till den lilla franska pärlan Domaine La Libaudié. Missa inte heller djupdykningen i den slutgiltiga statistiken för 2023.

Läs senaste numret här

SVEA nr 2, 2024

Tidningen för campingföretagare

Tidningen SVEA är Sveriges enda tidning för camping- och stugföretagare och här hittar du reportage och artiklar om branschen, inspiration, nyheter, råd, tips och givetvis reportage hos våra medlemmar. Har du missat något av våra tidigare nummer hittar du alla i vårt tidningsarkiv.