Alla nyheter
Publicerad 2022-06-27

Läs det nya numret av SVEA

I nya numret av SVEA har vi besökt Värnamo Camping Prostsjön i Småland där vi träffar Ulf Hindsén. Vi intervjuar Fredrik Reinfeldt som är ny styrelseordförande i Visita. Dessutom berättar vi om en bransch som förbereder sig för en rekordsommar.

SVEA besöker Värnamo Camping Prostsjön i Småland. Där träffar vi Ulf Hindsén, civilingengören och företagaren som har tagit över driften efter sin far Arne. Med merförsäljning av nätter och generös personalpolitik vill han utveckla företaget. Missa inte intervjun med Fredrik Reinfeldt som är ny styrelseordförande för Visita. I sitt nya uppdrag hoppas han kunna förena sin erfarenhet från det offentliga livet med sitt engagemang för besöksnäringen. Dessutom kan du läsa om trenden Workation, hur branschen laddar inför sommaren samt om en ny kulinarisk reseanledning.

Läs senaste numret här

SVEA nr 2, 2022

Tidningen för campingföretagare

Tidningen SVEA är Sveriges enda tidning för camping- och stugföretagare och här hittar du reportage och artiklar om branschen, inspiration, nyheter, råd, tips och givetvis reportage hos våra medlemmar. Har du missat något av våra tidigare nummer hittar du alla i vårt tidningsarkiv.