Alla nyheter
Publicerad 2021-06-30

Nytt nummer av SVEA ute nu!

I nya numret av SVEA fördjupar vi oss i outdoor-trenden som får allt fler att upptäcka Sverige, besöker drivna företagare i Söderköping och träffar en passionerad destinations-vd.

Årets vinnare av utmärkelsen TripAdvisor Traveller's Choice är korade och SVEA har träffat en av vinnarna - Korskullens Camping och Vandrarhem i Söderköping. Anläggningen drivs av Johan och Jaranya Stenberg som driver två anläggningar i samma stad.

Outdoortrenden fortsätter att växa så det knakar och är ett segment där campingbranschen är en nyckelspelare. Det finns inget bättre boende för den som till exempel sysslar med cykling, vandring, vattensporter eller sportfiske. Ett av dessa områden som växer allt mer är vandring. SVEA har tagit en närmare titt på hur Sverige satsar på att utveckla just vandringsturismen, både på nationell och lokal nivå.

SVEA träffar dessutom Visit Värmlands vd Mia Landin. Hon berättar om ett år utan norrmän men även om stor innovation och passion inom besöksnäringen. Detta och mycket mer kan du läsa om i det sista numret av SVEA innan sommaren.

 

Läs senaste numret här

SVEA nr 2, 2021

Tidningen för campingföretagare

Tidningen SVEA är Sveriges enda tidning för camping- och stugföretagare och här hittar du reportage och artiklar om branschen, inspiration, nyheter, råd, tips och givetvis reportage hos våra medlemmar. Har du missat något av våra tidigare nummer hittar du alla i vårt tidningsarkiv.