Alla nyheter
Publicerad 2019-07-04 | 10.36

Följ med till Frykenbadens Camping i nya numret av SVEA

Nu är ett nytt nummer av vår medlems- och branschtidning SVEA här. I det senaste numret av SVEA hälsar vi på hos Magnus Christoffersson på Frykenbadens Camping. En engagerad ledare som låter de unga växa inom företaget, för sitt ledarskap vann han i år SCR Svensk Campings branschpris som årets ledare.

Du kan också läsa om en annan av årets vinnare, Matilda Svensson på Nordic Camping Björkäng som fick stipendiet Tummen Upp som årets unga företagare i år. Hon berättar om sina tankar kring vikten av ett bra team och om sitt arbete som platschef.

I detta nummer gör SVEA även en djupdykning i temat miljömärkning. Vad innebär de olika koncepten som finns? Tre företagare berättar om sina erfarenheter av att miljömärka anläggningen.

Missa inte heller artikeln om den norska rapporten kring hur olika semesterformer påverkar klimatet. Detta och mycket annat hittar du i senaste numret av SVEA.

Läs SVEA nr 2 2019 här, trevlig läsning!

Tidningen för campingföretagare

Tidningen SVEA är Sveriges enda tidning för campingföretagare och här hittar du reportage och artiklar om branschen, inspiration, nyheter, råd, tips och givetvis reportage hos våra medlemmar. Har du missat något av våra tidigare nummer hittar du alla i vårt tidningsarkiv.