Alla nyheter
Publicerad 2023-05-03

Läs om branschen i nya numret av tidningen SVEA

I nya numret av SVEA har vi besökt Ulf Nordentjell på Bomstadbaden i Karlstad, Värmland. Vi intervjuar Jimmy Sandberg på Visit Halland. Dessutom berättar vi om energiprojekt i branschen, SCR:s fortsatta satsning på den tyska marknaden och mycket annat.

SVEA besöker Ulf Nordentjell på Bomstadbaden i Karlstad, som vann Svenska Campingpriset - Årets företagare 2023. Priset fick han för att han framgångsrikt har utvecklat sitt företag och för sitt mångåriga engagemang i branschen. En engagerad familj och ett aktivt nätverkande har hjälpt honom och sonen David, som idag är vd, att få campingen att blomstra. Du kan även läsa om framgångsrika energiprojekt, bland annat på Pite Havsbad som halverat sin energiförbrukning med egen fjärrvärme. Missa inte intervjun med Jimmy Sandberg på Visit Halland som genomfört ett stort visionsarbete för Halland som destination. Dessutom kan du läsa om SCR:s fortsatta satsning på tyska marknaden, hur du tar hand om dina besökares omdömen, branschens årskonferens och mycket annat.

Läs senaste numret här

SVEA nr 1, 2023

Tidningen för campingföretagare

Tidningen SVEA är Sveriges enda tidning för camping- och stugföretagare och här hittar du reportage och artiklar om branschen, inspiration, nyheter, råd, tips och givetvis reportage hos våra medlemmar. Har du missat något av våra tidigare nummer hittar du alla i vårt tidningsarkiv.