Alla nyheter
Publicerad 2022-04-18

Nytt nummer av SVEA ute nu

Nya numret av SVEA tar upp allt ifrån tyska turister till trender i besöksnäringen. Vi har också besökt Camp Kittelfjäll i Lappland där Daniel Sundqvist berättar om hur de efter en nystart inte bara räddat kvar campingverksamheten utan även ser ett ökat intresse bland gästerna. Dessutom träffar vi Titti Rodling, vd för SLAO.

SVEA besöker Camp Kittelfjäll i Lappland och träffar Daniel Sundqvist som berättar om deras nystart. Vi gör en djupdykning i temat tyska turister. Vad är det tyskarna längtar efter i Sverige? Och hur lockar vi hit ännu fler? Dessutom träffar SVEA Titti Rodling, vd för SLAO, som gillar spännvidden mellan de stora politiska frågorna och det lilla ideella arbetet. Vi ger dig även ett sammandrag från SCR Svensk Campings årskonferens, presenterar årets vinnare av Svenska Campingpriset 2022 och mycket annat.

Vi önskar er en trevlig lässtund!

Läs senaste numret här

SVEA nr 1, 2022

Tidningen för campingföretagare

Tidningen SVEA är Sveriges enda tidning för camping- och stugföretagare och här hittar du reportage och artiklar om branschen, inspiration, nyheter, råd, tips och givetvis reportage hos våra medlemmar. Har du missat något av våra tidigare nummer hittar du alla i vårt tidningsarkiv.