Alla nyheter
Publicerad 2019-03-14 | 10.36

Följ med till Camping 45 i nya numret av SVEA

Nu är ett nytt nummer av vår medlems- och branschtidning SVEA här. I det senaste numret av SVEA hälsar vi på hos Frank Feuker och Dorothee Gebhardt på Camping 45 i Torsby. De var först i Sverige med att få sin anläggning miljöcertifierad och nu siktar de på att göra sin anläggning mer än klimatneutral.

SVEA fördjupar sig också i temat rekrytering, framförallt av "generation Z", och möter tre campingföretagare för att ta reda på hur de arbetar för att locka till sig nya medarbetare och hur de gör för att få ut det bästa av dem.

Missa inte reportaget om Gekås tf vd Boris Lennerhov som berättar om hur Gekås i Ullared, mitt ute i obygden, blev ett av Sveriges populäraste turistmål och ett av världens största varuhus.

SVEA tar även en närmre titt på schweizarnas resvanor, den nya skräddarsydda utbildningen för husbils- och husvagnstekniker och på hur campingföretagare kan öka sin försäljning genom att ansluta sig till Camping Key Europes boenderabattsystem. Detta och mycket annat hittar du i senaste numret av SVEA.

Läs SVEA nr 1 2019 här, trevlig läsning!

Tidningen för campingföretagare

Tidningen SVEA är Sveriges enda tidning för campingföretagare och här hittar du reportage och artiklar om branschen, inspiration, nyheter, råd, tips och givetvis reportage hos våra medlemmar. Har du missat något av våra tidigare nummer hittar du alla i vårt tidningsarkiv.