Alla nyheter
Publicerad 2021-10-21

SCR försäkringen - en unik försäkring anpassad för campingverksamhet

Hösten är ett bra tillfälle att se över ditt försäkringsskydd. SCR försäkringen är en unik försäkring anpassad för branschen, det finns ingen lika heltäckande försäkring för campingföretagare på marknaden och det är endast du som är medlem i SCR Svensk Camping som kan teckna den.

Saneringsavtal med Anticimex och försäkring för entreprenader i egen regi, det är bara några av alla fördelar i SCR Svensk Campings skräddarsydda campingplatsförsäkring. Försäkringen är specialanpassad för branschen och det finns ingen motsvarighet hos något annat försäkringsbolag.
- Missa inte chansen att utnyttja den här fina medlemsförmånen, säger Peter Jansson, tf vd på SCR Svensk Camping.

I samarbete med försäkringsförmedlaren SÄKRA och försäkringsbolaget Gjensidige har SCR Svensk Camping tagit fram en unik campingplatsförsäkring för dig som är medlem. Försäkringen används redan av mer än 150 campingplatser i Sverige.

- Vi erbjuder en försäkring med ett omfattande grundskydd som skyddar er egendom, säger Rolf Thydén på Säkra.

Det finns många delar i försäkringen som är helt unika. Byggnader upp till 500 kvm ingår, oavsett antal. Det kan handla om servicehus, reception, förråd, butik och så vidare. Restaurang, stugor och vandrarhem ingår också, men måste anges separat. Dessutom ingår cyklar, småbåtar, kanoter och trampbåtar, oavsett antal.

- Entreprenad i egen regi, skadegörelse utomhus samt investeringsskydd för stugor och tillbyggnader är andra delar som vi har inkluderat i skyddet, säger Rolf Thydén.

Förutom det innehåller campingplatsförsäkringen bland annat egendomsförsäkring med allriskomfattning, maskinförsäkring, avbrottsförsäkring, ansvarsförsäkring, rättskyddsförsäkring, krisförsäkring, förmögenhetsbrottsförsäkring och nytt från 2016 även tjänsteförsäkring.

Behöver man ytterligare skydd kan man komplettera grundskyddet med flera tilläggsförsäkringar. Men det finns också pool- och vattenrutschbaneförsäkring, maskinavbrottsförsäkring och motorfordonsförsäkring.

Kontakta oss för mer information

Kontakta Rolf Thydén på Säkra för mer information om försäkringen samt offertförfrågan. Peter Jansson är kontaktperson på SCR Svensk Camping.

Rolf Thydén

Rolf Thydén

Säkra Kalmar AB

0480-42 43 30

E-post
Peter Jansson

Peter Jansson

Tf vd

031-355 60 12