Gone Camping

Gone Camping är resemagasinet som levererar campinginspiration från resmål och upplevelser i Sverige och Europa. Med Gone Camping vill vi fånga känslor, inspirera, väcka reslust och bjuda på reseupplevelser som är värda att berätta vidare. Målet med Gone Camping är ge gästen inspiration till nya upplevelser, minnesvärda ögonblick och semestrar för livet.

Från videoklipp på Youtube till ett reseprogram på TV8 och ett digitalt resemagamagasin. Programmet Gone Camping har spelats in i sju säsonger som alla ger inspiration till campingsemestern. Gone Camping visas på Gonecamping.se, Youtube och har alltid först premiär på TV8. Majoriteten av avsnitten leds av programledarna Martin Örnroth och Erica Johansson. Idag är Gone Camping Sveriges största reseprogram.

Besök Gonecamping.se

Informationsfilm

I filmen nedan kan du se klipp från inspelningarna i hela Europa.

Martin Örnroth på Kebnekaise i Gone Camping säsong 4

Prisvinnande samarbete

Gone Camping är ett projekt mellan SCR Svensk Camping och Husvagnsbranschens Riksförbund och produceras av Silverbullet Film. Programserien har belönats med TRIP Award för årets bästa nyttjande av marknadsföring och distribution av Rese- och Turistnäringen i Sverige samt Intermedia-globe GOLD - TOURISM Guld vid World Media Festival i Hamburg.