Camping Key Europe

Camping Key Europe är förmånskortet för alla som bor på campingplats. Camping Key Europe är ett europeiskt samarbete och det finns idag mer än 700 000 innehavare. Kortet är laddat med drygt 3 000 boenderabatter i Sverige och Europa, en olycksfallsförsäkring och en uppsjö förmåner och erbjudanden. Sedan 2019 är kortet helt digitalt och finns som en app att ladda ner till mobilen.

För dig som gäst

Du kan köpa Camping Key Europe online på Campingkeyeurope.se och på många campingplatsers webbplatser. Du kan också köpa det direkt i receptionen hos alla campingplatser som är medlemmar i SCR Svensk Camping. Läs mer om de svenska rabatterna samt köp ditt Camping Key Europe på Campingkeyeurope.se. Behöver du komma i kontakt med oss så når du oss via campingkeyeurope@scr.se

Checka in snabbare med Camping Key Europe eller Camping-ID

En gäst som checkar in på en campingplats som är ansluten till SCR Svensk Camping behöver från och med 2019 ett Camping-ID eller ett Camping Key Europe. Med någon av dessa checkar du in snabbare på alla campingplatser som är medlemmar i branschorganisationen SCR Svensk Camping. Du visar upp dem via appen My Camping Key. Vid incheckning scannar receptionen snabbt och enkelt QR-koden och du slipper vänta.

Fördelar med Camping Key Europe

  • Snabbare in- och utcheckning
  • Boenderabatter på drygt 3 000 campingplatser i Sverige och Europa
  • Rabatter och erbjudanden
  • Internationell ansvars- och olycksfallsförsäkring
  • Gäller på både svenska och europeiska campingplatser
  • Kvalitetssäkrad semester
  • Katalogen Svensk Camping hem i brevlådan i februari-mars varje år (gäller svenska hushåll)

Bli kortpartner

Som kortpartner når du alla innehavare av Camping Key Europe via ett flertal olika digitala kanaler. Kontakta oss för mer information.

Europeiskt samarbete

Camping Key Europe är ett europeiskt samarbete mellan konsumentorganisationer och företrädare för campingplatser. Försäljningen av Camping Key Europe i Sverige sker genom SCR Svensk Camping.