Kundkortet Camping Key Europe

Camping Key Europe är det digitala kundkortet för alla som bor på campingplats. Camping Key Europe är ett europeiskt samarbete och det finns idag mer än 1 miljon kortinnehavare. Alla campingplatser som är medlemmar i SCR Svensk Camping är anslutna till systemet. Det digitala kortet är också laddat med rabatter och erbjudanden som gör semestern billigare, bekvämare och tryggare.

För dig som gäst

Du kan köpa Camping Key Europe online på Camping.se och på många campingplatsers webbplatser. Du kan också köpa det direkt i receptionen hos alla campingplatser som är medlemmar i SCR Svensk Camping. Läs mer om det digitala kortet och de svenska rabatterna samt köp ditt Camping Key Europe på Camping.se.

  • Snabbare in- och utcheckning
  • Rabatter och erbjudanden
  • Ansvars- och olycksfallsförsäkring
  • Gäller på både svenska och europeiska campingplatser
  • Kvalitetssäkrad semester

Bli kortpartner

Som kortpartner når du alla miljoner innehavare av Camping Key Europe via ett flertal olika digitala kanaler. Kontakta oss för mer information.

Om Camping Key Alliance

Organisationen som står bakom Camping Key Europe heter Camping Key Alliance. Den består av branschorganisationer i Finland, Norge och Sverige samt motororganisationerna ADAC i Tyskland och ANWB i Nederländerna. Det är med andra ord ett samarbete mellan de som driver campingplatser och organisationer som representerar deras gäster.