Våra associerade partners

SCR Associerad Partner är vårt partnerprogram för branschens leverantörer. Vi har skapat det för företag som har eller vill bygga långsiktiga affärsrelationer med campingplatser som är medlemmar i SCR Svensk Camping.

Filtrera bland associerade partners
Resultat 57

Adria AB

Adria är en pionjär i utvecklingen av semesterboende med hög kvalité som erbjuder speciella och unika upplevelser till kunder.

Vår proffessionella servicemetod betyder att vi kan tillämpa vår intelligenta design och världsledande tillverkning för att leverera nya koncept inom glamping. Vårt arbetssätt tätt tillsammans med fritidsaktörer, campingar och andra verksamheter erbjuder unik full service från standardiserade och anpassade enheter till eftermarknad och service.

Vi höjer din nivå på camping för att fullt ut lyckas med din verksamhet.

Ronny Johansson

073-376 65 71

Webbplats

E-post

Industrivägen 13
561 06 Tenhult

Affärsverken Energi AB

Affärsverken Energi AB har många års erfarenhet av elhandel och förvaltar idag ett antal stora kontrakt över hela landet. Med oss som samarbetspartner får ni inte bara ett förmånligt elavtal och kontroll på er energiförbrukning utan även en besparingsmöjlighet.

Pär Andersson

+46708783351

Webbplats

E-post

Box 530
37121 Karlskrona

Ahlsell Sverige AB

Ahlsells unika kunderbjudande ger professionella användare tillgång till ett omfattande utbud av produkter och relaterade tjänster inom vatten & avlopp, värme & sanitet, ventilation, isolering, el, kyl, bygg, fastighet, industri, verktyg & maskiner samt förnödenheter och personlig skyddsutrustning.

Vi omsätter cirka 31 miljarder SEK och finns i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Estland, Polen och Ryssland.

Vårt kundlöfte

Med drygt 5 700 medarbetare, 240 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs.

Helena Olander

0703-600500

Webbplats

E-post

Box 13
43153 Mölndal

Annonsmedia Väst

Vi har helhetslösningen för din campingplats! I dag har vi på Annonsmedia Väst i uppdrag från drygt 200 semesteranläggingar i Sverige att kostnadsfritt producera deras Välkomst/Incheckningsfoldrar med tillhörande områdeskarta. Utöver detta tillhandahåller vi hemsidelösningar, design av logotype med tillhörande grafisk profil, samt Intern-TV.

Då vi även är delägare i ett tryckeri så kan vi erbjuda våra samarbetspartners oslagbara priser på trycksaker som brevpapper, kuvert, visitkort, affischer, vepor, vykort, flyers och allt annat som kan tryckas på papper. Vi hjälper er också med dekaler av alla slag. Läs mer på vår hemsida eller kontakta oss via telefon. Vi ser fram emot att samarbeta med er! Nyhet: 3D-kartor!

David Johansson

033-418400

Webbplats

E-post

Box 168
503 08 Borås

Arla Foods

Arla erbjuder ost- och mejeriprodukter av högsta kvalitet och våra produkter kommer i allt från smarta portionsförpackningar till storlekar som är anpassade för det professionella köket.

Hos Arla är mjölkbönderna både ägare till föreningen och leverantörer av mjölken. När du köper mjölk, ost, yoghurt, smör, fil eller grädde från oss så stöttar du inte bara oss Arlabönder utan på köpet får du också öppna landskap, en levande landsbygd, jobbtillfällen och ett lantbruk i världsklass. Och framförallt får du goda och smakrika mejeriprodukter.

 

Urban Hägglund

0706-895054

Webbplats

E-post

Lindhagensgatan 126
105 46 Stockholm

Axfood Närlivs AB

Vi gör det enkelt för våra kunder att göra bra affärer. Axfood Närlivs har servicehandelns bredaste sortiment och en e-handelsportal där du kan beställa varor när som helst på dygnet. Välkommen att ta kontakt på det sätt som passar dig – direkt på www.narlivs.se eller genom att ringa något av våra säljkontor. Partihandelsverksamhet samt konceptutveckling inom servicehandeln.

Leon Gistedt

019-6030350

Webbplats

E-post

Nahabgatan 12E
461 53 Trollhättan

BaraBäddsoffor

Vi på BaraBäddsoffor är eran specialist på bäddsoffor och hjälper er att hitta den bäddsoffan som passar just för dig och eran campingstuga, fjällstuga, hotell eller vandrarhem!

Emil Lindqvist

031-7955222

Webbplats

E-post

Bangårdsvägen 39a
428 36 Kållered

Bonver

Bonver har sedan 1983 levererat kompletta koncept för mat- och servicebutiker.

I vårt koncept Frozen dreams har vi samlat det bästa inom mjukglass och slush.

Frozen dreams är enkelhet där ni hyr maskiner via oss inkl fri service.

Till maskinerna har vi också den bästa glassmixen och slush-koncentrat från svenska Vasabryggeri för att ge godaste njutningarna. Givetvis har vi skedar, bägare, strössel, såser och tillbehör samt skyltmaterial i alla storlekar.

Kontakta oss så hjälper vi er!

Fredrik Lundgren

08-228720

Webbplats

E-post

Gåshaga brygga 1
18185 Lidingö

CADO

CADO är en professionell leverantör av nya lekplatser och nya redskap till existerande lekplats. Med en lekplats från CADO vet ni att säkerheten, kvaliteten och detaljerna är på plats. Vi har levererat lekplatser till skolor, förskolor, parker, campingplatser, bostadsrättsföreningar, kommuner, fastighetsbolag och djurparker.

CADO har ett klart mål - vi vill med unika produkter och utomhusdesign göra skillnad, skapa harmoni och balans med hänsyn till våra framtida generationer. Vi har i många år designat och levererat lekplatsprojekt, sport och rörelseprojekt och utomhusmiljöer med kompetent rådgivning, bra service och unika produkter. Vi ska vara en ledande part i utformningen av utemiljöer - och det förpliktigar. Det är därför vi alltid fokuserar på våra grundvärderingar: tillförlitlighet, innovation och kreativitet, miljö och hållbarhet, flexibilitet, kompetens och utveckling.

Kjell Parmborn

040-45 23 00, 0708-43 79 36

Webbplats

E-post

Limavägen 5A
236 31 Höllviken

CamperClean Sverige AB

CamperClean har specialiserat sig på innovativa lösningar för campingplatser och fritidsliv. CamperClean rengöringsstation är en tyskt kvalitetsprodukt. Utvecklad och framställd med utmärkt kunskap av tyska ingenjörer och hantverkare. Belönat med ADAC’ s campingpris 2014.

Max Erhagen

0709-26 81 91

Webbplats

E-post

Svarthällsgatan 3
591 62 Motala

City Golf Europe AB

City Golf Europe är Europas ledande leverantör av Minigolf och Äventyrsgolf. Hos oss finner ni det bredaste produktsortimentet vad gäller anläggningar, tillbehör, Crazy Hinder, reparationsmaterial och allt annat som behövs för att anlägga och driva en modern och lönsam minigolf- eller äventyrsgolfanläggning.

Se mer på vår hemsida.

Annika Sedin

0660-51300

Webbplats

E-post

Vikingagatan 19
891 38 Örnsköldsvik

Comers

Comers - Webbaserat, enkelt, tryggt och säkert. För campingägaren som vill ha ett modernt webbaserat bokningssystem med onlinebokning och som vill känna sig trygg och säker, ha koll på bokningar, gäster och ekonomi. Lika enkelt för gästen som för er att göra bokningar. Snabbt och enkelt använder ni campingkartan eller 30-dagars översikten. Gästen betalar online och kan själv logga in och hantera bokningen.

Styr hela anläggning via Comers. Vi har integration med ledande system för kassahantering, onlinebetalning och passersystem. Comers är alltid uppdaterat med Daylights senaste funktionalitet. Kunder som bokar på nätet lägger själva in sitt Camping Europe kort och kan checka in automatisk. Gästen köper sitt giltighetsmärke online tillsammans med första bokningen för året. En självklarhet att gästerna bokar sin vistelse själva på webben och bokar sina tillval.

Per Hultkrantz

08-6115700

Webbplats

E-post

Östermalmsg 33
114 26 Stockholm

Conaxess Trade

Conaxess Trade är ett säljbolag som marknadsför, sköter logistik och distribution utav kända varumärken inom FMCG, snabbrörliga konsumentvaror.

Produkterna säljs inom dagligvaruhandeln, servicehandeln och HORECA, hotell, restaurang och café.

Niklas Hävrén

0709-737230

Webbplats

E-post

Gårdsvägen 9-11
169 04 Solna

ConCoction AB

Tvättmaskiner, tumlare, manglar, avfuktare, torkskåp mm för kommersiellt bruk. Helrenoverade produkter med 2 års garanti service & reservdelar. Halva priset mot nyinköp motsvarande modeller. Värmepumpar Mitsubishi. Storköksutrustning och hushållsmaskiner: nytt och begagnat. Teknisk support till campingplatsernas befintliga maskiner, samt de produktgrupper vi säljer.

Andreas Sejnell

0739-684609

Webbplats

E-post

Barkvägen 14
360 51 Hovmantorp

DL-Systems AB

DLBOOKIT ger dig effektivisering och ökad lönsamhet. När du väljer DLBOOKIT bokningslösning från DL Systems väljer du flexibilitet, snabbhet, stabilitet och framtida utvecklingsmöjligheter. Bokning, kringförsäljning, in- och utcheckning – allt sker i samma system. DLBOOKIT är en av marknadens bäst anpassade, säkraste och mest utbyggbara bokningslösningar. Genom lång erfarenhet, stort kunnande och ett genuint intresse för utveckling av IT-stöd för turistanläggningar, fortsätter vi vidareutveckla en redan kraftfull produkt.

Vi har tagit fram en bokningslösning som växer med ditt företag, är lätt att använda, driftsäkert, lätt att sätta ihop paketlösningar i och som har full koppling mot passer-, betalsystem, elavläsning samt försäljningskanaler online. DLBOOKIT Online ger dig ett mycket effektivt försäljningsverktyg som aldrig tar ledigt utan ser till att gästerna kan boka dygnet runt, året om.

DLBOOKIT Kassa och kortbetalning ger dig ökad snabbhet samtidigt som risken för felslagning minimeras. Naturligtvis är allt certifierat enligt den nya kassalagen. En välutvecklad gästhantering finns som möjliggör kommunikation med gästen innan, under och efter vistelsen. Detta utförs enkelt via e-post och SMS.

Vi är med dig hela vägen från installation, utbildning till igångkörning. Sedan finns vi vid din sida för support och vidareutvecklingsfrågor. Hos oss får du support av personal med stor erfarenhet vilket ger dig ovärderlig trygghet. Välkommen som DLBOOKIT användare.
Team DLBOOKIT

Lennart Wikström

0270-429460

Webbplats

E-post

Sjötullsgatan 68
826 50 Söderhamn

Dpj Svenska AB

DPJ gruppen är en helhetsleverantör av inredning för kontor och hotell med allt från golv till tak. DPJ hotellinredning skräddarsyr lösningar inom områdena hotell, vandrarhem, fjäll- och västkuststugor samt även mindre stugor och camping. Vi har ett brett sortiment och tar fram olika kostnadsmedvetna produkter enligt kundens specifikationer och önskemål. Vi är duktiga på att förstå vad kunden vill ha och har ett brett kontaktnät med både leverantörer och producenter. Vi kan därför ta fram väldigt specifika produkter då vi oftast skräddarsyr och tillverkar efter beställning. Då vår portfolio är så bred ser våra projekt helt olika ut från fall till fall. Tveka inte att skicka oss en förfrågan till vår specialist Per Frisell.

Per Frisell

08-444 54 24, 070-091 09 52

Webbplats

Eldon Installation AB

Eldon erbjuder kundanpassade eluttag för camping och marinor Till vår serie av uttagsstolpar (ECO) har vi system för att individuellt mäta förbrukningen för varje uttag och sedan debitera varje användare för dess faktiska förbrukning. Uttagen kan också styras via web, telefon, sms wller genom en app för smartphones. Kontakta oss så hjälper vi er med den bästa lösningen utifrån era specifika behov.

Christin Öhrlund

010-206 77 11

Webbplats

E-post

Petter Jönssons väg 1
571 34 Nässjö

Electrolux Professional Laundry

0372-66500

Webbplats

E-post

Långgatan 24
341 26 Ljungby

Essity Hygiene & Health

Karin Ahlénius

E-post

HBS/FE 106
838 80 Hackås

GARO AB

GARO är en av marknadsledarna på eluttag för camping, bil och båt. Vi presenterar det allra senaste ett styrsystem som heter G-CTRL. Styr varje eluttag exklusivt för varje användare. Till- och frånslag, larmfunktion och mätning, för att bara nämna lite. Och det bästa av allt, varje åtgärd bekräftas! G-CTRL måste ses och upplevas.

Tomas Andersson

0370-332800

Webbplats

E-post

Box 203
335 25 Gnosjö

GB Glace - Varsego

GB Glace är den största glassproducenten i Sverige, med ca 50 milj.liter/år. Sortimentet är en perfekt kombination av fräcka innovationer och klassiska favoriter som tex Lakritspucken, Top Hat, Tip Top, GB Sand-wich, 88:an och Piggelin. Företagets fram-gång beror på en effektiv marknadsföring, distribution med över 250 bilar och inte minst nöjda kunder/konsumenter. GB Glace har funnits på den Svenska marknaden sedan 1942 och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken. Den välkända GB-gubben och den klassiska GB-prislistan är för den svenska befolkningen oftast förknippat med nostaligiska minnen.

Johan Dalin

070 7632257

Webbplats

E-post

Box 896
101 37 Stockholm

HAGS Aneby

Sedan starten 1948 har HAGS drivits av att skapa aktiva mötesplatser för alla generationer. Mötesplatser där man kan umgås, leka, träna och må bra. Att ladda energi genom att vara utomhus och röra på sig är viktigt för både kropp och knopp. Är det inte det semestern är till för? Att ladda energi och må bra.

En attraktiv och funktionell mötesplats skapas genom gott samarbete. I dialog med dig som kund tar vi oss fram till den bästa lösningen utifrån dina förutsättningar. Drömmer du om en lekplats som bygger på ett specifikt tema? Då kan vårt designteam hjälpa dig med kreativa idéer och förslag.

Våra produkter lockar till lek, glädje, rörelse och gemenskap för alla generationer.

Johan Lantz

0380-473 00

Webbplats

E-post

Box 133
578 23 Aneby

Hoist Group

Hoist Group är en helhetsleverantör till hotell och offentlig verksamhet. Med mer än 20 års beprövad erfarenhet inom hotellbranschen är Hoist Group marknadsledande inom innovativa höghastighetslösningar för internet, konferensservice, tv-lösningar, boknings- och back office-system. Hoist Group har sitt huvudkontor i Sverige och har totalt 18 kontor runt om i EMEA-regionen.

Christer Danielsson

08-555 685 76

Webbplats

E-post

Vretenv 8
171 54 Solna

Hollistay AB

Hollistay ger gästerna en helt ny upplevelse. En lättanvänd och flerspråkig plattform där de kan säkra sin övernattning och upptäcka campingplatser i hela Norden. Det skall vara enkelt och tryggt för gästen att hitta ett boende. Med Hollistay får gästen en bra och tydlig överblick på lediga campingar i det område den söker boende. Detta leder i förlängningen till att du som campingägare får ökad beläggning, längre säsong och framför allt fler nya gäster.

Med Hollistay får du tillgång till ett helt nytt enkelt bokningssystem, kostnadsfria marknadsföringskanaler och en support för att ta emot gäster på bästa sätt. Du bestämmer din tillgänglighet, dina priser, dina in- och utcheckningstider samt hur mycket du vill öka din beläggningsgrad.

Dessutom blir du synlig på Nordens och så småningom Europas största onlinebokning för campingtomter och stugor helt kostnadsfritt. Endast en låg avgift dras när en bokning sker genom vår trygga och säkra betallösning.

Lars Mellstrand

0105851550

Webbplats

E-post

Flatfjällsvägen 12
78067 SÄLEN

HTM Försäljnings AB

HTM Försäljnings AB är grossisten som har allt din campingbutik behöver.
Godis / Engångsartiklar / Leksaker / Hygienartiklar / Strand-bad artiklar m.m.

Carola Hjort

0220-46340

Webbplats

E-post

Box 37
735 21 Surahammar

JYSK AB

JYSK BtB är en avdelning inom Jysk koncernen som vänder sig till både små och stora företag. Vi levererar till hotell, semesterorter, vandrarhem, campingplatser, offentliga institutioner, försvaret, sjukhus, idrottsklubbar m.fl. Genom vår BtB avdelningen får ni personlig service och rådgivning samt möjlighet att få extra bra erbjudande nästa gång ni köper en större mängd täcken, kuddar, madrasser, möbler, linnen, handdukar m.m. Genom stora gemensamma inköp inom koncernen kan vi alltid hålla mycket låga priser till våra kunder.

Mikael Svensson

010-4566284

Webbplats

E-post

Industrig 4
593 61 Västervik

Kabe Rental AB

Marknadsledande uthyrare av husvagnar och husbilar

Kabe Rental är den största aktören på marknaden av uthyrning av husvagnar och husbilar till företag. Våra kunder finns i de flesta branscher inom entreprenadverksamhet, bland annat bygg, järnväg, elbolag och väg/anläggning. Våra företagskunder kan även utnyttja vårt "envägssystem" där vi hämtar och lämnar husvagnarna på den plats ni önskar.

Markus Qvarnström

036-39 37 25

Webbplats

E-post

Box 14
560 27 Tenhult

Kompan Sverige AB

Glada barn ger nöjda föräldrar. När dagens familjer skall välja semesterställe är barnen ofta med i beslutsprocessen. Därför är det viktigt att det finns något kul till dem. Vi kan hjälpa er med att skapa spännande lekområden, från idéskiss till färdig lekplats, som kan bidra till att barnfamiljerna får en lyckad semester. Och kommer tillbaka år efter år…

Materialet vi använder till redskapen gör det möjligt att maximera garantitiden och samtidigt minimera underhållet. Våra redskap, med en garanti på upp till 20 år, klarar de tuffaste väderförhållanden och är byggda för att klara ett mångårigt användande. Vi kan dessutom erbjuda finansiering av lekplatsen genom leasing. Vi ansvarar för då för en årlig besiktning och underhåll av lekplatsen under hela leasingperioden. Kan det bli enklare?

Utöver lekredskap till alla åldrar kan vi också erbjuda ett brett sortiment för lek och sport liksom fitnessredskap för utomhusbruk. Det innebär att området blir attraktivt för hela familjen. Välkomna att kontakta oss!

Marie-Louise Dahlsjö Torkelsson

031-96 88 40

Webbplats

E-post

Mölnlycke Fabriker 9
435 35 Mölnlycke

KSAB Konstgräs

Konstgräs, fallskydd, gummiasfalt, multisportplaner m.m. Är du trött på leriga lekytor och uttorkade gräsmattor? Med konstgräs möter dina gäster alltid en snygg, grön och funktionell grönyta som håller för aktivitet. Vi installerar lekparks-underlag med fallskydd, fotbolls- tennis- och multisportplaner, eller bara trivselytor som alltid behöver se fräscha ut. Vi lägger även konstgräs på refuger och andra småytor, där det är svårt att komma till med maskiner. Referens-anläggningar är t ex Lysingsbadets Camping/ Västervik Resort, Sudersands Camping, samt Astrid Lindgrens Värld.

Jesper Magnusson

021-102671

Webbplats

E-post

Signalistgatan 9
721 31 Västerås

LibenPlay Scandinavia

LibenPlay Scandinavia är en leverantör av lekplatser, utegym och övrig kringutrustning. Genom ett nytt och spännande utbud är vi det förnuftiga valet för produkter till din utemiljö. Med en flexibel organisation anpassar vi oss efter era behov och kan sköta hela eller delar av processen från idé till färdig utemiljö. Vårt utbud är fullt anpassningsbart och vi kan anpassa alla produkter i sortimentet utefter era önskemål, t.ex. genom val av färg eller design. Tillsammans med er vill vi skapa en utemiljö som höjer attraktionsvärdet för era gäster och ger er maximalt värde per investerad krona!

Hos oss hittar ni ett stort utbud av:

 • Lekplatser
 • Utegymsenheter
 • Barställningar
 • Gungställningar
 • Karuseller & Vippgungor
 • Klätterlek & hinderbanor
 • Parkprodukter

Huvudkontor och lager finns i Bankeryd, och vi har även ett säljkontor i Göteborg.

För mer information om oss eller våra produkter så är ni varmt välkomna att kontakta oss!

Besöksadresser

Stationsgatan 21, 564 31 BANKERYD
Jolengatan 21 A, 431 49 MÖLNDAL

Lager

Klerebo 4, 564 91 BANKERYD

Albin Carlsson

0737-70 80 23

Webbplats

E-post

Stationsgatan 21
564 31 Bankeryd

Menigo Foodservice AB

Menigo erbjuder Sveriges bredaste sortiment av mat, dryck och restaurangutrustning och vill vara den självklara samarbetspartnern för alla krögare och servicehandlare i Sverige.

Anneli Tollstam

08-7221400

Webbplats

E-post

Box 9081
120 05 Årsta

Miljömedia Väst AB

Välkommen till Miljömedia, behöver du en incheckningsfolder, campingkarta, vykort, affischer, minigolfprotokoll eller en hemsida så kom och prata med oss. Vi jobbar i dagsläget med ca 100 anläggningar där vi tillhandahåller allt helt gratis.

Jari Kyllergård

033-102370

Webbplats

E-post

Albanoliden 1
506 30 Borås

Morgan Nyman AB

Morgan Nyman AB Villavagnscenter har en stor utställning med över 30 villavagnar, både nya och begagnade. Vi är generalagent för det prisbelönade engelska märket ABI samt den fantastiskt svenskbyggda Tråvadsvagnen. Utöver det för vi även några utvalda modeller av fabrikaten Willerby och Carnaby. De begagnade vagnarna importerar vi från England i ett unikt samarbete med en stor villavagns handlare som funnits i branschen i över 30 år och vi har alltid 20-30 begagnade villavagnar i lager av olika storlekar, fabrikat och prisklasser.

Morgan Nyman

0500-445600

Webbplats

E-post

Ransstadsverket Häggom
520 50 Stenstorp

Mr Panini/Carolines Kök AB

Paninis färdiga att grilla.

Mats Eriksson

08-7471440

Webbplats

E-post

Box 194
132 26 Saltsjö-Boo

Nordic Easy Food AB

Vi säljer ett nytt koncept av Fast Food, under varumärket Street Taste. Vi har i dag 5 produkter, 2 Wraps och 3 Pocket Pizzor. De tillverkas i Sverige med svenska köttråvaror och hög kvalitet. Vi har även 2 riktigt bra vegetariska produkter, 1 Pocket Pizza och 1 Wraps.

Olle Hjelm

070-3956044

Webbplats

E-post

Lillbrogatan 25
94133 Piteå

Nordiska Designkompaniet

Brett sortiment på alla typer av souvenirer och presenter. Allt från t-shirt, nyckelringar, vykort, magneter till ljuslyktor.

Ni har också möjlighet att designa era egna souvenirer.

Michael Albertsson

070 525 86 20

Webbplats

E-post

Hellasvägen 2
837 95 Undersåker

Nyah gruppen

Nyah-gruppen – en ny aktör med engagemang för din vardag

Nybloms i Kalmar och Ahnviks i Borås är två av branschens mest erfarna och framgångsrika företag i respektive region. I nyah-gruppen blir vi tillsammans en aktör med kompetens och styrka att ligga i absolut framkant när det gäller service och sortiment. Att välja oss som leverantör ska vara en fördel för dig, det är vår enkla grundidé. Med nästan 200 år av sund affärsverksamhet i ryggen ger vi våra kunder effektiva lösningar för förbrukningsmaterial till industri och kontor. Tillsammans skapar vi styrka och trygghet i alla led.

Vårt mål är enkelt, vi vill vara det bästa alternativet för just dig. Med ett stort engagemang, personligt bemötande och kunskap arbetar vi tillsammans med dig som kund för att hitta den lösning som passar bäst för just din verksamhet. Vi värdesätter våra relationer med såväl kunder som partners och tror att vi tillsammans blir starkare. Vi hoppas få hjälpa dig oavsett om det gäller logistik, förpackningslösningar eller förbrukningsmaterial.

Hos oss är alla välkomna, stor som liten.

Karl Nyblom

070-828 55 45

Webbplats

E-post

Box 4016
390 04 Kalmar

PacsOn

Pappersgrossist. Mjukpappers, städmateriel, engångsmateriel, skydd och hygien.

Magnus Rosell

0470-746834

Webbplats

E-post

Box 4016
390 04 Kalmar

PartnerSec AB

CampTrac – Allt på ett kort.
TracTechnology utvecklar och marknadsför CampTrac som sparar kostnader och höjer komforten inom campingnäringen. CampTrac erbjuder en mängd funktioner på samma kort som ersätter vanliga nycklar och höjer gästernas komfort:

 • Bomstyrning / Tillträdeskontroll till området. 
 • Ersättning för stugnycklar.
 • Tillträde till gemensamma utrymmen.
 • Betalkortsfunktion för duschar, tvättmaskiner, m.m.

CampTrac utnyttjar modern RFID-teknik med beröringsfria avläsningar av kort och/eller nyckelringar.

Wladimir Millanao

08-6305300

Webbplats

E-post

Nytorpsv 26
183 71 Täby

Popz Sverige

Popz Sverige erbjuder dig Sveriges bredaste sortiment av funfood produkter, det vill säga allt du behöver för att sälja popcorn, sockervadd, slush, belgiska våfflor, snacks, nötter, micropopcorn. Vi på Popz har specialiserat oss på att importera och sälja produkter som är av toppkvalitet, vilket gör att du som kund är trygg i din egen verksamhet. Popz levererar både enstaka produkter och hela koncept. Vår specialitet är att erbjuda både kreativa idéer och unika lösningar som genererar lönsamhet för din verksamhet.

Elisabeth Hartman

046-2887223

Webbplats

E-post

Hammarvägen 6
232 37 Arlöv

Privab

Allt du behöver för din försäljning av konfektyrer, snacks och drycker! Privab är en rikstäckande grossistkedja och vi finns i Umeå, Gävle, Stockholm, Norrköping, Nässjö, Visby, Ystad, Göteborg och Trollhättan.

Stefan Hansson

08-41025032

Webbplats

E-post

Sjöängsvägen 1C
192 72 Sollentuna

Processing Borgås

Anders Widing

0300-83 70 00

Webbplats

E-post

Borgås Gårdsväg 9
434 39 Kungsbacka

Procurator

Procurator har ett brett sortiment av produkter och tjänster från ledande leverantörer och egna varumärken som Worksafe och KBM. Vi förser kunder i Norden med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar, förpackningslösningar och restaurangartiklar. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

För mer information besök procurator.se

Anders Lindqvist

0106-040185

Webbplats

E-post

Källvattengatan 5
212 23 Malmö

Rojo Produkter

Rojo Produkter säljer tillbehör för camping och fritid. För dig som driver camping eller säljer husvagnar och husbilar, vi har de produkter som dina kunder efterfrågar. Produkter som campingtillbehör, el-produkter, kem till husbilar/husvagnar samt hushållsprodukter passande till servicebutiker inom camping och fritid.

Sonja Nilsson

0733-62 88 54

Webbplats

E-post

Hunnestadby 2
432 91 Varberg

Rullebo, Mobile Homes Sweden

Mats Hulén

+46 (0) 70-5707404

Webbplats

E-post

Box 286
532 24 Skara

SAGO

Äventyrsgolf från det bästa av två världar

SAGO har alla de kompetenser som krävs för att anlägga äventyrsgolfbanor med hög spelkvalitet och lång livslängd. Erfarenheter från mångårigt arbete med minigolf, projektering, anläggning och skötsel av trädgårdsanläggningar har sammanförts i SAGO AB.

SAGO ägs av NIFO AB, som har lång erfarenhet från design och byggnation av minigolfanläggningar. Sedan några år gäller även detta för äventyrsgolfbanor. Inom NIFO finns stor spelkunskap, vilket borgar för att spelidén på ritningen även fungerar i verkligheten när banan är byggd.

P.A.R.K. i Syd AB är den andre ägaren. Eftersom äventyrsgolfbanor kräver extra stora kunskaper när det gäller anläggningsteknik, det vill säga att bygga banorna på rätt underlag och med rätta förutsättningar, så kompletterar PARK det kunnande som NIFO representerar. Inte minst genom PARKs landskapsarkitekter som tillför smakfull design och viktiga upplevelsevärden. SAGO, när det bästa av två världar blir ett!

SAGO - Swedish Adventure Golf

Johnny Forss

+46 40 685 21 00

Webbplats

E-post

Kastanjevägen 28
234 35 Lomma

SIA Glass AB

Glass är till för njutning. För vardagslyx och lyxig fest. Som förstklassig dessert eller en strut på stranden. Att det smakar riktig glass är a och o. Därför använder vi bara råvaror av högsta kvalitet. Vi väljer helst produkter från naturens eget skafferi: mjölk, bär, nötter, choklad och havre. Men viktigast av allt: Gräddglass ska göras av äkta grädde. Sorbet ska vara fri från mjölk och fett. Så har vi gjort sedan vi startade glasstillverkningen 1961. SIA Glass är det ledande helsvenska glassföretaget med rikstäckande distribution. Vi gör all vår glass av färsk svensk grädde.

Peter Forsell

0346-715100

Webbplats

E-post

Stenlösvägen 33
311 68 Slöinge

Skandinaviska Villavagnar AB

Skandinaviska Villavagnar marknadsför ett fräscht utbud av nya villavagnar med fokus påkvalitet, ren design samt praktiska lösningar. Vi är dels generalagenter för Atlas, en av Englands största fabriker med erkänt hög kvalitet, samt för Evolution som står för nya och innovativa modeller som passar bra för uthyrning på campingar eller i stugbyar. Vi har stora möjligheter att påverka design och val av material, allt för att kunna möta kundernas olika krav på utseende och funktionalitet.

Peder Falk

0142-609880

Webbplats

E-post

Långvägen 22
595 93 Mjölby

SWE Marketing

SWE Marketing är ett konsultföretag verksamt inom svensk besöksindustri som tillhandahåller tjänster inom marknadsföring, affärsutveckling, rådgivning, värdering och projektledning. Specialistkompetens inom husbilsturism, camping- och resortnäringen. Anlitad som projektledare av SCR Svensk Camping tillsammans med flera ledande organisationer för att utveckla husbilsturismen i Sverige inom projekt Husbilsdestination Sverige. Anlitas idag av kommuner och näringsidkare när det gäller utveckling av husbils- och campingturismen. Agerar som ombud vid köp av campingplatser.

Lars-Erik Hörmander

031-91 04 60

Webbplats

E-post

Bukärrsvägen 3
429 41 Särö

Swedly AB

Leksaker sedan 1987!

På www.swedly.se hittar du vårt kompletta sortiment av leksaker och förbrukningsartiklar. Vi hjälper gärna till med förslag på vad som brukar vara storsäljare i sommarbutiker och är måna om att varje kund ska få det sortiment som passar just din butik därför säljer vi alla varor förutom displaykartonger och håvar i delad förpackning.

Om du vill ha tidig leverans så betalar du den 30 juni i annat fall har vi alltid 30 dagar netto och fri frakt. Snabba leveranser, i högsäsong skickar vi senast nästa arbetsdag.

Inga Lill Johansson

0372-17155

Webbplats

E-post

Ripvägen 10
341 70 Ljungby

Säkra Försäkringsmäklare i Kalmar AB

Försäkringsförmedling. Campingplatsförsäkring.

Rolf Thydèn

0480-424330

Webbplats

E-post

Öselvägen 2
393 56 Kalmar

Söderberg & Partners

Försäkringsförmedling. Sjukvårdsförsäkring.

Claes Björnsund

036-580 15 86

Webbplats

E-post

Södra Strandgatan 13 B
553 20 Jönköping

TallyKey A/S

Tallykey A/S erbjuder enkla eller avancerade elstolpar av högsta kvalité för camping, ställplats eller marina. Vi erbjuder driftsäkra system, tallycard+ och tallybee, för att t ex. mäta eller slå på/av el- och vattenuttag eller hantera olika tillträden/faciliteter på området.

Vår nya självbetjäningslösning tallyweb erbjuder på ytterligare möjligheter genom att erbjuda en enkel och modern funktion av betalning av olika avgifter, kontroll av el/vatten-förbrukning, unika Access-tillträden till vägbom, servicehus, dusch eller vad ni nu önskar ta kontroll över i er anläggning. Gästerna kan hantera tallyweb via sin smartphone/surfplatta eller PC där dem kan betala avgifter, hantera sitt eluttag. Tallyweb passar obemannade eller bemannade anläggningar i både små och stora storlekar.

Våra välbeprövade produkter/system upplevs bäst ”live” så kontakta oss gärna för mer info.

Mikael Kristiansson

070-2284045

Webbplats

E-post

Fabriksvej 14
DK-7600 Struer, Denmark

Triumf Glass

Triumf Glass producerar, säljer och distribuerar glass i Sverige. Vi har en rikstäckande distribution och säljorganisation, samt en produktionsanläggning som producerar ca 20 milj. liter/år. Triumf Glass varumärkesportfölj består där Snickers och Mars, Lion, Dumle, After Eight, Triumf, Sans, Royal samt Sveriges största 2 liter-produkt, Gammaldags Gräddglass.

Felix Müntzing

031-3369850

Webbplats

E-post

Box 2033
433 02 Sävedalen

Visab

Din totalleverantör. VISAB Mycket till många. Det blir enklare med oss. Städmaterial, verktyg, skyddsprodukter, hygenvårdsprodukter, fastighetsprodukter m m.

Jan-Erik Johansson

0382-13500

Webbplats

E-post

Odeng 21
576 31 Sävsjö

VisBook

VisBook är ett komplett online boknings- och administrationssystem. Vi erbjuder en helhetslösning där du kan styra och administrera hela din anläggning i samma system. Vi på VisBook brinner för att du som vår kund ska använda din tid till dina gäster. Vi jobbar varje dag för att du ska få en lättare vardag med det administrativa samt allt annat som måste göras för att driva en reslivsanläggning. Vi är där från att gästen bokar till att bokföringen är godkänd.

Vi anpassar systemet efter just din anläggning så att det uppfyller dina önskningar och täcker just ditt behov.

VisBook erbjuder följande;

 • Omsättningsbaserad månadskostnad. Det gör att ni bara betalar för de månader ni har öppet.
 • Bokning av övernattning
 • Bokning av SPA, aktiviteter och konferens
 • Egen modul för bokning av event med paketlösning
 • Datakassa för restaurang och bar, anpassat för windows-plattor
 • Integrerade betalterminaler, både stationära och trådlösa
 • E-postsystem, SMS, CRM och dokumentserver
 • VisBook Publish och onlinebokning
 • Channel Manager med tvåvägskoppling
 • Integration med betal- och låssystem
 • Fri support

Sedan starten i Norge 1995 har VisBook levererat IT-lösningar för alla typers reslivsanläggningar. Allt från kedjor, kurs/konferens och SPA-hotell till campingplatser. Vi kan stoltsera med att i Norge vara marknadsledande från att ha börjat som ett familjeföretag och ägs än idag av de båda grundarna.

Carolina Nilsson

031-711 75 00

Webbplats

E-post

Vasaplatsen 4
411 34 Göteborg