Våra associerade partners

SCR Associerad Partner är vårt partnerprogram för branschens leverantörer. Vi har skapat det för företag som har eller vill bygga långsiktiga affärsrelationer med campingplatser som är medlemmar i SCR Svensk Camping.

Filtrera bland associerade partners
Resultat 59

Aquaevent

Aquaevent är aktivitets- och upplevelsebolaget på västkusten med störst utbud året om, som med förkärlek till hav vänder sig till både privatpersoner och företag.

Aquaevents mål är att kunna erbjuda aktiviteter och upplevelser med bra kvalitet som man inte provat innan. Skulle ni nu ha provat, vill ni göra det igen. Varje år ska vi ha nya upplevelser på land, nya turer med RIB båtarna, de senaste och roligaste vattenskotrarna att erbjuda.

Henrik Ström

0303-444200

Webbplats

E-post

Södra Stenungsön 106
444 48 Stenungsund

ABUS Nordic

ABUS Nordic är ett dotterbolag till ABUS i Tyskland som är ett av världens främsta produktionsbolag av lås- och säkerhetslösningar. Vårt ansvarsområde är den nordiska marknaden med huvudkontor och distributionslager i Horsens, Danmark. Från vårt försäljningskontor i Jönköping hanterar vi beställningar, kundsupport, industriprojekt samt marknadsföring för den svenska marknaden.

Nina Torsborn

036-36 14 88

Webbplats

E-post

Kompanigatan 1-2
55305 Jönköping

Adria AB

Adria är en pionjär i utvecklingen av semesterboende med hög kvalité som erbjuder speciella och unika upplevelser till kunder.

Vår proffessionella servicemetod betyder att vi kan tillämpa vår intelligenta design och världsledande tillverkning för att leverera nya koncept inom glamping. Vårt arbetssätt tätt tillsammans med fritidsaktörer, campingar och andra verksamheter erbjuder unik full service från standardiserade och anpassade enheter till eftermarknad och service.

Vi höjer din nivå på camping för att fullt ut lyckas med din verksamhet.

Tomas Horvath

076-768 87 11

Webbplats

E-post

Industrivägen 13
561 06 Tenhult

Affärsverken Energi AB

Affärsverken Energi AB har många års erfarenhet av elhandel och förvaltar idag ett antal stora kontrakt över hela landet. Med oss som samarbetspartner får ni inte bara ett förmånligt elavtal och kontroll på er energiförbrukning utan även en besparingsmöjlighet.

Robert Virveus

0708-783086

Webbplats

E-post

Box 530
37121 Karlskrona

AllOffice

Din kompletta leverantör av förbrukning och tjänster. AllOffice är en ledande leverantör i Sverige med över 40 000 nöjda kunder.

  • Egna lager
  • Nationell distribution
  • 30 Butiker Trelleborg i söder till Luleå i norr
  • Bra service
  • Svenskägt

Produktgrupper

Kontorsmaterial -Städprodukter -Mjukpapper -Kem -Profilprodukter -Emballage -Yrkeskläder

Annika Månbladh

070-3590071

Webbplats

E-post

Hästmarksvägen 12
891 38 Örnsköldsvik

Arla Foods

Arla erbjuder ost- och mejeriprodukter av högsta kvalitet och våra produkter kommer i allt från smarta portionsförpackningar till storlekar som är anpassade för det professionella köket.

Hos Arla är mjölkbönderna både ägare till föreningen och leverantörer av mjölken. När du köper mjölk, ost, yoghurt, smör, fil eller grädde från oss så stöttar du inte bara oss Arlabönder utan på köpet får du också öppna landskap, en levande landsbygd, jobbtillfällen och ett lantbruk i världsklass. Och framförallt får du goda och smakrika mejeriprodukter.

 

Mikael Garding

0708-15 95 47

Webbplats

E-post

PO Box 4083
169 04 Solna

BaraBäddsoffor

Vi på BaraBäddsoffor är eran specialist på bäddsoffor och hjälper er att hitta den bäddsoffan som passar just för dig och eran campingstuga, fjällstuga, hotell eller vandrarhem!

Emil Lindqvist

031-7955222

Webbplats

E-post

Bangårdsvägen 39a
428 36 Kållered

Bixia AB

Elhandelsbolaget Bixia är specialiserade på kostnadseffektiva helhetslösningar inom elhandel, solcellslösningar, laddstolpar och laddinfrastruktur. Vi erbjuder dig som näringsidkare inom SCR att tillsammans med dina kollegor ingå i en gemensam elpool baserad på en 100 % förnybar elleverans. Tillsammans med dina branschkollegor kan du tillgodoräkna dig låga och stabila elpriser över tid tack vare våra erfarna portföljförvaltare som aktivt hanterar SCR:s elpool.

Bixia tillämpar transparant prissättning och är certifierade enligt Energiföretagen ”Schysst elhandel”. Vår kompetens samt vår prisbelönta kundservice har bidragit till att vi idag är en av Sveriges största elhandlare. Önskar ni att ta ytterligare steg på hållbarhetstrappan genom solceller eller laddstolpar till er verksamhet, Ja, då fixar vi det!

Oscar Carmefeldt

013-20 94 14

Webbplats

E-post

Brogatan 1
582 78 Linköping

CamperClean Sverige AB

Snabbt - enkelt - rent. Det är vårt motto.
Varför ska tömning av latrin och gråvatten vara tråkigt?

CamperClean har specialiserat sig på innovativa lösningar för campingliv och fritidsliv. CamperCleans helautomatiska rengöringsstation är en tysk kvalitetsprodukt utvecklad och framställd av tyska ingenjörer och hantverkare. På tre minuter töms och rengörs latrinkassetter på liknande sätt som med en dammsugare; produkten belönades med ADAC’s campingpris 2014!

Men vi har även manuella tömningsstationer, en ’vanlig’ tömningsstation men med smart förslutning och en grundidé som skapar en hygienisk miljö. Detta gäller också för våra gråvattenbrunnar. Storleken är gjord för minimalt spill, och spolfunktionen skapar en ren och fräsch yta både före och efter tömning. Kvalitet och stabilitet – flera års forskning har ägnats åt komponenterna vilket har lett till utvecklingen av en pålitlig, hygienisk och stark produkt.

Vi kan även erbjuda betalsystem, accessystem, bommar, el- och vattenstolpar med mera. Vi är stolta över att våra stolpar är helt unika i sin elsäkerhet, men även design, kvalitet och antalet möjliga tillval och funktioner gör dessa stolpar till en fantastisk stomme på varje gästplats.

Är du nyfiken? Välkommen att höra av Dig till oss – vi hjälper dig skapa Din unika miljö och Dina gästers unika upplevelse!

Max Erhagen

0709-26 81 91

Webbplats

E-post

Villavägen 19
592 41 Vadstena

City Golf Europe AB

City Golf Europe är Europas ledande leverantör av Minigolf och Äventyrsgolf. Hos oss finner ni det bredaste produktsortimentet vad gäller anläggningar, tillbehör, Crazy Hinder, reparationsmaterial och allt annat som behövs för att anlägga och driva en modern och lönsam minigolf- eller äventyrsgolfanläggning.

Se mer på vår hemsida.

Jonny Nielsen

070-211 83 66

Webbplats

E-post

Vikingagatan 19
891 38 Örnsköldsvik

Comers bokningssystem / Transitor AB

Comers - Webbaserat, enkelt, tryggt och säkert. För campingägaren som vill ha ett modernt webbaserat bokningssystem med onlinebokning och som vill känna sig trygg och säker, ha koll på bokningar, gäster och ekonomi. Lika enkelt för gästen som för er att göra bokningar. Snabbt och enkelt använder ni campingkartan eller 30-dagars översikten. Gästen betalar online och kan själv logga in och hantera bokningen.

Styr hela anläggning via Comers. Vi har integration med ledande system för kassahantering, onlinebetalning och passersystem. Comers är alltid uppdaterat med Daylights senaste funktionalitet. Kunder som bokar på nätet lägger själva in sitt Camping Europe kort och kan checka in automatisk. Gästen köper sitt giltighetsmärke online tillsammans med första bokningen för året. En självklarhet att gästerna bokar sin vistelse själva på webben och bokar sina tillval.

Per Hultkrantz

08-6115700

Webbplats

E-post

Svartmangatan 16
111 29 Stockholm

ConCoction AB

Tvättmaskiner, tumlare, manglar, avfuktare, torkskåp m m för kommersiellt bruk. Helrenoverade produkter med 2 års garanti service & reservdelar. Halva priset mot nyinköp motsvarande modeller. Värmepumpar Mitsubishi. Storköksutrustning och hushållsmaskiner: nytt och begagnat. Teknisk support till campingplatsernas befintliga maskiner, samt de produktgrupper vi säljer.

Andreas Sejnell

0739-684609

Webbplats

E-post

Barkvägen 14
360 51 Hovmantorp

Elavon

Elavon är en av världens ledande aktörer inom betalningssystem och inlösenavtal. Genom att titta individuellt på olika marknaders betalningshistorik kan Elavon erbjuda marknadsledande låga priser för inlösen, vilket allt som oftast innebär stora besparingar för näringsidkaren när det kommer till transaktionsavgifter i betalterminal, på webb och i eventuella betalappar. Med andra ord erbjuder Elavon - genom ett smidigt byte av inlösare - lägre transaktionsavgifter utan något som helst merarbete för kunden. Ingen hårdvara behöver bytas, och ingen bindningstid krävs. Bytet av inlösare medför ENBART en sänkning av avgifter, och därmed en välkommen kostnadsbesparing.

En besparing av pengar som vi tycker svenska campingar mycket hellre kan investera i sina verksamheter, än att betala i dyra avgifter.

Ted Waltersson-Larsson

0735-261503

Webbplats

Eldon Installation AB

Eldon erbjuder svensktillverkade eluttagsboxar och elbilsladdare med enkla lösningar för ett bekymmerslöst användande.

Traditionella stolpar och smarta kombinerade moderna laddboxar för elbilar, helt i korrosionsbeständig plåt med inbyggda campinguttag. Enkelt att styra, mäta och ta betalt.

Frank Erlandsson

010-206 77 11

Webbplats

E-post

Petter Jönssons väg 1
571 34 Nässjö

Electrolux Professional AB

Electrolux Professional är en ledande leverantör för enhets- och helhetslösningar inom storkök, dryck och professionell tvätt. Våra innovativa och effektiva lösningar är världsledande och hjälper dig som kund att få ett enklare arbetsliv och bli mer lönsam på ett verkligt hållbart sätt. Vi är stolta över att vara världsledande inom innovation och design och över att kunna leverera de lösningar som våra kunder efterfrågar.

Kontakta oss gärna

Tvättutrustning: Patrik Persson, e-post: patrik.persson@electroluxprofessional.com  Storköksutrustning: Anders Norell, e-post: anders.norell@electroluxprofessional.com

Patrik Persson

0372-66501

Webbplats

E-post

Sankt Göransgatan 143
112 17 Stockholm

Ernst Hotel Supply (Ernst Texil AB)

Hos oss på Ernst Hotel Supply finner du en mängd olika produkter som alla kan skräddarsys så att de möter upp med just dina önskemål.

Låt möbler och textilier förmedla en känsla. Vi erbjuder stoppade möbler dels i ett färdigt utförande men här finns även möjlighet till specialproduktion. Likaså all textil skräddarsys enligt era önskemål. I vårt utbud hittar du bland annat fåtöljer, soffor, puffar, sängar, sänggavlar, bäddsoffor, bäddfåtöljer, täcken, kuddar, gardiner, stolar, bord och utemöbler.

Calle Bergh

072-72 77 171

Webbplats

E-post

Flintvägen 6
269 41 Östra Karup

Essity Hygiene & Health AB

Tork är det ledande varumärket inom professionella hygienprodukter. Från pappershanddukar och tvål i toalettutrymmen till avtorkning och servetter i kök och restaurang. Alltid med högt fokus på effektivitet och lösningar som är hållbara för miljön. Tork ger en bekväm upplevelse för gästen och enkel hantering för personal. 

Som en del av Essity arbetar vi hårt för att tillhandahålla god service och vi hjälper dig att spara tid och pengar så att du kan fokusera på det som är viktigast i din verksamhet.

Angela Nydén

031-7460000

Webbplats

E-post

Broplatsen 2
405 03 Göteborg

Extrahuset Sweden AB

Leverantör av 100% nyckelfärdiga, skräddarsydda och arkitektritade stugor. Vi skräddarsyr alltid efter era förväntningar och krav på design och funktion.

Fredrik Andreasson

0739-39 40 38

Webbplats

E-post

Karlfeldtsgatan 6
412 68 Göteborg

GARO AB

GARO är en av marknadsledarna på eluttag för camping, bil och båt. Vi presenterar det allra senaste ett styrsystem som heter G-CTRL. Styr varje eluttag exklusivt för varje användare. Till- och frånslag, larmfunktion och mätning, för att bara nämna lite. Och det bästa av allt, varje åtgärd bekräftas! G-CTRL måste ses och upplevas.

Patrik Nilsson

0370-332800

Webbplats

E-post

Box 203
335 25 Gnosjö

GB Glace - Varsego

GB Glace är den största glassproducenten i Sverige, med ca 50 milj.liter/år. Sortimentet är en perfekt kombination av fräcka innovationer och klassiska favoriter som tex Lakritspucken, Top Hat, Tip Top, GB Sand-wich, 88:an och Piggelin. Företagets fram-gång beror på en effektiv marknadsföring, distribution med över 250 bilar och inte minst nöjda kunder/konsumenter. GB Glace har funnits på den Svenska marknaden sedan 1942 och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken. Den välkända GB-gubben och den klassiska GB-prislistan är för den svenska befolkningen oftast förknippat med nostaligiska minnen.

Johan Dalin

070 7632257

Webbplats

E-post

Box 896
101 37 Stockholm

HAGS Aneby AB

Sedan starten 1948 har HAGS drivits av att skapa aktiva mötesplatser för alla generationer. Mötesplatser där man kan leka, träna, umgås,  och må bra. Att ladda energi genom att vara utomhus och röra på sig är viktigt för både kropp och knopp. Är det inte det semestern är till för? Att ladda energi och må bra.

En attraktiv och funktionell mötesplats skapas genom gott samarbete. I dialog med dig som kund tar vi oss fram till den bästa lösningen utifrån dina förutsättningar. Drömmer du om en lekplats som bygger på ett specifikt tema? Då kan vårt designteam hjälpa dig med kreativa idéer och förslag.

Våra produkter lockar till lek, glädje, rörelse och gemenskap för alla generationer.

Peter Åsberg

0380-473 00

Webbplats

E-post

Box 133
578 23 Aneby

Hoist Group

Hoist Group är en helhetsleverantör till hotell och offentlig verksamhet. Med mer än 20 års beprövad erfarenhet inom hotellbranschen är Hoist Group marknadsledande inom innovativa höghastighetslösningar för internet, konferensservice, tv-lösningar, boknings- och back office-system. Hoist Group har sitt huvudkontor i Sverige och har totalt 18 kontor runt om i EMEA-regionen.

Alexander Kugelberg

08-55516400

Webbplats

E-post

Vretenv 8
171 54 Solna

InfraCom Communications AB

InfraCom Communications ingår i InfraCom Group som äger, driver och utvecklar högkvalitativa tjänster inom molnbaserad telefoni, IT-tjänster, datacenters samt datakommunikation och internetaccesser. Vi är en komplett leverantör av digitala tjänster helt enkelt.

Personlig service, Tillgänglighet, Hög drift- och datasäkerhet är såklart en självklarhet för oss! Vi anpassar digitala tjänster till företaget – Inte tvärtom!

Lotta Svennemar

010-5501515

Webbplats

E-post

Gamlestadsvägen 1
415 11 Göteborg

Kabe Rental AB

Marknadsledande uthyrare av husvagnar och husbilar

Kabe Rental är den största aktören på marknaden av uthyrning av husvagnar och husbilar till företag. Våra kunder finns i de flesta branscher inom entreprenadverksamhet, bland annat bygg, järnväg, elbolag och väg/anläggning. Våra företagskunder kan även utnyttja vårt "envägssystem" där vi hämtar och lämnar husvagnarna på den plats ni önskar.

Markus Qvarnström

036-39 37 25

Webbplats

E-post

Box 14
560 27 Tenhult

KAYAKOMAT by Point 65 Sweden

Point 65 Sweden är Sveriges ledande varumärke inom aktiviteten paddling och driver KAYAKOMAT by Point 65, Sveriges ledande kajakuthyrning med ett 20 tal stationer runt om i landet. Nu vill vi öppna fler.

Vi söker dig som vill hyra ut kajaker i samarbete med oss. Med vår unika KAYAKOMAT kan du driva din uthyrning obemannad.

Paddla när det passar dig! Smidig och enkelt -boka online, få din kod, hämta & återlämna din kajak när det passar dig. Splitternya, bekväma och trygga kajaker från ledande märket Point 65 Sweden. Paddel, flytväst & kapell ingår.

Richard Öhman

070-7563326

Webbplats

E-post

Ekelundsvägen 26
171 73 Solna

Kompan Sverige AB

Glada barn ger nöjda föräldrar. När dagens familjer väljer semesterställe är barnen ofta med i beslutsprocessen. Därför är det viktigt att det finns något kul för dem. Utöver lekprodukter erbjuder vi också ett brett sortiment av träningsredskap för användning utomhus. Då blir området komplett för hela familjen.

Vi kan hjälpa er med att skapa spännande aktivitetsområden, från idéskiss till färdig plats, som kan bidra till att hela familjen får en lyckad semester. Och kommer tillbaka år efter år… Vi erbjuder också förstklassig service och underhåll efter försäljningen – du kan känna dig trygg även efter investeringen. Materialet vi använder i våra lek- och träningsredskap gör det möjligt att maximera garantitiden och samtidigt minimera underhållet. Våra redskap klarar de tuffaste väderförhållandena och är byggda för att klara användning i många år.

Kan det bli enklare?
Välkomna att kontakta oss!

Henrik Rosencrantz

072-4025750

Webbplats

E-post

Götaforsliden 13
431 34 Mölndal

KSAB Konstgräs

Konstgräs, fallskydd, multisportplaner, padelbanor m.m. Är du trött på leriga lekytor och uttorkade gräsmattor? Med konstgräs eller gräsarmering möter dina gäster alltid en snygg, grön och funktionell grönyta som håller för aktivitet. Vi installerar lekparks-underlag med fallskydd, padel-, tennis- och multisportplaner, eller bara trivselytor som alltid behöver se fräscha ut. Vi lägger även konstgräs på refuger och andra småytor, där det är svårt att komma till med maskiner. Referens-anläggningar är t ex Lysingsbadets Camping/ Västervik Resort, Sudersands Camping, samt Astrid Lindgrens Värld. Vi installerar även bevattning, belysning, tillverkar skyltning och mycket annat för din utemiljö. Tips: gör som Byske Havsbad! Lägg konstgräs på husbilarnas ställplatser – en fräsch och mysig yta att umgås på.

Not: dagens miljödebatt omfattar granulaten som fylls i fotbollsplaner, INTE konstgräs i andra miljöer.

Läs mer om vad vi kan hjälpa till med i vår katalog

Patric Sjöblom

021-102679

Webbplats

E-post

Signalistgatan 9
721 31 Västerås

Lappset AB

På Lappset gillar vi platser där flera generationer kan mötas och aktivera sig. Där finns utemöbler för fika och vila, lekplats för de yngsta, träningsmöjligheter för vuxna, parkour för tonåringar och motorikbana för seniorer. Tänk er en camping där föräldrar får tid till träning medan barnen gungar och tonåringarna tar parkourbanan i besittning eller kör en match i panna-fotboll.

Generationsöverskridande platser ser olika ut beroende på vem som beställer och var de placeras. Men på Lappset tror vi på själva idén, att ung som gammal kan sysselsätta sig på samma ställe.

Maria McVarnock

0171-27080

Webbplats

E-post

Björksäter, Litslena Sneby 2
745 96 Enköping

Lotus Belle Nordic Aps

Hos Lotus Belle Nordic erbjuder vi ett brett sortiment av hållbara kvalitetstält som är enkla att sätta upp. Våra tält ger dig lyx i naturen och är perfekta för glamping!

Lotus Belle är sytt i en kraftig bomullskanvas och har massiva stänger i trä och metall samt överdimensionerade tältpinnar och linor. Ett riktigt stabilt och hållbart tält som håller i många år.

Tälten har full ståhöjd samt fönster som kan öppnas. En otroligt mångsidig facilitet med oanade inredningsmöjligheter.

Dröm dig bort i stjärnhimlen från våra Stargazers som har fönster i taket.

Jonas Flintegaard Poulsen

0410-88 02 16

Webbplats

E-post

Vindebyørevej 52
DK-5700 Svendborg (Danmark)

Luck och Inredningsbolaget AB

Hur ser köken ut i dina campingstugor? Börjar luckor, bänkskivor och det rostfria se lite slitet ut?

Vi på LIB (Luck & InredningsBolaget AB) är experter på att förnya kök på ett smart, enkelt och kostnadseffektivt sätt. Du behåller dina befintliga stommar, och byter ”bara” ut det synliga - en liten insats som gör stor skillnad!

Trivselfaktorn i boendet ökar ytterligare och underlättar dessutom skötsel och underhåll för alla.  
Hos oss hittar du ett komplett sortiment av det mesta som kan tänkas behövas under arbetets gång; luckor, lådor, bänkskivor, handtag, socklar, lister, stänkpaneler, etc.
Vi hjälper dig med varm hand genom hela förnyelsen - från idé till färdigt montage.

Hör av er, så hittar vi en lösning som passar just er!

Madeleine Persson

033-271700

Webbplats

E-post

Box 23
50113 Borås

Magnusson & Freij

Magnusson & Freij är en helhetsleverantör av hygien och städmaterial, kontorsmaterial, emballage, servering och mycket annat förbrukningsmaterial. Just nu fokuserar vi dessutom på att hjälpa er att rusta upp er verksamhet mot smittspridning och att skapa en trygghet för dina besökare i rådande tider.

Vi har över 10,000 artiklar i vårt sortiment och har mångårig erfarenhet av att jobba med campingar, vad du än kan tänkas behöva så fixar vi det!

Välkommen att kontakta oss!

Duygu Ersoy

0721-920802

Webbplats

E-post

Argongatan 12
451 53 Mölndal

Menigo Foodservice AB

Menigo erbjuder Sveriges bredaste sortiment av mat, dryck och restaurangutrustning och vill vara den självklara samarbetspartnern för alla krögare och servicehandlare i Sverige.

Anneli Tollstam

08-7221400

Webbplats

E-post

Box 9081
120 05 Årsta

Miljömedia AB

Välkommen till Miljömedia, behöver du en incheckningsfolder, campingkarta, vykort, affischer, minigolfprotokoll eller en hemsida så kom och prata med oss. Vi jobbar i dagsläget med ca 100 anläggningar där vi tillhandahåller allt helt gratis.

Jari Kyllergård

033-102370

Webbplats

E-post

Albanoliden 1
506 30 Borås

Morgan Nyman AB

Morgan Nyman AB Villavagnscenter har en stor utställning med över 30 villavagnar, både nya och begagnade. Vi är generalagent för det prisbelönade engelska märket ABI samt den fantastiskt svenskbyggda Tråvadsvagnen. Utöver det för vi även några utvalda modeller av fabrikaten Willerby och Carnaby. De begagnade vagnarna importerar vi från England i ett unikt samarbete med en stor villavagns handlare som funnits i branschen i över 30 år och vi har alltid 20-30 begagnade villavagnar i lager av olika storlekar, fabrikat och prisklasser.

Morgan Nyman

0500-445600

Webbplats

E-post

Ransstadsverket Häggom
520 50 Stenstorp

Nordic Souvenir AB

Sveriges ledande souvenirföretag med marknadens bästa sortiment av högkvalitativa klassiska souvenirer. Nyckelringar, magneter, gosedjur, muggar, flaggor, dekaler, pins, väskor, t-shirts är några exempel på vårt utbud med över 2500 artiklar.

Stefan Holm

010-1556000

Webbplats

E-post

Gillbergagatan 40
58273 Linköping

Nordiska Designkompaniet

Brett sortiment på alla typer av souvenirer och presenter. Allt från t-shirt, nyckelringar, vykort, magneter till ljuslyktor.

Ni har också möjlighet att designa era egna souvenirer.

Michael Albertsson

070 525 86 20

Webbplats

E-post

Hellasvägen 2
837 95 Undersåker

Nyah gruppen

Nyah-gruppen – en ny aktör med engagemang för din vardag

Nybloms i Kalmar och Ahnviks i Borås är två av branschens mest erfarna och framgångsrika företag i respektive region. I nyah-gruppen blir vi tillsammans en aktör med kompetens och styrka att ligga i absolut framkant när det gäller service och sortiment. Att välja oss som leverantör ska vara en fördel för dig, det är vår enkla grundidé. Med nästan 200 år av sund affärsverksamhet i ryggen ger vi våra kunder effektiva lösningar för förbrukningsmaterial till industri och kontor. Tillsammans skapar vi styrka och trygghet i alla led.

Vårt mål är enkelt, vi vill vara det bästa alternativet för just dig. Med ett stort engagemang, personligt bemötande och kunskap arbetar vi tillsammans med dig som kund för att hitta den lösning som passar bäst för just din verksamhet. Vi värdesätter våra relationer med såväl kunder som partners och tror att vi tillsammans blir starkare. Vi hoppas få hjälpa dig oavsett om det gäller logistik, förpackningslösningar eller förbrukningsmaterial.

Hos oss är alla välkomna, stor som liten.

Karl Nyblom

070-828 55 45

Webbplats

E-post

Box 4016
390 04 Kalmar

OKQ8 AB

OKQ8 erbjuder ett helhetskoncept med produkter och tjänster kring elbilsladdning, solceller och energilagring.

Vi hjälper våra kunder att ställa om till fossilfria alternativ och därmed minska sin klimatpåverkan. Genom att investera i en solcellsanläggning på er camping med energilagring och elbilsladdning skapar ni förutsättningar att minska ert behov av köpt el avsevärt och få bort dyra ”effekttoppar” men också att minska ert och era gästers klimatavtryck. I takt med att konsumenter blir allt mer miljömedvetna i sina val, även när det kommer till semestern, bidrar denna typ av investering till att er camping blir mer attraktiv både för befintliga och nya kundgrupper. Vi på OKQ8 är Sveriges största leverantör på området med stor kunskap och kan erbjuda er en långsiktig och smart lösning anpassad till er verksamhet.

Viktor Bergh

0707990155

Webbplats

E-post

Sveavägen 115
113 46 Stockholm

Pac Production Sweden AB

Pac från början till nu

Pac grundades 1973 av K-E Ahlm i Örebro. Vi erbjuder förbrukningslösningar så att våra kunder kan fokusera på sin kärnverksamhet. Huvudkontoret ligger i Örebro och huserar idag i ett energieffektivt logistikcenter på 20 000 kvm. År 2019 omsatte vi 471 miljoner SEK och hade 73 anställda.

Pac ska vara ledande i Norden inom förbrukningslösningar

På Pac har vi produkterna, logistiken och kompetensen att lösa våra kunders behov av engångs- och förbrukningsartiklar. Vi har en tydlig ambition att utvecklas och strävar ständigt efter nya lösningar som är mer effektiva, hållbara och lönsamma jämfört med de som finns tillgängliga idag på marknaden.

Pac ska underlätta vardagen

Det gäller för alla i vårt system - såväl kunder, leverantörer, samarbetspartners som kollegor. Med hjälp av Pac ska individer och företag få en enklare vardag och utvecklas framåt på ett långsiktigt och hållbart sätt.

Engin Akan

019175700

Webbplats

E-post

Berglundavägen 7
702 36 ÖREBRO

PacsOn

PacsOn – din helhetsleverantör

PacsOn finns representerade på 15 orter från Malmö i söder till Kiruna i norr. Vi är en kundnära, komplett och rikstäckande leverantör av emballage, hygien och torkpapper, städartiklar, produkter för servering och catering, skyddsutrustning och kontorsmaterial. Våra produkter och tjänster spelar sällan huvudrollen i din verksamhet, men de kan göra att vardagen flyter på bättre. Oavsett vilka utmaningar du har i din verksamhet tar vi oss an dem utifrån ditt perspektiv för att hitta den bästa och mest lönsamma lösningen för dig. Välkommen att kontakta oss!

Charlotte Larsson

040-597777

Webbplats

E-post

Vevaxelgatan 17
212 41 Malmö

Popz Sverige

Popz Sverige erbjuder dig Sveriges bredaste sortiment av funfood produkter, det vill säga allt du behöver för att sälja popcorn, sockervadd, slush, belgiska våfflor, snacks, nötter, micropopcorn. Vi på Popz har specialiserat oss på att importera och sälja produkter som är av toppkvalitet, vilket gör att du som kund är trygg i din egen verksamhet. Popz levererar både enstaka produkter och hela koncept. Vår specialitet är att erbjuda både kreativa idéer och unika lösningar som genererar lönsamhet för din verksamhet.

Elisabeth Hartman

046-2887223

Webbplats

E-post

Hammarvägen 6
232 37 Arlöv

Privab

Allt du behöver för din försäljning av konfektyrer, snacks och drycker! Privab är en rikstäckande grossistkedja och vi finns i Umeå, Gävle, Stockholm, Norrköping, Nässjö, Visby, Ystad, Göteborg och Trollhättan.

Stefan Hansson

08-41025032

Webbplats

E-post

Grönsaksgatan 3C
411 04 Göteborg

Processing Borgås

Anders Widing

0300-83 70 00

Webbplats

E-post

Borgås Gårdsväg 9
434 39 Kungsbacka

Returpack/Pantamera

Att panta sina burkar och flaskor är att göra en insats för miljön både på lång och kort sikt. Genom material- och energiåtervinning minskas koldioxidutsläppen och vår omgivning blir mer hållbar. Pantamera drivs av Returpack AB i syfte att öka återvinningen av burkar och PET-flaskor. Returpack är ett privatägt företag och uppdraget kommer från ägarna, samt den svenska regeringen. Returpack ägs till 50% av Sveriges Bryggerier AB, till 25% av Svensk Dagligvaruhandel och till 25% av Livsmedelshandlarna. Vi erbjuder kostnadsfria pantlösningar till Sveriges campingägare.

Eva Stenström

011-19 19 78

Webbplats

E-post

Hanholmsvägen 67
601 05 NORRKÖPING

Rojo Produkter

Rojo Produkter säljer tillbehör för camping och fritid. För dig som driver camping eller säljer husvagnar och husbilar, vi har de produkter som dina kunder efterfrågar. Produkter som campingtillbehör, el-produkter, kem till husbilar/husvagnar samt hushållsprodukter passande till servicebutiker inom camping och fritid.

Sonja Nilsson

0733-62 88 54

Webbplats

E-post

Hunnestadby 2
432 91 Varberg

Rullebo AB

RulleBo bygger moderna villavagnar för det nordiska klimatet. RulleBo är kvalitét och det borgar Anders ”Arga snickaren” Öfvergård för som är ansvarig för att villavagnarna håller en hög standard rakt igenom.

Vi är med att etablera stugområden på flertalet campinganläggningar runt om i landet. Förutom villavagnar från 25 kvm upp till 53 kvm har vi servicehus, parstugor m.m. Utbudet är stort och vi bygger vagnarna efter era behov.

Kontakta oss för att diskutera era funderingar och behov!

Emil Ahmetbasic

0705-710000

Webbplats

E-post

Wennerbergsvägen 51 C
531 33 Lidköping

SIA Glass AB

Glass är till för njutning. För vardagslyx och lyxig fest. Som förstklassig dessert eller en strut på stranden. Att det smakar riktig glass är a och o. Därför använder vi bara råvaror av högsta kvalitet. Vi väljer helst produkter från naturens eget skafferi: mjölk, bär, nötter, choklad och havre. Men viktigast av allt: Gräddglass ska göras av äkta grädde. Sorbet ska vara fri från mjölk och fett. Så har vi gjort sedan vi startade glasstillverkningen 1961. SIA Glass är det ledande helsvenska glassföretaget med rikstäckande distribution. Vi gör all vår glass av färsk svensk grädde.

Ann-Sofie Avebjörk

0346-71 51 00

Webbplats

E-post

Stenlösvägen 33
311 68 Slöinge

Skånemejerier Storhushåll AB

Din partner för mejerivaror

Vi på Skånemejerier Storhushåll vill vara den mest kompletta och kompetenta partnern inom mejerivaror till det professionella köket. Därför erbjuder vi kunskap och inspiration skräddarsydd för olika typer av verksamheter och ett brett sortiment av både svenska och importerade produkter.

Kärnan i vårt erbjudande är närproducerade mejerivaror med mjölk från bönder i Skåne och södra Sverige som sätter kornas hälsa och välmående i fokus. Varumärket Skånemejerier är en garanti för att mjölkråvaran är 100 % svensk. Skånemejeriers KRAV-märkta sortiment har vi samlat under namnet Hjordnära.

Med varumärken som svenska Allerum, franska Président och italienska Galbani är Skånemejerier Storhushåll den ledande leverantören av kvalitetsost på foodservice-marknaden. Med Bravo och Lindahls erbjuder vi marknadsledande sortiment inom juice- och kvargprodukter. Skånemejerier Storhushåll ingår i den internationella mejerikoncernen Lactalis Group.

Magnus Lövik

0703-181490

Webbplats

E-post

Boplatsgatan 6
21376 Malmö

Star Trading AB

Vi på Star Trading är nya och stolta associerade partners till SCR Svensk Camping, det firar vi med fina priser!

Vi levererar det mesta inom belysning till camping & stugby - plafonder, ljuskällor för belysning av allmänna utrymmen, kraftfulla ljuskällor för utomhusmiljö, lysrör och solcellsartiklar men även dekorationsartiklar som passar perfekt för servicebutikens många gäster.

Oavsett om man är iväg över helgen eller har säsongsplats vill man skapa en trevlig och mysig miljö. Och vad är väl mer effektivt än att skapa stämning med belysning! Solcellsbelysning är perfekt för campinglivet - inga kablar och dessutom snällt mot miljön. Vi har gångljus, lyktor, slingor, dekorationer - jag allt du kan tänka dig. Även batteridrivet, t.ex. lyktor, vaxljus och slingor är smidigt och även där är utbudet brett. Naturtrogna LED Candles är effektiva stämningshöjare. Vi har vad ni behöver för att lysa upp ute och inne!

VÄLKOMNA IN TILL OSS!

Carola Johansson

0325-63385

Webbplats

E-post

Box. 94. Star Street 1
51250 Svenljunga

Swedly AB

Leksaker sedan 1987!

På www.swedly.se hittar du vårt kompletta sortiment av leksaker och förbrukningsartiklar. Vi hjälper gärna till med förslag på vad som brukar vara storsäljare i sommarbutiker och är måna om att varje kund ska få det sortiment som passar just din butik därför säljer vi alla varor förutom displaykartonger och håvar i delad förpackning.

Om du vill ha tidig leverans så betalar du den 30 juni i annat fall har vi alltid 30 dagar netto och fri frakt. Snabba leveranser, i högsäsong skickar vi senast nästa arbetsdag.

Maria Johansson

0372-17155

Webbplats

E-post

Ripvägen 10
341 70 Ljungby

Säkra Försäkringsmäklare i Kalmar AB

Försäkringsförmedling. Campingplatsförsäkring.

Rolf Thydèn

0480-424330

Webbplats

E-post

Öselvägen 2
393 56 Kalmar

Söderberg & Partners

Försäkringsförmedling. Sjukvårdsförsäkring.

Claes Björnsund

036-580 15 86

Webbplats

E-post

Södra Strandgatan 13 B
553 20 Jönköping

TallyKey A/S

Tallykey A/S erbjuder enkla eller avancerade elstolpar av högsta kvalité för camping, ställplats eller marina. Vi erbjuder driftsäkra system, tallycard+ och tallybee, för att t ex. mäta eller slå på/av el- och vattenuttag eller hantera olika tillträden/faciliteter på området.

Vår nya självbetjäningslösning tallyweb erbjuder på ytterligare möjligheter genom att erbjuda en enkel och modern funktion av betalning av olika avgifter, kontroll av el/vatten-förbrukning, unika Access-tillträden till vägbom, servicehus, dusch eller vad ni nu önskar ta kontroll över i er anläggning. Gästerna kan hantera tallyweb via sin smartphone/surfplatta eller PC där dem kan betala avgifter, hantera sitt eluttag. Tallyweb passar obemannade eller bemannade anläggningar i både små och stora storlekar.

Våra välbeprövade produkter/system upplevs bäst ”live” så kontakta oss gärna för mer info.

Mikael Kristiansson

070-2284045

Webbplats

E-post

Fabriksvej 14
DK-7600 Struer, Denmark

Triumf Glass

Triumf Glass producerar, säljer och distribuerar glass i Sverige. Vi har en rikstäckande distribution och säljorganisation, samt en produktionsanläggning som producerar ca 20 milj. liter/år. Triumf Glass varumärkesportfölj består där Snickers och Mars, Lion, Dumle, After Eight, Triumf, Sans, Royal samt Sveriges största 2 liter-produkt, Gammaldags Gräddglass.

Felix Müntzing

031-3369850

Webbplats

E-post

Box 2033
433 02 Sävedalen

Wetact Produkter AB

Wetact Produkter marknadsför och representerar en rad professionella produkter till dagligvaruhandeln, bensinstationer, restauranger och caféer. Vi har specialiserat oss på helhetskoncept kring tillagning av färdiglagad mat – Hot Fast Food – To Go!

Vår ambition är att vara en samarbetspartner hela vägen genom att erbjuda hållbara, framgångsrika fast food koncept och måltidslösningar. Wetact Produkter har agentur för ett flertal prisbelönta produkter för den svenskamarknaden och levererar idag till kedjekunder över hela Sverige. Vi erbjuder även en rikstäckande serviceorganisation som tillhanda håller både service och support på plats.

Varm välkomna att ta en kontakt så kan vi berätta mera!

Mattias Briston

08-712 14 60

Webbplats

E-post

Vintervägen 2B
135 40 TYRESÖ

Wexiödisk AB

Wexiödisk tillverkar professionella diskmaskiner såsom huvdiskmaskiner, tunneldiskmaskiner och underbänkdiskmaskiner till restaurang- och storköksmiljöer.

  • Hög kvalitet med lång livslängd
  • Svensktillverkade
  • Enkla att serva
  • Låg vatten- och energiförbrukning

Lisa Rosqvist

0470-77 12 00

Webbplats

E-post

Mårdvägen 4
352 45 Växjö

Visab

Din totalleverantör. VISAB Mycket till många. Det blir enklare med oss. Städmaterial, verktyg, skyddsprodukter, hygenvårdsprodukter, fastighetsprodukter m m.

Jan-Erik Johansson

0382-13500

Webbplats

E-post

Odeng 21
576 31 Sävsjö

World Wide Padel AB

World Wide Padel AB säljer och installerar italienska padelbanor av premiumkvalitet i Sverige, Norden, Asien och Mellanöstern. Under 2021 kommer vi att ha installerat ca 400 padelbanor bara i Sverige.

Kalle Cers

076-106 32 90

Webbplats

E-post

Sveavägen 122
113 59 Stockholm