Våra associerade partners

SCR Associerad Partner är vårt partnerprogram för branschens leverantörer. Vi har skapat det för företag som har eller vill bygga långsiktiga affärsrelationer med campingplatser som är medlemmar i SCR Svensk Camping.

Filtrera bland associerade partners
Resultat 63

4Fun AB

4Fun AB är ett rikstäckande automatspelsföretag som främst ställer ut våra extremt populära godiskranar, (med vinst varje gång), men även andra automater på bl.a. campinganläggningar runt om i Sverige.

Vi ställer ut automaterna kostnadsfritt, vi står även för godiset, sedan fördelas intäkterna mellan oss.

För referenser, vänligen kontakta oss. Se mer på www.4fun.nu

Hans Kristenson

0346-69 00 80

Webbplats

E-post

Kabelvägen 13
311 50 Falkenberg

Annonsmedia Väst

Vi har helhetslösningen för din campingplats! I dag har vi på Annonsmedia Väst i uppdrag från drygt 200 semesteranläggingar i Sverige att kostnadsfritt producera deras Välkomst/Incheckningsfoldrar med tillhörande områdeskarta. Utöver detta tillhandahåller vi hemsidelösningar, design av logotype med tillhörande grafisk profil, samt Intern-TV.

Då vi även är delägare i ett tryckeri så kan vi erbjuda våra samarbetspartners oslagbara priser på trycksaker som brevpapper, kuvert, visitkort, affischer, vepor, vykort, flyers och allt annat som kan tryckas på papper. Vi hjälper er också med dekaler av alla slag. Läs mer på vår hemsida eller kontakta oss via telefon. Vi ser fram emot att samarbeta med er! Nyhet: 3D-kartor!

David Johansson

033-418400

Webbplats

E-post

Box 168
503 08 Borås

Arla Foods

Arla erbjuder ost- och mejeriprodukter av högsta kvalitet och våra produkter kommer i allt från smarta portionsförpackningar till storlekar som är anpassade för det professionella köket.

Hos Arla är mjölkbönderna både ägare till föreningen och leverantörer av mjölken. När du köper mjölk, ost, yoghurt, smör, fil eller grädde från oss så stöttar du inte bara oss Arlabönder utan på köpet får du också öppna landskap, en levande landsbygd, jobbtillfällen och ett lantbruk i världsklass. Och framförallt får du goda och smakrika mejeriprodukter.

 

Urban Hägglund

0706-895054

Webbplats

E-post

Lindhagensgatan 126
105 46 Stockholm

Axfood Närlivs AB

Vi gör det enkelt för våra kunder att göra bra affärer. Axfood Närlivs har servicehandelns bredaste sortiment och en e-handelsportal där du kan beställa varor när som helst på dygnet. Välkommen att ta kontakt på det sätt som passar dig – direkt på www.narlivs.se eller genom att ringa något av våra säljkontor. Partihandelsverksamhet samt konceptutveckling inom servicehandeln.

Leon Gistedt

019-6030350

Webbplats

E-post

Nahabgatan 12E
461 53 Trollhättan

Bonver

Bonver har sedan 1983 levererat kompletta koncept för mat- och servicebutiker.

I vårt koncept Frozen dreams har vi samlat det bästa inom mjukglass och slush.

Frozen dreams är enkelhet där ni hyr maskiner via oss inkl fri service.

Till maskinerna har vi också den bästa glassmixen och slush-koncentrat från svenska Vasabryggeri för att ge godaste njutningarna. Givetvis har vi skedar, bägare, strössel, såser och tillbehör samt skyltmaterial i alla storlekar.

Kontakta oss så hjälper vi er!

Fredrik Lundgren

08-228720

Webbplats

E-post

Gåshaga brygga 1
18185 Lidingö

CADO

CADO är en professionell leverantör av nya lekplatser och nya redskap till existerande lekplats. Med en lekplats från CADO vet ni att säkerheten, kvaliteten och detaljerna är på plats. Vi har levererat lekplatser till skolor, förskolor, parker, campingplatser, bostadsrättsföreningar, kommuner, fastighetsbolag och djurparker.

CADO har ett klart mål - vi vill med unika produkter och utomhusdesign göra skillnad, skapa harmoni och balans med hänsyn till våra framtida generationer. Vi har i många år designat och levererat lekplatsprojekt, sport och rörelseprojekt och utomhusmiljöer med kompetent rådgivning, bra service och unika produkter. Vi ska vara en ledande part i utformningen av utemiljöer - och det förpliktigar. Det är därför vi alltid fokuserar på våra grundvärderingar: tillförlitlighet, innovation och kreativitet, miljö och hållbarhet, flexibilitet, kompetens och utveckling.

Kjell Parmborn

040-45 23 00, 0708-43 79 36

Webbplats

E-post

Limavägen 5A
236 31 Höllviken

CamperClean Sverige AB

CamperClean har specialiserat sig på innovativa lösningar för campingplatser och fritidsliv. CamperClean rengöringsstation är en tyskt kvalitetsprodukt. Utvecklad och framställd med utmärkt kunskap av tyska ingenjörer och hantverkare. Belönat med ADAC’ s campingpris 2014.

Max Erhagen

0709-26 81 91

Webbplats

E-post

Svarthällsgatan 3
591 62 Motala

City Golf Europe AB

City Golf Europe är Europas ledande leverantör av Minigolf och Äventyrsgolf. Hos oss finner ni det bredaste produktsortimentet vad gäller anläggningar, tillbehör, Crazy Hinder, reparationsmaterial och allt annat som behövs för att anlägga och driva en modern och lönsam minigolf- eller äventyrsgolfanläggning.

Se mer på vår hemsida.

Annika Sedin

0660-51300

Webbplats

E-post

Vikingagatan 19
891 38 Örnsköldsvik

Comers

Comers - Webbaserat, enkelt, tryggt och säkert. För campingägaren som vill ha ett modernt webbaserat bokningssystem med onlinebokning och som vill känna sig trygg och säker, ha koll på bokningar, gäster och ekonomi. Lika enkelt för gästen som för er att göra bokningar. Snabbt och enkelt använder ni campingkartan eller 30-dagars översikten. Gästen betalar online och kan själv logga in och hantera bokningen.

Styr hela anläggning via Comers. Vi har integration med ledande system för kassahantering, onlinebetalning och passersystem. Comers är alltid uppdaterat med Daylights senaste funktionalitet. Kunder som bokar på nätet lägger själva in sitt Camping Europe kort och kan checka in automatisk. Gästen köper sitt giltighetsmärke online tillsammans med första bokningen för året. En självklarhet att gästerna bokar sin vistelse själva på webben och bokar sina tillval.

Per Hultkrantz

08-6115700

Webbplats

E-post

Östermalmsg 33
114 26 Stockholm

ConCoction AB

Tvättmaskiner, tumlare, manglar, avfuktare, torkskåp mm för kommersiellt bruk. Helrenoverade produkter med 2 års garanti service & reservdelar. Halva priset mot nyinköp motsvarande modeller. Värmepumpar Mitsubishi. Storköksutrustning och hushållsmaskiner: nytt och begagnat. Teknisk support till campingplatsernas befintliga maskiner, samt de produktgrupper vi säljer.

Andreas Sejnell

0739-684609

Webbplats

E-post

Barkvägen 14
360 51 Hovmantorp

DL-Systems AB

DLBOOKIT ger dig effektivisering och ökad lönsamhet. När du väljer DLBOOKIT bokningslösning från DL Systems väljer du flexibilitet, snabbhet, stabilitet och framtida utvecklingsmöjligheter. Bokning, kringförsäljning, in- och utcheckning – allt sker i samma system. DLBOOKIT är en av marknadens bäst anpassade, säkraste och mest utbyggbara bokningslösningar. Genom lång erfarenhet, stort kunnande och ett genuint intresse för utveckling av IT-stöd för turistanläggningar, fortsätter vi vidareutveckla en redan kraftfull produkt.

Vi har tagit fram en bokningslösning som växer med ditt företag, är lätt att använda, driftsäkert, lätt att sätta ihop paketlösningar i och som har full koppling mot passer-, betalsystem, elavläsning samt försäljningskanaler online. DLBOOKIT Online ger dig ett mycket effektivt försäljningsverktyg som aldrig tar ledigt utan ser till att gästerna kan boka dygnet runt, året om.

DLBOOKIT Kassa och kortbetalning ger dig ökad snabbhet samtidigt som risken för felslagning minimeras. Naturligtvis är allt certifierat enligt den nya kassalagen. En välutvecklad gästhantering finns som möjliggör kommunikation med gästen innan, under och efter vistelsen. Detta utförs enkelt via e-post och SMS.

Vi är med dig hela vägen från installation, utbildning till igångkörning. Sedan finns vi vid din sida för support och vidareutvecklingsfrågor. Hos oss får du support av personal med stor erfarenhet vilket ger dig ovärderlig trygghet. Välkommen som DLBOOKIT användare.
Team DLBOOKIT

Lennart Wikström

0270-429460

Webbplats

E-post

Sjötullsgatan 68
826 50 Söderhamn

Dpj Svenska AB

DPJ gruppen är en helhetsleverantör av inredning för kontor och hotell med allt från golv till tak. DPJ hotellinredning skräddarsyr lösningar inom områdena hotell, vandrarhem, fjäll- och västkuststugor samt även mindre stugor och camping. Vi har ett brett sortiment och tar fram olika kostnadsmedvetna produkter enligt kundens specifikationer och önskemål. Vi är duktiga på att förstå vad kunden vill ha och har ett brett kontaktnät med både leverantörer och producenter. Vi kan därför ta fram väldigt specifika produkter då vi oftast skräddarsyr och tillverkar efter beställning. Då vår portfolio är så bred ser våra projekt helt olika ut från fall till fall. Tveka inte att skicka oss en förfrågan till vår specialist Per Frisell.

Per Frisell

08-444 54 24, 070-091 09 52

Webbplats

Eldon AB

Eldon erbjuder kundanpassade eluttag för camping och marinor Till vår serie av uttagsstolpar (ECO) har vi system för att individuellt mäta förbrukningen för varje uttag och sedan debitera varje användare för dess faktiska förbrukning. Uttagen kan också styras via web, telefon, sms wller genom en app för smartphones. Kontakta oss så hjälper vi er med den bästa lösningen utifrån era specifika behov.

Frank Erlandsson

010-555 95 00

Webbplats

E-post

Egnahemsgatan 39
571 34 Nässjö

Electrolux Professional Laundry

0372-66500

Webbplats

E-post

Långgatan 24
341 26 Ljungby

Ezibowl Mini

Ezibowl Mini är ett helt nytt koncept inom bowling i ett mindre och enklare format.

Ezibowl Mini är en rolig och enkel aktivitet som passar alla. Den kräver liten yta och är lätt att underhålla. Ezibowl Mini passar in i de flesta miljöer, både där folk är i rörelse och där de söker avkoppling.

Ezibowl Mini är ett eget varumärke hos Svenska Rainbowl AB.

Håkan Fredriksson

0705-419200

Webbplats

E-post

Tjolöholmsvägen 98
439 74 Fjärås

Fiffis

Fiffis är ett unikt koncept som ger campingplatser möjlighet att tallriksservera goda varma rätter på ett revolutionerande enkelt sätt. Med vårt koncept behöver du varken stort kök el tillgång till kock för att kunna servera maten. Vi har ett brett utbud av måltider så vi kan hitta en meny som passar just era campinggäster. Läs mer på vår hemsida eller kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er utöka ert matutbud på ett enkelt sätt.

031-225005

Webbplats

E-post

Bilgatan 20
442 40 Kungälv

GARO AB

GARO är en av marknadsledarna på eluttag för camping, bil och båt. Vi presenterar det allra senaste ett styrsystem som heter G-CTRL. Styr varje eluttag exklusivt för varje användare. Till- och frånslag, larmfunktion och mätning, för att bara nämna lite. Och det bästa av allt, varje åtgärd bekräftas! G-CTRL måste ses och upplevas.

Ingvar Grundborg

0370-332800

Webbplats

E-post

Box 203
335 25 Gnosjö

GB Glace - Varsego

GB Glace är den största glassproducenten i Sverige, med ca 50 milj.liter/år. Sortimentet är en perfekt kombination av fräcka innovationer och klassiska favoriter som tex Lakritspucken, Top Hat, Tip Top, GB Sand-wich, 88:an och Piggelin. Företagets fram-gång beror på en effektiv marknadsföring, distribution med över 250 bilar och inte minst nöjda kunder/konsumenter. GB Glace har funnits på den Svenska marknaden sedan 1942 och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken. Den välkända GB-gubben och den klassiska GB-prislistan är för den svenska befolkningen oftast förknippat med nostaligiska minnen.

Joacim Bergström

070 166 26 15

Webbplats

E-post

Box 896
101 37 Stockholm

Glimåkra of Sweden AB

Erbjuder specialanpassade och funktionella skärmväggsystem i homogent högtryckslaminat som tål tuffa tag, är lätta att rengöra och underhålla. Lämpar sig för lokaler där höga krav på hygien och långlivslängd krävs så som utrymmen för duschar, tvättinrättningar och matlagning.

Glimakra of Sweden AB´s WALL SYSTEMS – SPACE och BASIC – är lika år efter år. Detsamma gäller för våra SPACE väggpaneler. Utöver detta kan vi även erbjuda specialanpassade bänkskivor efter behov och önskemål. Ni har måtten och behoven. Vi har inredningen och lösningarna. Behöver ni hjälp med färgsättning och utformning av lokalerna så finns vi för er. Kvalité lönar sig. 10 års garanti.

Mats Venhammar

044-45 410

Webbplats

E-post

Box 125
280 64 Glimåkra

HAGS Aneby

HAGS inspiring all generations. Hags är en global leverantör av utomhusprodukter såsom klätterställningar, lekutrustning, träningsutrustning, parkmöbler och flytbryggor. Vi hjälper gärna till med helheten - från tips, ritningar och montage av lekplatser, utomhusmöbler, bryggor och utomhusgym i park- och stadsmiljö.

Peter Åsberg

0380 – 47360

Webbplats

E-post

Box 133
578 23 Aneby

Hoist Group

Hoist Group är en helhetsleverantör till hotell och offentlig verksamhet. Med mer än 20 års beprövad erfarenhet inom hotellbranschen är Hoist Group marknadsledande inom innovativa höghastighetslösningar för internet, konferensservice, tv-lösningar, boknings- och back office-system. Hoist Group har sitt huvudkontor i Sverige och har totalt 18 kontor runt om i EMEA-regionen.

Christer Danielsson

08-555 685 76

Webbplats

E-post

Vretenv 8
171 54 Solna

Hollistay AB

Hollistay ger gästerna en helt ny upplevelse. En lättanvänd och flerspråkig plattform där de kan säkra sin övernattning och upptäcka campingplatser i hela Norden. Det skall vara enkelt och tryggt för gästen att hitta ett boende. Med Hollistay får gästen en bra och tydlig överblick på lediga campingar i det område den söker boende. Detta leder i förlängningen till att du som campingägare får ökad beläggning, längre säsong och framför allt fler nya gäster.

Med Hollistay får du tillgång till ett helt nytt enkelt bokningssystem, kostnadsfria marknadsföringskanaler och en support för att ta emot gäster på bästa sätt. Du bestämmer din tillgänglighet, dina priser, dina in- och utcheckningstider samt hur mycket du vill öka din beläggningsgrad.

Dessutom blir du synlig på Nordens och så småningom Europas största onlinebokning för campingtomter och stugor helt kostnadsfritt. Endast en låg avgift dras när en bokning sker genom vår trygga och säkra betallösning.

Lars Mellstrand

0105851550

Webbplats

E-post

Flatfjällsvägen 12
78067 SÄLEN

HTM Försäljnings AB

HTM Försäljnings AB är grossisten som har allt din campingbutik behöver.
Godis / Engångsartiklar / Leksaker / Hygienartiklar / Strand-bad artiklar m.m.

Carola Hjort

0220-46340

Webbplats

E-post

Box 37
735 21 Surahammar

JYSK AB

JYSK BtB är en avdelning inom Jysk koncernen som vänder sig till både små och stora företag. Vi levererar till hotell, semesterorter, vandrarhem, campingplatser, offentliga institutioner, försvaret, sjukhus, idrottsklubbar m.fl. Genom vår BtB avdelningen får ni personlig service och rådgivning samt möjlighet att få extra bra erbjudande nästa gång ni köper en större mängd täcken, kuddar, madrasser, möbler, linnen, handdukar m.m. Genom stora gemensamma inköp inom koncernen kan vi alltid hålla mycket låga priser till våra kunder.

Mikael Svensson

010-4566284

Webbplats

E-post

Industrig 4
593 61 Västervik

Kabe Rental AB

Marknadsledande uthyrare av husvagnar och husbilar

Kabe Rental är den största aktören på marknaden av uthyrning av husvagnar och husbilar till företag. Våra kunder finns i de flesta branscher inom entreprenadverksamhet, bland annat bygg, järnväg, elbolag och väg/anläggning. Våra företagskunder kan även utnyttja vårt "envägssystem" där vi hämtar och lämnar husvagnarna på den plats ni önskar.

Markus Qvarnström

036-39 37 25

Webbplats

E-post

Box 14
560 27 Tenhult

Kompan Sverige AB

Glada barn ger nöjda föräldrar. När dagens familjer skall välja semesterställe är barnen ofta med i beslutsprocessen. Därför är det viktigt att det finns något kul till dem. Vi kan hjälpa er med att skapa spännande lekområden, från idéskiss till färdig lekplats, som kan bidra till att barnfamiljerna får en lyckad semester. Och kommer tillbaka år efter år…

Materialet vi använder till redskapen gör det möjligt att maximera garantitiden och samtidigt minimera underhållet. Våra redskap, med en garanti på upp till 20 år, klarar de tuffaste väderförhållanden och är byggda för att klara ett mångårigt användande. Vi kan dessutom erbjuda finansiering av lekplatsen genom leasing. Vi ansvarar för då för en årlig besiktning och underhåll av lekplatsen under hela leasingperioden. Kan det bli enklare?

Utöver lekredskap till alla åldrar kan vi också erbjuda ett brett sortiment för lek och sport liksom fitnessredskap för utomhusbruk. Det innebär att området blir attraktivt för hela familjen. Välkomna att kontakta oss!

Marie-Louise Dahlsjö Torkelsson

031-96 88 40

Webbplats

E-post

Mölnlycke Fabriker 9
435 35 Mölnlycke

KSAB Konstgräs

Konstgräs, fallskydd, gummiasfalt, multisportplaner m.m. Är du trött på leriga lekytor och uttorkade gräsmattor? Med konstgräs möter dina gäster alltid en snygg, grön och funktionell grönyta som håller för aktivitet. Vi installerar lekparks-underlag med fallskydd, fotbolls- tennis- och multisportplaner, eller bara trivselytor som alltid behöver se fräscha ut. Vi lägger även konstgräs på refuger och andra småytor, där det är svårt att komma till med maskiner. Referens-anläggningar är t ex Lysingsbadets Camping/ Västervik Resort, Sudersands Camping, samt Astrid Lindgrens Värld.

Jesper Magnusson

021-102671

Webbplats

E-post

Signalistgatan 9
721 31 Västerås

Lappset AB

På Lappset gillar vi platser där flera generationer kan mötas och aktivera sig. Där finns utemöbler för fika och vila, lekplats för de yngsta, träningsmöjligheter för vuxna, parkour för tonåringar och motorikbana för seniorer. Tänk er en camping där föräldrar får tid till träning medan barnen gungar och tonåringarna tar parkourbanan i besittning eller kör en match i panna-fotboll.

Generationsöverskridande platser ser olika ut beroende på vem som beställer och var de placeras. Men på Lappset tror vi på själva idén, att ung som gammal kan sysselsätta sig på samma ställe.

Katja Skånér

0171-27080

Webbplats

E-post

Björksäter, Litslena Sneby 2
745 96 Enköping

LibenPlay Scandinavia

LibenPlay Scandinavia är en leverantör av lekplatser, utegym och övrig kringutrustning. Genom ett nytt och spännande utbud är vi det förnuftiga valet för produkter till din utemiljö. Med en flexibel organisation anpassar vi oss efter era behov och kan sköta hela eller delar av processen från idé till färdig utemiljö. Vårt utbud är fullt anpassningsbart och vi kan anpassa alla produkter i sortimentet utefter era önskemål, t.ex. genom val av färg eller design. Tillsammans med er vill vi skapa en utemiljö som höjer attraktionsvärdet för era gäster och ger er maximalt värde per investerad krona!

Hos oss hittar ni ett stort utbud av:

 • Lekplatser
 • Utegymsenheter
 • Barställningar
 • Gungställningar
 • Karuseller & Vippgungor
 • Klätterlek & hinderbanor
 • Parkprodukter

Huvudkontor och lager finns i Bankeryd, och vi har även ett säljkontor i Göteborg.

För mer information om oss eller våra produkter så är ni varmt välkomna att kontakta oss!

Besöksadresser

Stationsgatan 21, 564 31 BANKERYD
Jolengatan 21 A, 431 49 MÖLNDAL

Lager

Klerebo 4, 564 91 BANKERYD

Albin Carlsson

0737-70 80 23

Webbplats

E-post

Stationsgatan 21
564 31 Bankeryd

Meldon Food

Meldon Food startade för nästan 10 år sedan i samband med att Mattias Wennberg lämnade jobbet som Exportchef på Almondy. De första åren hade vi kvar försäljningsuppdrag åt Almondy samtidigt som vi började bygga upp en importverksamhet.

Under många år samarbetade vi med varumärket Glenn Strömberg som vi företrädde inom fryst och kolonialt. Den svenska dagligvaruhandeln är svår och vi beslutade för ca 2 år sedan att fokusera på det vi kallar för Restaurang- och Servicehandel. Inom denna målgrupp finner vi alltifrån finare restauranger till bensinstationer.

Vi fokuserar idag på tre produktområden:

 • Bakverk/Desserter
 • Pizza
 • Snacks

Då flera av våra produkter passar in fint på campinganläggningar beslöt vi oss för att gå med i SCR Svensk Camping. Första året låg fokus på vårt Pizzakoncept men nu lyfter vi framförallt fram Ricos Nachos. Trenden är positiv och vi har gjort klart med en del affärer inför säsongen.

Mattias Wennberg

+46 (0)31 29 10 60

E-post

Hängpilsgatan 6
426 77 Västra Frölunda

Menigo Foodservice AB

Menigo erbjuder Sveriges bredaste sortiment av mat, dryck och restaurangutrustning och vill vara den självklara samarbetspartnern för alla krögare och servicehandlare i Sverige.

Anneli Tollstam

08-7221400

Webbplats

E-post

Box 9081
120 05 Årsta

Miljömedia Väst AB

Välkommen till Miljömedia, behöver du en incheckningsfolder, campingkarta, vykort, affischer, minigolfprotokoll eller en hemsida så kom och prata med oss. Vi jobbar i dagsläget med ca 100 anläggningar där vi tillhandahåller allt helt gratis.

Jari Kyllergård

033-102370

Webbplats

E-post

Albanoliden 1
506 30 Borås

Mobile Homes Sweden (Rullebo)

Daniel Aronsson

072-218 31 83

Webbplats

E-post

Box 286
532 24 Skara

Morgan Nyman AB

Morgan Nyman AB Villavagnscenter har en stor utställning med över 30 villavagnar, både nya och begagnade. Vi är generalagent för det prisbelönade engelska märket ABI samt den fantastiskt svenskbyggda Tråvadsvagnen. Utöver det för vi även några utvalda modeller av fabrikaten Willerby och Carnaby. De begagnade vagnarna importerar vi från England i ett unikt samarbete med en stor villavagns handlare som funnits i branschen i över 30 år och vi har alltid 20-30 begagnade villavagnar i lager av olika storlekar, fabrikat och prisklasser.

Morgan Nyman

0500-445600

Webbplats

E-post

Ransstadsverket Häggom
520 50 Stenstorp

Mr Panini/Carolines Kök AB

Paninis färdiga att grilla.

Mats Eriksson

08-7471440

Webbplats

E-post

Box 194
132 26 Saltsjö-Boo

Nyah gruppen

Nyah-gruppen – en ny aktör med engagemang för din vardag

Nybloms i Kalmar och Ahnviks i Borås är två av branschens mest erfarna och framgångsrika företag i respektive region. I nyah-gruppen blir vi tillsammans en aktör med kompetens och styrka att ligga i absolut framkant när det gäller service och sortiment. Att välja oss som leverantör ska vara en fördel för dig, det är vår enkla grundidé. Med nästan 200 år av sund affärsverksamhet i ryggen ger vi våra kunder effektiva lösningar för förbrukningsmaterial till industri och kontor. Tillsammans skapar vi styrka och trygghet i alla led.

Vårt mål är enkelt, vi vill vara det bästa alternativet för just dig. Med ett stort engagemang, personligt bemötande och kunskap arbetar vi tillsammans med dig som kund för att hitta den lösning som passar bäst för just din verksamhet. Vi värdesätter våra relationer med såväl kunder som partners och tror att vi tillsammans blir starkare. Vi hoppas få hjälpa dig oavsett om det gäller logistik, förpackningslösningar eller förbrukningsmaterial.

Hos oss är alla välkomna, stor som liten.

Karl Nyblom

070-828 55 45

Webbplats

E-post

Box 4016
390 04 Kalmar

Oskars Campingservice AB

Lek & Spel, hobby & fritid, campingartiklar, kök & hushållsartiklar.

Roger Sandblom

070-6316369

Webbplats

E-post

Höglundavägen 4C
455 61 Dingle

PacsOn

Pappersgrossist. Mjukpappers, städmateriel, engångsmateriel, skydd och hygien.

Magnus Rosell

0470-746834

Webbplats

E-post

Box 4016
390 04 Kalmar

PartnerSec AB

CampTrac – Allt på ett kort.
TracTechnology utvecklar och marknadsför CampTrac som sparar kostnader och höjer komforten inom campingnäringen. CampTrac erbjuder en mängd funktioner på samma kort som ersätter vanliga nycklar och höjer gästernas komfort:

 • Bomstyrning / Tillträdeskontroll till området. 
 • Ersättning för stugnycklar.
 • Tillträde till gemensamma utrymmen.
 • Betalkortsfunktion för duschar, tvättmaskiner, m.m.

CampTrac utnyttjar modern RFID-teknik med beröringsfria avläsningar av kort och/eller nyckelringar.

Björn Holmer

08-6305300

Webbplats

E-post

Nytorpsv 24
183 53 Täby

Paxess Software AB

Nu har vi nöjet att presentera "nya TurBo" – TurBo2an. TurBo2an är den nya versionen av TurBo med mängder av nyheter och förbättringar. Vi har förfinat och gjort om, snyggat till och förbättrat. Alla TurBo:s tidigare favorit-funktioner finns kvar men nu har vi gjort dem ännu enklare, snyggare och snabbare! TurBo2an innehåller alla de funktioner som behövs för att underlätta och förenkla bokning, in- och utcheckning, kassafunktion (med snabbknappar), fakturering, bekräftelse-hantering via post, e-post eller SMS m.m.

Kassafunktionen är givetvis certifierad enligt Skatteverkets krav. Bokningar görs via kalender eller kartbild av Din anläggning. Med TurBo2an kan du utöver boendet även boka aktiviteter och arrangemang som en del i ett paket eller som ett tillägg till boendet. För dig som arrangerar kurser och konferenser finns även en modul för detta i TurBo2an. Gruppbokning och offerthantering finns också. TurBo2ans onlinebokning TurBo-NET har en modern design och är utvecklad med senaste teknik. Här är det lätt för kunden att göra sin bokning av både boende och kringaktiviteter samt betala sin bokning on-line.

I TurBo2an finns även funktion för överföring av bokningar från Citybreak direkt till TurBo2an. TurBo2an är givetvis integrerad med SCR Svensk Campings campingkortsystem Daylight men även med t ex olika betalkortssystem, system för avläsning av elmätare, system för passerkort till bommar och dörrar m fl. TurBo2an håller koll på verksamheten – jämför t ex aktuell säsong med budgeterad och mot tidigare säsonger (stapeldiagram) och givetvis finns SCB/SCR-statistiken i systemet.

TurBo2an kan driftas på din egen hårdvara (PC) eller i vår TurBo-server. Använder du servern behöver du bara en Internet-förbindelse så tar vi hand om driften och du har dessutom tillgång till bokningen dygnet runt – året runt! TurBo2an är utvecklad i nära samarbete med våra befintliga TurBo-användare som med sin erfarenhet och kunskap bidragit till att göra TurBo2an rätt anpassad till en stressig arbetsmiljö. Med många nya funktioner och en ny, starkare plattform och modern design blir arbetet med TurBo2an ett rent nöje!

Vi vill gärna visa dig hur nya, fräscha TurBo2an med alla nya funktioner ser ut. Kontakta oss så visar vi systemet för dig på Internet!

Jan-Erik Björk

0911-92000

Webbplats

E-post

Björkvägen 7
832 54 Frösön

Popz Sverige

Popz Sverige erbjuder dig Sveriges bredaste sortiment av funfood produkter, det vill säga allt du behöver för att sälja popcorn, sockervadd, slush, belgiska våfflor, snacks, nötter, micropopcorn. Vi på Popz har specialiserat oss på att importera och sälja produkter som är av toppkvalitet, vilket gör att du som kund är trygg i din egen verksamhet. Popz levererar både enstaka produkter och hela koncept. Vår specialitet är att erbjuda både kreativa idéer och unika lösningar som genererar lönsamhet för din verksamhet.

Lotta Azelius

046-772222

Webbplats

E-post

Hammarvägen 6
232 37 Arlöv

Privab

Allt du behöver för din försäljning av konfektyrer, snacks och drycker! Privab är en rikstäckande grossistkedja och vi finns i Umeå, Gävle, Stockholm, Norrköping, Nässjö, Visby, Ystad, Göteborg och Trollhättan.

Stefan Hansson

08-41025032

Webbplats

E-post

Sjöängsvägen 1C
192 72 Sollentuna

Processing Borgås

Anders Widing

0300-83 70 00

Webbplats

E-post

Borgås Gårdsväg 9
434 39 Kungsbacka

Rojo Produkter

Rojo Produkter säljer tillbehör för camping och fritid. För dig som driver camping eller säljer husvagnar och husbilar, vi har de produkter som dina kunder efterfrågar. Produkter som campingtillbehör, el-produkter, kem till husbilar/husvagnar samt hushållsprodukter passande till servicebutiker inom camping och fritid.

Sonja Nilsson

0733-62 88 54

Webbplats

E-post

Hunnestadby 2
432 91 Varberg

SAGO

Äventyrsgolf från det bästa av två världar

SAGO har alla de kompetenser som krävs för att anlägga äventyrsgolfbanor med hög spelkvalitet och lång livslängd. Erfarenheter från mångårigt arbete med minigolf, projektering, anläggning och skötsel av trädgårdsanläggningar har sammanförts i SAGO AB.

SAGO ägs av NIFO AB, som har lång erfarenhet från design och byggnation av minigolfanläggningar. Sedan några år gäller även detta för äventyrsgolfbanor. Inom NIFO finns stor spelkunskap, vilket borgar för att spelidén på ritningen även fungerar i verkligheten när banan är byggd.

P.A.R.K. i Syd AB är den andre ägaren. Eftersom äventyrsgolfbanor kräver extra stora kunskaper när det gäller anläggningsteknik, det vill säga att bygga banorna på rätt underlag och med rätta förutsättningar, så kompletterar PARK det kunnande som NIFO representerar. Inte minst genom PARKs landskapsarkitekter som tillför smakfull design och viktiga upplevelsevärden. SAGO, när det bästa av två världar blir ett!

SAGO - Swedish Adventure Golf

Johnny Forss

+46 40 685 21 00

Webbplats

E-post

Kastanjevägen 28
234 35 Lomma

San Sac AB

San Sac har levererat utrustning för avfallshantering sedan 1962. Idag kan vi erbjuda marknadens bredaste och mest kompletta sortiment för miljöriktig källsortering. Under 2011 kompletterades produktutbudet med möbler för offentliga miljöer.

Stefan Danesand

013-130420

Webbplats

E-post

Box 423
581 04 Linköping

SCA Hygiene Products

Karin Ahlénius

E-post

HBS/FE 106
838 80 Hackås

SIA Glass AB

Glass är till för njutning. För vardagslyx och lyxig fest. Som förstklassig dessert eller en strut på stranden. Att det smakar riktig glass är a och o. Därför använder vi bara råvaror av högsta kvalitet. Vi väljer helst produkter från naturens eget skafferi: mjölk, bär, nötter, choklad och havre. Men viktigast av allt: Gräddglass ska göras av äkta grädde. Sorbet ska vara fri från mjölk och fett. Så har vi gjort sedan vi startade glasstillverkningen 1961. SIA Glass är det ledande helsvenska glassföretaget med rikstäckande distribution. Vi gör all vår glass av färsk svensk grädde.

Peter Forsell

0346-715100

Webbplats

E-post

Stenlösvägen 33
311 68 Slöinge

Silverbullet Film AB

Silverbullet Film ger möjligheten att på ett trovärdigt och professionellt sätt nå ut med budskap genom egenproducerade TV-program. Vi erbjuder en helhetslösning; idé innehåll, TV-program, finansiering och publicering.

Kristofer Hultén

0733770219

Webbplats

E-post

G. Almedalsv. 1
412 63 Göteborg

Skandinaviska Villavagnar AB

Skandinaviska Villavagnar marknadsför ett fräscht utbud av nya villavagnar med fokus påkvalitet, ren design samt praktiska lösningar. Vi är dels generalagenter för Atlas, en av Englands största fabriker med erkänt hög kvalitet, samt för Evolution som står för nya och innovativa modeller som passar bra för uthyrning på campingar eller i stugbyar. Vi har stora möjligheter att påverka design och val av material, allt för att kunna möta kundernas olika krav på utseende och funktionalitet.

Peder Falk

0142-609880

Webbplats

E-post

Långvägen 22
595 93 Mjölby

Sport Design Sweden

Specialproduktion i små kvantiteter

Sport Design Sweden är en designbyrå som lyfter och stärker varumärken med hjälp av kläder. Hemligheten bakom våra framgångsrika kollektioner ligger i vår samlade erfarenhet av god design, fysisk varumärkesgestaltning, produktion och försäljning.

Lisa Willborg

Webbplats

E-post

Stadsgården 10
116 45 Stockholm

Sterners Specialfabrik

Andreas Steffansson

0281-594437

Webbplats

E-post

Stationsvägen 12
890 51 Dala Järna

SWE Marketing

SWE Marketing är ett konsultföretag verksamt inom svensk besöksindustri som tillhandahåller tjänster inom marknadsföring, affärsutveckling, rådgivning, värdering och projektledning. Specialistkompetens inom husbilsturism, camping- och resortnäringen. Anlitad som projektledare av SCR Svensk Camping tillsammans med flera ledande organisationer för att utveckla husbilsturismen i Sverige inom projekt Husbilsdestination Sverige. Anlitas idag av kommuner och näringsidkare när det gäller utveckling av husbils- och campingturismen. Agerar som ombud vid köp av campingplatser.

Lars-Erik Hörmander

031-91 04 60

Webbplats

E-post

Bukärrsvägen 3
429 41 Särö

Swedly AB

Leksaker sedan 1987!

På www.swedly.se hittar du vårt kompletta sortiment av leksaker och förbrukningsartiklar. Vi hjälper gärna till med förslag på vad som brukar vara storsäljare i sommarbutiker och är måna om att varje kund ska få det sortiment som passar just din butik därför säljer vi alla varor förutom displaykartonger och håvar i delad förpackning.

Om du vill ha tidig leverans så betalar du den 30 juni i annat fall har vi alltid 30 dagar netto och fri frakt. Snabba leveranser, i högsäsong skickar vi senast nästa arbetsdag.

Inga Lill Johansson

0372-17155

Webbplats

E-post

Ripvägen 10
341 70 Ljungby

Säkra Försäkringsmäklare i Kalmar AB

Försäkringsförmedling. Campingplatsförsäkring.

Rolf Thydèn

0480-424330

Webbplats

E-post

Öselvägen 2
393 56 Kalmar

Söderberg & Partners

Försäkringsförmedling. Sjukvårdsförsäkring.

Claes Björnsund

036-580 15 86

Webbplats

E-post

Södra Strandgatan 13 B
553 20 Jönköping

TallyKey A/S

Tallykey A/S erbjuder enkla eller avancerade elstolpar av högsta kvalité för camping, ställplats eller marina. Vi erbjuder driftsäkra system, tallycard+ och tallybee, för att t ex. mäta eller slå på/av el- och vattenuttag eller hantera olika tillträden/faciliteter på området.

Vår nya självbetjäningslösning tallyweb erbjuder på ytterligare möjligheter genom att erbjuda en enkel och modern funktion av betalning av olika avgifter, kontroll av el/vatten-förbrukning, unika Access-tillträden till vägbom, servicehus, dusch eller vad ni nu önskar ta kontroll över i er anläggning. Gästerna kan hantera tallyweb via sin smartphone/surfplatta eller PC där dem kan betala avgifter, hantera sitt eluttag. Tallyweb passar obemannade eller bemannade anläggningar i både små och stora storlekar.

Våra välbeprövade produkter/system upplevs bäst ”live” så kontakta oss gärna för mer info.

Mikael Kristiansson

070-2284045

Webbplats

E-post

Fabriksvej 14
DK-7600 Struer, Denmark

Tingstad Papper

Sedan 1959 har vi haft privilegiet att lära känna både stora och små företagare i Norden. Vårt fokus är stödprodukter och förbrukningsmaterial till arbetsplatser inom alla branscher. Rengöring och hygienpapper, arbetskläder och kontorsmaterial, förpackningar och sopsäckar. För att nämna några.

Vi brinner för det där som bara ska finnas där. Till rätt pris, och precis när de behövs. Vi har det.

Tingstad är ett familjeägt företag, med kunder över hela Norden. Vi är idag 320 anställda, och omsatte år 2015 1,9 miljarder SEK.

031-707 20 00

Webbplats

E-post

Marieholmsgatan 1-3
415 02 Göteborg

Triumf Glass

Triumf Glass producerar, säljer och distribuerar glass i Sverige. Vi har en rikstäckande distribution och säljorganisation, samt en produktionsanläggning som producerar ca 20 milj. liter/år. Triumf Glass varumärkesportfölj består där Snickers och Mars, Lion, Dumle, After Eight, Triumf, Sans, Royal samt Sveriges största 2 liter-produkt, Gammaldags Gräddglass.

Felix Müntzing

031-3369850

Webbplats

E-post

Box 2033
433 02 Sävedalen

Visab

Din totalleverantör. VISAB Mycket till många. Det blir enklare med oss. Städmaterial, verktyg, skyddsprodukter, hygenvårdsprodukter, fastighetsprodukter m m.

Jan-Erik Johansson

0382-13500

Webbplats

E-post

Odeng 21
576 31 Sävsjö

VisBook

VisBook är ett komplett online boknings- och administrationssystem. Vi erbjuder en helhetslösning där du kan styra och administrera hela din anläggning i samma system. Vi på VisBook brinner för att du som vår kund ska använda din tid till dina gäster. Vi jobbar varje dag för att du ska få en lättare vardag med det administrativa samt allt annat som måste göras för att driva en reslivsanläggning. Vi är där från att gästen bokar till att bokföringen är godkänd.

Vi anpassar systemet efter just din anläggning så att det uppfyller dina önskningar och täcker just ditt behov.

VisBook erbjuder följande;

 • Omsättningsbaserad månadskostnad. Det gör att ni bara betalar för de månader ni har öppet.
 • Bokning av övernattning
 • Bokning av SPA, aktiviteter och konferens
 • Egen modul för bokning av event med paketlösning
 • Datakassa för restaurang och bar, anpassat för windows-plattor
 • Integrerade betalterminaler, både stationära och trådlösa
 • E-postsystem, SMS, CRM och dokumentserver
 • VisBook Publish och onlinebokning
 • Channel Manager med tvåvägskoppling
 • Integration med betal- och låssystem
 • Fri support

Sedan starten i Norge 1995 har VisBook levererat IT-lösningar för alla typers reslivsanläggningar. Allt från kedjor, kurs/konferens och SPA-hotell till campingplatser. Vi kan stoltsera med att i Norge vara marknadsledande från att ha börjat som ett familjeföretag och ägs än idag av de båda grundarna.

Carolina Nilsson

031-711 75 00

Webbplats

E-post

Vasaplatsen 4
411 34 Göteborg

Zipline Europe

Tony Wallin

070-5515925

Webbplats

E-post

Box 127
830 14 Åre