Associerade partners

SCR Associerad Partner är vårt partnerprogram för branschens leverantörer. Vi har skapat det för företag som har eller vill bygga långsiktiga affärsrelationer med campingplatser som är medlemmar i SCR Svensk Camping.

Filtrera bland associerade partners
Resultat 64

ABUS Nordic

ABUS Nordic är ett dotterbolag till ABUS i Tyskland som är ett av världens främsta produktionsbolag av lås- och säkerhetslösningar. Vårt ansvarsområde är den nordiska marknaden med huvudkontor och distributionslager i Horsens, Danmark. Från vårt försäljningskontor i Jönköping hanterar vi beställningar, kundsupport, industriprojekt samt marknadsföring för den svenska marknaden.

Nina Torsborn

036-36 14 88

Webbplats

E-post

Kompanigatan 1-2
55305 Jönköping

Affärsverken Energi AB

Affärsverken Energi AB har många års erfarenhet av elhandel och förvaltar idag ett antal stora kontrakt över hela landet. Med oss som samarbetspartner får ni inte bara ett förmånligt elavtal och kontroll på er energiförbrukning utan även en besparingsmöjlighet.

Robert Virveus

0708-783086

Webbplats

E-post

Box 530
37121 Karlskrona

Aktiviteter Sverige

Attraktion genom förnyelse och variation är våra ledord.

Vi vill hjälpa destinationer att öka sin attraktionskraft och få barn, unga och vuxna i rörelse genom att erbjuda aktivitetsprodukter för vatten och land. Vi erbjuder samarbeten där våra kunder får tillgång till hela vår produktportfölj till låga kostnader istället för att köpa in. Vi står för service, underhåll och lager. Våra partners kan välja nya produkter inför varje säsong samt öka och minska antalet aktivitetsprodukter under samma säsong. Allt från den lilla Pluto hunden i vattnet till stora rutschar, vatten/land hinderbanor, hoppborgar, fotbollsdart, m m.

Johan Eclundh

0725-348444

Webbplats

E-post

Västra Rydsvägen 128
196 31 Kungsängen

AllOffice

Din kompletta leverantör av förbrukning och tjänster. AllOffice är en ledande leverantör i Sverige med över 40 000 nöjda kunder.

 • Egna lager
 • Nationell distribution
 • 30 Butiker Trelleborg i söder till Luleå i norr
 • Bra service
 • Svenskägt

Produktgrupper

Kontorsmaterial -Städprodukter -Mjukpapper -Kem -Profilprodukter -Emballage -Yrkeskläder

Annika Månbladh

070-3590071

Webbplats

E-post

Hästmarksvägen 12
891 38 Örnsköldsvik

Arla Foods

Arla erbjuder ost- och mejeriprodukter av högsta kvalitet och våra produkter kommer i allt från smarta portionsförpackningar till storlekar som är anpassade för det professionella köket.

Hos Arla är mjölkbönderna både ägare till föreningen och leverantörer av mjölken. När du köper mjölk, ost, yoghurt, smör, fil eller grädde från oss så stöttar du inte bara oss Arlabönder utan på köpet får du också öppna landskap, en levande landsbygd, jobbtillfällen och ett lantbruk i världsklass. Och framförallt får du goda och smakrika mejeriprodukter.

 

Egon Hammar

0721-645079

Webbplats

E-post

PO Box 4083
169 04 Solna

Bording AB / Turistbyråshopen

Bording och Turistbyråshopen är tillsammans en stark aktör som hjälper företag och organisationer med sin marknadsföring. Med Bordings kunskap om tryck, print, distribution och inte minst IT-lösningar, i kombination med Turistbyråshopens långa erfarenhet av turistnäringen och dess utmaningar, blir vi en stark partner för att bygga smarta lösningar.  

Göran Johansson

0771-673000

Webbplats

E-post

Industrigatan 4
697 30 Pålsboda

CamperClean Sverige AB

Snabbt - enkelt - rent. Det är vårt motto.
Varför ska tömning av latrin och gråvatten vara tråkigt?

CamperClean har specialiserat sig på innovativa lösningar för campingliv och fritidsliv. CamperCleans helautomatiska rengöringsstation är en tysk kvalitetsprodukt utvecklad och framställd av tyska ingenjörer och hantverkare. På tre minuter töms och rengörs latrinkassetter på liknande sätt som med en dammsugare; produkten belönades med ADAC’s campingpris 2014!

Men vi har även manuella tömningsstationer, en ’vanlig’ tömningsstation men med smart förslutning och en grundidé som skapar en hygienisk miljö. Detta gäller också för våra gråvattenbrunnar. Storleken är gjord för minimalt spill, och spolfunktionen skapar en ren och fräsch yta både före och efter tömning. Kvalitet och stabilitet – flera års forskning har ägnats åt komponenterna vilket har lett till utvecklingen av en pålitlig, hygienisk och stark produkt.

Vi kan även erbjuda betalsystem, accessystem, bommar, el- och vattenstolpar med mera. Vi är stolta över att våra stolpar är helt unika i sin elsäkerhet, men även design, kvalitet och antalet möjliga tillval och funktioner gör dessa stolpar till en fantastisk stomme på varje gästplats.

Är du nyfiken? Välkommen att höra av Dig till oss – vi hjälper dig skapa Din unika miljö och Dina gästers unika upplevelse!

Max Erhagen

0709-26 81 91

Webbplats

E-post

Villavägen 19
592 41 Vadstena

Cityapp.com Sverige AB

Cityapp.com är Sveriges största rabatthäfte i mobilen och ger tillgång till attraktiva erbjudanden över hela landet. Gäster som innehar eller uppgraderar till Camping Key Europe får 1 månads gratis användande av rabatthäftet.

Som SCR-medlem har ni möjlighet att medverka i rabatthäftet med ert eget erbjudande, t ex 2 för 1 på buffèkvällarna i restaurangen eller 10% på höghöjdsbanan. Detta är helt kostnadsfritt, vi ordnar även med det grafiska så det enda som behövs är ett eller flera erbjudande som fungerar bra för er.

Ni kan även vara ”återförsäljare” av Cityapp kortet. Det innebär inte traditionell försäljning utan att ni delar ut korten vid t ex incheckning eller i kiosken. Kunden registrerar själv sitt användande och betalar direkt i appen. När det är gjort har kunden hela rabatthäftet i sin mobil och det är giltigt under 3 månader. Ni tjänar då 50% på varje registrerat kort. Vi gör kvartalsavstämningar och skickar ut underlagsfakturor till er där ni ser hur många registrerade kort er camping har. Alltså inga investeringskostnader eller krånglig administration.
Tveka inte att höra av er till oss för frågor eller funderingar.

Anna Tjalan Hansson

070-8445670

Webbplats

E-post

Box 513
451 21 Uddevalla

City Golf Europe AB

City Golf Europe är Europas ledande leverantör av Minigolf och Äventyrsgolf. Hos oss finner ni det bredaste produktsortimentet vad gäller anläggningar, tillbehör, Crazy Hinder, reparationsmaterial och allt annat som behövs för att anlägga och driva en modern och lönsam minigolf- eller äventyrsgolfanläggning.

Se mer på vår hemsida.

Johnny Nielsen

070-211 83 66

Webbplats

E-post

Maskingatan 3
891 50 Örnsköldsvik

Comers bokningssystem / Transitor AB

Comers - Webbaserat, enkelt, tryggt och säkert. För campingägaren som vill ha ett modernt webbaserat bokningssystem med onlinebokning och som vill känna sig trygg och säker, ha koll på bokningar, gäster och ekonomi. Lika enkelt för gästen som för er att göra bokningar. Snabbt och enkelt använder ni campingkartan eller 30-dagars översikten. Gästen betalar online och kan själv logga in och hantera bokningen.

Styr hela anläggning via Comers. Vi har integration med ledande system för kassahantering, onlinebetalning och passersystem. Comers är alltid uppdaterat med Daylights senaste funktionalitet. Kunder som bokar på nätet lägger själva in sitt Camping Europe kort och kan checka in automatisk. Gästen köper sitt giltighetsmärke online tillsammans med första bokningen för året. En självklarhet att gästerna bokar sin vistelse själva på webben och bokar sina tillval.

Per Hultkrantz

08-6115700

Webbplats

E-post

Östermalmsgatan 33
114 26 Stockholm

ConCoction AB

Tvättmaskiner, tumlare, manglar, avfuktare, torkskåp m m för kommersiellt bruk. Helrenoverade produkter med 2 års garanti service & reservdelar. Halva priset mot nyinköp motsvarande modeller. Värmepumpar Mitsubishi. Storköksutrustning och hushållsmaskiner: nytt och begagnat. Teknisk support till campingplatsernas befintliga maskiner, samt de produktgrupper vi säljer.

Andreas Sejnell

0739-684609

Webbplats

E-post

Barkvägen 14
360 51 Hovmantorp

Eldon Installation AB

Eldon erbjuder svensktillverkade eluttagsboxar och elbilsladdare med enkla lösningar för ett bekymmerslöst användande.

Traditionella stolpar och smarta kombinerade moderna laddboxar för elbilar, helt i korrosionsbeständig plåt med inbyggda campinguttag. Enkelt att styra, mäta och ta betalt.

Frank Erlandsson

010-206 77 11

Webbplats

E-post

Petter Jönssons väg 1
571 34 Nässjö

Electrolux Professional AB

Electrolux Professional är en ledande leverantör för enhets- och helhetslösningar inom storkök, dryck och professionell tvätt. Våra innovativa och effektiva lösningar är världsledande och hjälper dig som kund att få ett enklare arbetsliv och bli mer lönsam på ett verkligt hållbart sätt. Vi är stolta över att vara världsledande inom innovation och design och över att kunna leverera de lösningar som våra kunder efterfrågar.

Kontakta oss gärna

Tvättutrustning: Patrik Persson, e-post: patrik.persson@electroluxprofessional.com  Storköksutrustning: Anders Norell, e-post: anders.norell@electroluxprofessional.com

Patrik Persson

0372-66501

Webbplats

E-post

Franzéngatan 6
112 51 Stockholm

Ernst Hotel Supply (Ernst Texil AB)

Hos oss på Ernst Hotel Supply finner du en mängd olika produkter som alla kan skräddarsys så att de möter upp med just dina önskemål.

Låt möbler och textilier förmedla en känsla. Vi erbjuder stoppade möbler dels i ett färdigt utförande men här finns även möjlighet till specialproduktion. Likaså all textil skräddarsys enligt era önskemål. I vårt utbud hittar du bland annat fåtöljer, soffor, puffar, sängar, sänggavlar, bäddsoffor, bäddfåtöljer, täcken, kuddar, gardiner, stolar, bord och utemöbler.

Frida Björnsson

073-4280580

Webbplats

E-post

Flintvägen 6
269 41 Östra Karup

Essity Hygiene & Health AB

Tork är det ledande varumärket inom professionella hygienprodukter. Från pappershanddukar och tvål i toalettutrymmen till avtorkning och servetter i kök och restaurang. Alltid med högt fokus på effektivitet och lösningar som är hållbara för miljön. Tork ger en bekväm upplevelse för gästen och enkel hantering för personal. 

Som en del av Essity arbetar vi hårt för att tillhandahålla god service och vi hjälper dig att spara tid och pengar så att du kan fokusera på det som är viktigast i din verksamhet.

Bjarke Bergqvist

+4530164552

Webbplats

E-post

Broplatsen 2
405 03 Göteborg

Extrahuset Sweden AB

Extrahuset - små hus stora möjligheter

 • 100% nyckelfärdiga, skräddarsydda småhus (20-100kvm). 
 • Vi skräddarsyr efter krav på design och funktion. Alltid anpassad för året-runt bruk och med "hotellstandard" i design/inredning.
 • Vi har ett speciellt utvecklat sortiment för SCR Svensk Camping, utgångspunkt, rätt design, rätt funktion och rätt pris. 
 • En nyhet är att Extrahuset erbjuder förmånliga upplägg för leasing och/eller hyra av småhus. Det kan hjälpa din camping att ta nästa stora steg i utvecklingen. 
 • Stolt och långsiktig partner till SCR Svensk Camping. 

Fredrik Andreasson

0739-39 40 38

Webbplats

E-post

Karlfeldtsgatan 6
412 68 Göteborg

GARO AB

GARO är en av marknadsledarna på eluttag för camping, bil och båt. Vi presenterar det allra senaste ett styrsystem som heter G-CTRL. Styr varje eluttag exklusivt för varje användare. Till- och frånslag, larmfunktion och mätning, för att bara nämna lite. Och det bästa av allt, varje åtgärd bekräftas! G-CTRL måste ses och upplevas.

Patrik Nilsson

0370-332800

Webbplats

E-post

Box 203
335 25 Gnosjö

GB Glace - Varsego

GB Glace är den största glassproducenten i Sverige, med ca 50 milj.liter/år. Sortimentet är en perfekt kombination av fräcka innovationer och klassiska favoriter som tex Lakritspucken, Top Hat, Tip Top, GB Sand-wich, 88:an och Piggelin. Företagets fram-gång beror på en effektiv marknadsföring, distribution med över 250 bilar och inte minst nöjda kunder/konsumenter. GB Glace har funnits på den Svenska marknaden sedan 1942 och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken. Den välkända GB-gubben och den klassiska GB-prislistan är för den svenska befolkningen oftast förknippat med nostaligiska minnen.

Johan Dalin

070 7632257

Webbplats

E-post

Box 896
101 37 Stockholm

HAGS Aneby AB

Sedan starten 1948 har HAGS drivits av att skapa aktiva mötesplatser för alla generationer. Mötesplatser där man kan leka, träna, umgås,  och må bra. Att ladda energi genom att vara utomhus och röra på sig är viktigt för både kropp och knopp. Är det inte det semestern är till för? Att ladda energi och må bra.

En attraktiv och funktionell mötesplats skapas genom gott samarbete. I dialog med dig som kund tar vi oss fram till den bästa lösningen utifrån dina förutsättningar. Drömmer du om en lekplats som bygger på ett specifikt tema? Då kan vårt designteam hjälpa dig med kreativa idéer och förslag.

Våra produkter lockar till lek, glädje, rörelse och gemenskap för alla generationer.

Peter Åsberg

0380-473 00

Webbplats

E-post

Box 133
578 23 Aneby

Hogia Hotel & Restaurant Systems AB

Hogia-gruppen är en familjeägd koncern med över 40 års erfarenhet av att utveckla, sälja och supportera programvaror inom ekonomi- och personaladministrativa system.

Är du trött på krånglig och tidskrävande administration? Med ett unikt produktutbud, personlig kontakt och dedikerad support hittar vi en lösning som hjälper till att effektivisera just din verksamhet.

 

Camilla Hadenäs

0303-663 50

Webbplats

E-post

Hakenäset
444 28 Stenungsund

InfraCom Communications AB

InfraCom Communications ingår i InfraCom Group som äger, driver och utvecklar högkvalitativa tjänster inom molnbaserad telefoni, IT-tjänster, datacenters samt datakommunikation och internetaccesser. Vi är en komplett leverantör av digitala tjänster helt enkelt.

Personlig service, Tillgänglighet, Hög drift- och datasäkerhet är såklart en självklarhet för oss! Vi anpassar digitala tjänster till företaget – Inte tvärtom!

Lotta Svennemar

010-5501515

Webbplats

E-post

Gamlestadsvägen 1
415 11 Göteborg

Infrateq Group

Infrateq Group projektleder installationen av nätverks-och TV lösningar.
Vi har lång erfarenhet av besöksnäringen och samarbetar redan idag med flera campingar.

Om du har ett projekt i åtanke, till exempel uppgradering av er WiFi lösning eller en kostnadseffektiv TV lösning med bästa kanalutbudet, men dock brist på tid eller kunskap om hur du ska hantera det – då kan våra projektledare lösa det åt dig medan du fokuserar på din verksamhet och dina gäster.

 • Projektleder installation av nytt WiFi
 • Erbjuder TV lösningar anpassade för er camping
 • Erbjuder ett stort kanalutbud

Alexander Kugelberg

073-149 85 27

Webbplats

E-post

Röntgenvägen 2
171 54 Solna

Jula Sverige AB

Jula har ett brett och prisvärt sortiment som omfattar allt från Verktyg, Maskiner, Arbetskläder, Skyddsutrustning, Byggmaterial,  El och VVS samt Fritids- och Kontorsmaterial.

I Sverige finns det 64 st varuhus från norr till söder (2022), och på hemsidan (www.jula.se) hittar ni hela sortimentet (+ 15 000 unika artiklar).

Som företagskund har ni möjlighet att handla på offert, och få produkterna levererade till önskad adress.

 

Johan Ekström

+46 51168521

Webbplats

E-post

Julagatan 2
532 37 SKARA

Kabe Rental AB

Marknadsledande uthyrare av husvagnar och husbilar

Kabe Rental är den största aktören på marknaden av uthyrning av husvagnar och husbilar till företag. Våra kunder finns i de flesta branscher inom entreprenadverksamhet, bland annat bygg, järnväg, elbolag och väg/anläggning. Våra företagskunder kan även utnyttja vårt "envägssystem" där vi hämtar och lämnar husvagnarna på den plats ni önskar.

Markus Qvarnström

036-39 37 25

Webbplats

E-post

Box 14
560 27 Tenhult

Kompan Sverige AB

Glada barn ger nöjda föräldrar. När dagens familjer väljer semesterställe är barnen ofta med i beslutsprocessen. Därför är det viktigt att det finns något kul för dem. Utöver lekprodukter erbjuder vi också ett brett sortiment av träningsredskap för användning utomhus. Då blir området komplett för hela familjen.

Vi kan hjälpa er med att skapa spännande aktivitetsområden, från idéskiss till färdig plats, som kan bidra till att hela familjen får en lyckad semester. Och kommer tillbaka år efter år… Vi erbjuder också förstklassig service och underhåll efter försäljningen – du kan känna dig trygg även efter investeringen. Materialet vi använder i våra lek- och träningsredskap gör det möjligt att maximera garantitiden och samtidigt minimera underhållet. Våra redskap klarar de tuffaste väderförhållandena och är byggda för att klara användning i många år.

Kan det bli enklare?
Välkomna att kontakta oss!

Petra Hylten-Cavallius

031-384 44 00

Webbplats

E-post

Götaforsliden 13
431 34 Mölndal

KSAB Konstgräs

Konstgräs, fallskydd, multisportplaner, padelbanor m.m. Är du trött på leriga lekytor och uttorkade gräsmattor? Med konstgräs eller gräsarmering möter dina gäster alltid en snygg, grön och funktionell grönyta som håller för aktivitet. Vi installerar lekparks-underlag med fallskydd, padel-, tennis- och multisportplaner, eller bara trivselytor som alltid behöver se fräscha ut. Vi lägger även konstgräs på refuger och andra småytor, där det är svårt att komma till med maskiner. Referens-anläggningar är t ex Lysingsbadets Camping/ Västervik Resort, Sudersands Camping, samt Astrid Lindgrens Värld. Vi installerar även bevattning, belysning, tillverkar skyltning och mycket annat för din utemiljö. Tips: gör som Byske Havsbad! Lägg konstgräs på husbilarnas ställplatser – en fräsch och mysig yta att umgås på.

Not: dagens miljödebatt omfattar granulaten som fylls i fotbollsplaner, INTE konstgräs i andra miljöer.

Läs mer om vad vi kan hjälpa till med i vår katalog

Patric Sjöblom

021-102679

Webbplats

E-post

Signalistgatan 9
721 31 Västerås

Lotus Belle Nordic Aps

Hos Lotus Belle Nordic erbjuder vi ett brett sortiment av hållbara kvalitetstält som är enkla att sätta upp. Våra tält ger dig lyx i naturen och är perfekta för glamping!

Lotus Belle är sytt i en kraftig bomullskanvas och har massiva stänger i trä och metall samt överdimensionerade tältpinnar och linor. Ett riktigt stabilt och hållbart tält som håller i många år.

Tälten har full ståhöjd samt fönster som kan öppnas. En otroligt mångsidig facilitet med oanade inredningsmöjligheter.

Dröm dig bort i stjärnhimlen från våra Stargazers som har fönster i taket.

En investering i Lotus Belle-tält för vidare uthyrning ger goda chanser för snabb återbetalning. Vår erfarenhet är att ni får glada kunder som är villiga att betala ett rimligt pris.

Se vår produktkatalog här!

Jonas Flintegaard Poulsen

0410-88 02 16

Webbplats

E-post

Vindebyørevej 52
DK-5700 Svendborg (Danmark)

Luck och Inredningsbolaget AB

Hur ser köken ut i dina campingstugor? Börjar luckor, bänkskivor och det rostfria se lite slitet ut?

Vi på LIB (Luck & InredningsBolaget AB) är experter på att förnya kök på ett smart, enkelt och kostnadseffektivt sätt. Du behåller dina befintliga stommar, och byter ”bara” ut det synliga - en liten insats som gör stor skillnad!

Trivselfaktorn i boendet ökar ytterligare och underlättar dessutom skötsel och underhåll för alla.  
Hos oss hittar du ett komplett sortiment av det mesta som kan tänkas behövas under arbetets gång; luckor, lådor, bänkskivor, handtag, socklar, lister, stänkpaneler, etc.
Vi hjälper dig med varm hand genom hela förnyelsen - från idé till färdigt montage.

Hör av er, så hittar vi en lösning som passar just er!

Madeleine Persson

033-271700

Webbplats

E-post

Box 23
50113 Borås

Magnusson & Freij

Magnusson & Freij är en helhetsleverantör av hygien och städmaterial, kontorsmaterial, emballage, servering och mycket annat förbrukningsmaterial. Just nu fokuserar vi dessutom på att hjälpa er att rusta upp er verksamhet mot smittspridning och att skapa en trygghet för dina besökare i rådande tider.

Vi har över 10,000 artiklar i vårt sortiment och har mångårig erfarenhet av att jobba med campingar, vad du än kan tänkas behöva så fixar vi det!

Välkommen att kontakta oss!

Duygu Ersoy

0721-920802

Webbplats

E-post

Argongatan 12
451 53 Mölndal

Menigo Foodservice AB

Menigo erbjuder Sveriges bredaste sortiment av mat, dryck och restaurangutrustning och vill vara den självklara samarbetspartnern för alla krögare och servicehandlare i Sverige.

Christoffer Granberg

076-945 11 40

Webbplats

E-post

Box 10013
121 26 Stockholm-Globen

Metsä Tissue

Katrin erbjuder smarta och funktionella hygienlösningar för offentliga toaletter och arbetsplatser. Våra lösningar stödjer högsta renlighets- och hygienstandard och är hållbart tillverkade genom hela värdekedjan.

Katrin säkerställer hygien i varje steg. Lösningar som är hygieniska och säkra att använda är högsta prioritet för oss.

Vår långvariga erfarenhet och betydande förståelse för användarnas behov ger optimala hygienlösningar med högsta renlighets- och hygienstandarder för ditt företags och dina kunders behov – och till fördel för era affärer och människors hälsa och välbefinnande

Jocke Pettersson

073-809 03 06

Webbplats

E-post

Holländaregatan 4
542 88 Mariestad

Miljömedia AB

Välkommen till Miljömedia, behöver du en incheckningsfolder, campingkarta, vykort, affischer, minigolfprotokoll eller en hemsida så kom och prata med oss. Vi jobbar i dagsläget med ca 100 anläggningar där vi tillhandahåller allt helt gratis.

Jari Kyllergård

033-102370

Webbplats

E-post

Albanoliden 1
506 30 Borås

Morgan Nyman AB

Morgan Nyman AB Villavagnscenter har en stor utställning med över 30 villavagnar, både nya och begagnade. Vi är generalagent för det prisbelönade engelska märket ABI samt den fantastiskt svenskbyggda Tråvadsvagnen. Utöver det för vi även några utvalda modeller av fabrikaten Willerby och Carnaby. De begagnade vagnarna importerar vi från England i ett unikt samarbete med en stor villavagns handlare som funnits i branschen i över 30 år och vi har alltid 20-30 begagnade villavagnar i lager av olika storlekar, fabrikat och prisklasser.

Morgan Nyman

0500-445600

Webbplats

E-post

Ransstadsverket Häggom
520 50 Stenstorp

Nordic Souvenir AB

Sveriges ledande souvenirföretag med marknadens bästa sortiment av högkvalitativa klassiska souvenirer. Nyckelringar, magneter, gosedjur, muggar, flaggor, dekaler, pins, väskor, t-shirts är några exempel på vårt utbud med över 2500 artiklar.

Stefan Holm

010-1556000

Webbplats

E-post

Gillbergagatan 40
58273 Linköping

Nyah gruppen

Nyah-gruppen – en ny aktör med engagemang för din vardag

Nybloms i Kalmar och Ahnviks i Borås är två av branschens mest erfarna och framgångsrika företag i respektive region. I nyah-gruppen blir vi tillsammans en aktör med kompetens och styrka att ligga i absolut framkant när det gäller service och sortiment. Att välja oss som leverantör ska vara en fördel för dig, det är vår enkla grundidé. Med nästan 200 år av sund affärsverksamhet i ryggen ger vi våra kunder effektiva lösningar för förbrukningsmaterial till industri och kontor. Tillsammans skapar vi styrka och trygghet i alla led.

Vårt mål är enkelt, vi vill vara det bästa alternativet för just dig. Med ett stort engagemang, personligt bemötande och kunskap arbetar vi tillsammans med dig som kund för att hitta den lösning som passar bäst för just din verksamhet. Vi värdesätter våra relationer med såväl kunder som partners och tror att vi tillsammans blir starkare. Vi hoppas få hjälpa dig oavsett om det gäller logistik, förpackningslösningar eller förbrukningsmaterial.

Hos oss är alla välkomna, stor som liten.

Karl Nyblom

070-828 55 45

Webbplats

E-post

Box 4016
390 04 Kalmar

Pac Production Sweden AB

Pac från början till nu

Pac grundades 1973 av K-E Ahlm i Örebro. Vi erbjuder förbrukningslösningar så att våra kunder kan fokusera på sin kärnverksamhet. Huvudkontoret ligger i Örebro och huserar idag i ett energieffektivt logistikcenter på 20 000 kvm. 

Pac ska vara ledande i Norden inom förbrukningslösningar

På Pac har vi produkterna, logistiken och kompetensen att lösa våra kunders behov av engångs- och förbrukningsartiklar. Vi har en tydlig ambition att utvecklas och strävar ständigt efter nya lösningar som är mer effektiva, hållbara och lönsamma jämfört med de som finns tillgängliga idag på marknaden.

Pac ska underlätta vardagen

Det gäller för alla i vårt system - såväl kunder, leverantörer, samarbetspartners som kollegor. Med hjälp av Pac ska individer och företag få en enklare vardag och utvecklas framåt på ett långsiktigt och hållbart sätt.

Engin Akan

019175700

Webbplats

E-post

Berglundavägen 7
702 36 ÖREBRO

PacsOn

PacsOn – din helhetsleverantör

PacsOn finns representerade på 15 orter från Malmö i söder till Kiruna i norr. Vi är en kundnära, komplett och rikstäckande leverantör av emballage, hygien och torkpapper, städartiklar, produkter för servering och catering, skyddsutrustning och kontorsmaterial. Våra produkter och tjänster spelar sällan huvudrollen i din verksamhet, men de kan göra att vardagen flyter på bättre. Oavsett vilka utmaningar du har i din verksamhet tar vi oss an dem utifrån ditt perspektiv för att hitta den bästa och mest lönsamma lösningen för dig. Välkommen att kontakta oss!

Charlotte Larsson

040-597777

Webbplats

E-post

Vevaxelgatan 17
212 41 Malmö

Popz Sverige

Popz Sverige erbjuder dig Sveriges bredaste sortiment av funfood produkter, det vill säga allt du behöver för att sälja popcorn, sockervadd, slush, belgiska våfflor, snacks, nötter, micropopcorn. Vi på Popz har specialiserat oss på att importera och sälja produkter som är av toppkvalitet, vilket gör att du som kund är trygg i din egen verksamhet. Popz levererar både enstaka produkter och hela koncept. Vår specialitet är att erbjuda både kreativa idéer och unika lösningar som genererar lönsamhet för din verksamhet.

Elisabeth Hartman

046-2887223

Webbplats

E-post

Hammarvägen 6
232 37 Arlöv

Processing Borgås

Anders Widing

0300-83 70 00

Webbplats

E-post

Borgås Gårdsväg 9
434 39 Kungsbacka

Rojo Campingtillbehör AB

Rojo Produkter säljer tillbehör för camping och fritid. För dig som driver camping eller säljer husvagnar och husbilar, vi har de produkter som dina kunder efterfrågar. Produkter som campingtillbehör, el-produkter, kem till husbilar/husvagnar samt hushållsprodukter passande till servicebutiker inom camping och fritid.

Evelina Ekvall

0733-62 88 54

Webbplats

E-post

Jubberud 33
543 93 Tibro

Rullebo AB

RulleBo bygger moderna villavagnar för det nordiska klimatet. RulleBo är kvalitét och det borgar Anders ”Arga snickaren” Öfvergård för som är ansvarig för att villavagnarna håller en hög standard rakt igenom.

Vi är med att etablera stugområden på flertalet campinganläggningar runt om i landet. Förutom villavagnar från 25 kvm upp till 53 kvm har vi servicehus, parstugor m.m. Utbudet är stort och vi bygger vagnarna efter era behov.

Kontakta oss för att diskutera era funderingar och behov!

Emil Ahmetbasic

0705-710000

Webbplats

E-post

Wennerbergsvägen 51 C
531 33 Lidköping

SIA Glass AB

Glass är till för njutning. För vardagslyx och lyxig fest. Som förstklassig dessert eller en strut på stranden. Att det smakar riktig glass är a och o. Därför använder vi bara råvaror av högsta kvalitet. Vi väljer helst produkter från naturens eget skafferi: mjölk, bär, nötter, choklad och havre. Men viktigast av allt: Gräddglass ska göras av äkta grädde. Sorbet ska vara fri från mjölk och fett. Så har vi gjort sedan vi startade glasstillverkningen 1961. SIA Glass är det ledande helsvenska glassföretaget med rikstäckande distribution. Vi gör all vår glass av färsk svensk grädde.

Ann-Sofie Avebjörk

0346-71 51 00

Webbplats

E-post

Stenlösvägen 33
311 68 Slöinge

Skånemejerier Storhushåll AB

Din partner för mejerivaror

Vi på Skånemejerier Storhushåll vill vara den mest kompletta och kompetenta partnern inom mejerivaror till det professionella köket. Därför erbjuder vi kunskap och inspiration skräddarsydd för olika typer av verksamheter och ett brett sortiment av både svenska och importerade produkter.

Kärnan i vårt erbjudande är närproducerade mejerivaror med mjölk från bönder i Skåne och södra Sverige som sätter kornas hälsa och välmående i fokus. Varumärket Skånemejerier är en garanti för att mjölkråvaran är 100 % svensk. Skånemejeriers KRAV-märkta sortiment har vi samlat under namnet Hjordnära.

Med varumärken som svenska Allerum, franska Président och italienska Galbani är Skånemejerier Storhushåll den ledande leverantören av kvalitetsost på foodservice-marknaden. Med Bravo och Lindahls erbjuder vi marknadsledande sortiment inom juice- och kvargprodukter. Skånemejerier Storhushåll ingår i den internationella mejerikoncernen Lactalis Group.

Magnus Lövik

0703-181490

Webbplats

E-post

Boplatsgatan 6
21376 Malmö

Solar Sverige AB

Vi har fler än 220 000 artiklar och ett stort utbud av produkter inom campingsegmentet, från drift- och underhåll av campingplatsen, till produkter att sälja vidare till gästerna. Du hittar allt i vår webbshop. 

Vår kärnverksamhet är att hitta de bästa produkterna, erbjuda värdeskapande tjänster och optimera våra kunders verksamhet. Vi arbetar kontinuerligt med att bekanta oss med kundens unika behov för att kunna erbjuda relevanta, personliga och värdeskapande lösningar som gör våra kunder till vinnare.

Rickard Amidani

0771-11 11 00

Webbplats

E-post

Gullbergs Strandgata 15
411 04 Göteborg

Sportchansen Sweden AB

Vi levererar  sportanläggningar, där man får prova på 7 olika sporter- fotboll, hockey, innebandy, golf, basket, handboll och tennis i miniformat. Sporter alla kan spela. Banorna bygger på våra erfarenheter inom minifotbollsgolf.

Dessutom har vi byggt två referensanläggningar och nu satsar vi i full skala med egen produktion och leveranser med hög kvalitetsstämpel- i allt.

Vi kan leverera upp till 21 banor och framtagningen har skett i samverkan med idrottsföreningar samt Sandra Carlborg, världsmästare i att slå långt i golf.

Mats Magnusson

0708-424454

Webbplats

E-post

Lövskogsgatan 34
441 55 Alingsås

Star Trading AB

Vi på Star Trading är nya och stolta associerade partners till SCR Svensk Camping, det firar vi med fina priser!

Vi levererar det mesta inom belysning till camping & stugby - plafonder, ljuskällor för belysning av allmänna utrymmen, kraftfulla ljuskällor för utomhusmiljö, lysrör och solcellsartiklar men även dekorationsartiklar som passar perfekt för servicebutikens många gäster.

Oavsett om man är iväg över helgen eller har säsongsplats vill man skapa en trevlig och mysig miljö. Och vad är väl mer effektivt än att skapa stämning med belysning! Solcellsbelysning är perfekt för campinglivet - inga kablar och dessutom snällt mot miljön. Vi har gångljus, lyktor, slingor, dekorationer - jag allt du kan tänka dig. Även batteridrivet, t.ex. lyktor, vaxljus och slingor är smidigt och även där är utbudet brett. Naturtrogna LED Candles är effektiva stämningshöjare. Vi har vad ni behöver för att lysa upp ute och inne!

VÄLKOMNA IN TILL OSS!

Carola Johansson

0325-63385

Webbplats

E-post

Box. 94. Star Street 1
51250 Svenljunga

Swedly AB

Leksaker sedan 1987. Alltid fri frakt och 30 dagar netto!

www.swedly.se hittar du vårt kompletta sortiment av leksaker och campingtillbehör, som övergångskablar, Thetford Aqua Kem Blue och Aqua soft. Vi hjälper gärna till med förslag på vad som brukar vara storsäljare i sommarbutiker och är måna om att varje kund ska få det sortiment som passar just din butik. Därför säljer vi alla varor förutom displaykartonger och håvar i delad förpackning.

Om du vill ha tidig leverans så betalar du den 30 juni. Snabba leveranser, i högsäsong skickar vi senast nästa arbetsdag.

Maria Johansson

0372-17155

Webbplats

E-post

Ripvägen 10
341 70 Ljungby

Säkra Försäkringsmäklare i Kalmar AB

Försäkringsförmedling. Campingplatsförsäkring.

Rolf Thydèn

0480-424330

Webbplats

E-post

Öselvägen 2
393 56 Kalmar

Söderberg & Partners

Försäkringsförmedling. Sjukvårdsförsäkring.

Claes Björnsund

036-580 15 86

Webbplats

E-post

Södra Strandgatan 13 B
553 20 Jönköping

TallyKey A/S

Tallykey A/S erbjuder enkla eller avancerade elstolpar av högsta kvalité för camping, ställplats eller marina. Vi erbjuder driftsäkra lösningar för att till exempel mäta eller slå på/av el- och vattenuttag eller hantera olika tillträden/faciliteter på området.

Vi kan även leverera laddstolpe för elbilsladdning, med enkel betalning för era gäster eller utomstående bilister.

Via vår tallyweb-lösning erbjuder vi möjligheter till enkla och moderna funktioner av betalning av olika avgifter, kontroll av el/vatten-förbrukning, unika tillträden till vägbom, servicehus, dusch eller vad ni nu önskar ta kontroll över i er anläggning.
Med vår stugmodul inom Tallyweb kan ni erbjuda digitalt tillträde samt få kontroll över energiförbrukning och kostnader.

Gästerna kan hantera tallyweb via sin smartphone/surfplatta eller PC där dem kan betala avgifter, hantera sitt eluttag. Tallyweb passar obemannade eller bemannade anläggningar i både små och stora storlekar och är integrerat i flertal bokningsprogram.

Våra välbeprövade produkter/system upplevs bäst ”live” så kontakta oss gärna för mer info

Mikael Kristiansson

070-2284045

Webbplats

E-post

Fabriksvej 14
DK-7600 Struer, Denmark

Toy IQ - Perfekta spel och pyssel för semestern!

Mycket av vårt sortiment är anpassat för resan och passar bra i trånga utrymmen som husvagn, husbil och tält. Vi har spel i reseformat, pyssel, experiment och pussel som tar liten plats. Våra minipussel som säljs i display har blivit en stor succé, likaså våra miniatyrhus från Robotime, perfekt för den regniga dagen under semestern. Eller varför inte låta barnen utföra olika spännande experiment? Gå in på www.toyiq.se och utforska vårt spännande sortiment!

Vi har alltid snabba leveranser och fri frakt. Vi hjälper gärna till med tips om vad som skulle fungera bra i just din butik!

Izabell Lausen

0767-671927

Webbplats

E-post

Växelgatan 15
826 40 Söderhamn

Triumf Glass

Triumf Glass producerar, säljer och distribuerar glass i Sverige. Vi har en rikstäckande distribution och säljorganisation, samt en produktionsanläggning som producerar ca 20 milj. liter/år. Triumf Glass varumärkesportfölj består där Snickers och Mars, Lion, Dumle, After Eight, Triumf, Sans, Royal samt Sveriges största 2 liter-produkt, Gammaldags Gräddglass.

Felix Müntzing

031-3369850

Webbplats

E-post

Box 2033
433 02 Sävedalen

UHPO InköpsSupport AB (En del av Visma Advantage)

Vi på UHPO InköpsSupport erbjuder förmånliga inköpsavtal med ett 60-tal kvalitets- och miljösäkrade leverantörer. Tack vare våra stora gemensamma inköpsvolymer kan vi pressa priserna och förhandla fram riktigt bra villkor till våra medlemmar. Vi hjälper er att på ett enkelt och snabbt sätt sänka era inköpskostnader på era dagliga inköp.

 

Filip Minör

08-56032450

Webbplats

E-post

Hammarbacken 4B
19149 Sollentuna

Unisport Sverige AB

Unisport Sverige AB är Skandinaviens ledande leverantör av sport och aktivitetsutrustning. Vår portfölj innehåller allt från underlaget, till sport och idrottsutrustning.
I Hjärnarp finns vårt huvudkontor och centrallager. Här har vi det mesta för snabb leverans.
Ett aktivt liv ligger i vårt DNA och vårt motto "Live to move, move to live" beskriver vår verksamhet väl.

Sven-Bertil Bergström

0431-44 92 19

Webbplats

E-post

Fritiofs väg
266 75 Hjärnarp

Visab

Din totalleverantör. VISAB Mycket till många. Det blir enklare med oss. Städmaterial, verktyg, skyddsprodukter, hygenvårdsprodukter, fastighetsprodukter m m.

Jan-Erik Johansson

0382-13500

Webbplats

E-post

Odeng 21
576 31 Sävsjö

World Wide Padel AB

World Wide Padel AB säljer och installerar italienska padelbanor av premiumkvalitet i Sverige, Norden, Asien och Mellanöstern. Under 2021 kommer vi att ha installerat ca 400 padelbanor bara i Sverige.

Kalle Cers

076-106 32 90

Webbplats

E-post

Sveavägen 122
113 59 Stockholm