Våra associerade partners

SCR Associerad Partner är vårt partnerprogram för branschens leverantörer. Vi har skapat det för företag som har eller vill bygga långsiktiga affärsrelationer med campingplatser som är medlemmar i SCR Svensk Camping.

Filtrera bland associerade partners
Resultat 54

Adria AB

Adria är en pionjär i utvecklingen av semesterboende med hög kvalité som erbjuder speciella och unika upplevelser till kunder.

Vår proffessionella servicemetod betyder att vi kan tillämpa vår intelligenta design och världsledande tillverkning för att leverera nya koncept inom glamping. Vårt arbetssätt tätt tillsammans med fritidsaktörer, campingar och andra verksamheter erbjuder unik full service från standardiserade och anpassade enheter till eftermarknad och service.

Vi höjer din nivå på camping för att fullt ut lyckas med din verksamhet.

Tomas Horvath

076-768 87 11

Webbplats

E-post

Industrivägen 13
561 06 Tenhult

Affärsverken Energi AB

Affärsverken Energi AB har många års erfarenhet av elhandel och förvaltar idag ett antal stora kontrakt över hela landet. Med oss som samarbetspartner får ni inte bara ett förmånligt elavtal och kontroll på er energiförbrukning utan även en besparingsmöjlighet.

Pär Andersson

+46708783351

Webbplats

E-post

Box 530
37121 Karlskrona

Arla Foods

Arla erbjuder ost- och mejeriprodukter av högsta kvalitet och våra produkter kommer i allt från smarta portionsförpackningar till storlekar som är anpassade för det professionella köket.

Hos Arla är mjölkbönderna både ägare till föreningen och leverantörer av mjölken. När du köper mjölk, ost, yoghurt, smör, fil eller grädde från oss så stöttar du inte bara oss Arlabönder utan på köpet får du också öppna landskap, en levande landsbygd, jobbtillfällen och ett lantbruk i världsklass. Och framförallt får du goda och smakrika mejeriprodukter.

 

Siw Asplund

0703-16 63 79

Webbplats

E-post

Lindhagensgatan 126
105 46 Stockholm

BaraBäddsoffor

Vi på BaraBäddsoffor är eran specialist på bäddsoffor och hjälper er att hitta den bäddsoffan som passar just för dig och eran campingstuga, fjällstuga, hotell eller vandrarhem!

Emil Lindqvist

031-7955222

Webbplats

E-post

Bangårdsvägen 39a
428 36 Kållered

CamperClean Sverige AB

CamperClean har specialiserat sig på innovativa lösningar för campingplatser och fritidsliv. CamperClean rengöringsstation är en tyskt kvalitetsprodukt. Utvecklad och framställd med utmärkt kunskap av tyska ingenjörer och hantverkare. Belönat med ADAC’ s campingpris 2014.

Max Erhagen

0709-26 81 91

Webbplats

E-post

Svarthällsgatan 3
591 62 Motala

City Golf Europe AB

City Golf Europe är Europas ledande leverantör av Minigolf och Äventyrsgolf. Hos oss finner ni det bredaste produktsortimentet vad gäller anläggningar, tillbehör, Crazy Hinder, reparationsmaterial och allt annat som behövs för att anlägga och driva en modern och lönsam minigolf- eller äventyrsgolfanläggning.

Se mer på vår hemsida.

Jonny Nielsen

070-211 83 66

Webbplats

E-post

Vikingagatan 19
891 38 Örnsköldsvik

Comers bokningssystem / Transitor AB

Comers - Webbaserat, enkelt, tryggt och säkert. För campingägaren som vill ha ett modernt webbaserat bokningssystem med onlinebokning och som vill känna sig trygg och säker, ha koll på bokningar, gäster och ekonomi. Lika enkelt för gästen som för er att göra bokningar. Snabbt och enkelt använder ni campingkartan eller 30-dagars översikten. Gästen betalar online och kan själv logga in och hantera bokningen.

Styr hela anläggning via Comers. Vi har integration med ledande system för kassahantering, onlinebetalning och passersystem. Comers är alltid uppdaterat med Daylights senaste funktionalitet. Kunder som bokar på nätet lägger själva in sitt Camping Europe kort och kan checka in automatisk. Gästen köper sitt giltighetsmärke online tillsammans med första bokningen för året. En självklarhet att gästerna bokar sin vistelse själva på webben och bokar sina tillval.

Per Hultkrantz

08-6115700

Webbplats

E-post

Svartmangatan 16
111 29 Stockholm

Conaxess Trade

Conaxess Trade är ett säljbolag som marknadsför, sköter logistik och distribution utav kända varumärken inom FMCG, snabbrörliga konsumentvaror.

Produkterna säljs inom dagligvaruhandeln, servicehandeln och HORECA, hotell, restaurang och café.

Niklas Hävrén

0709-737230

Webbplats

E-post

Löfströms Allé 5
172 66 Sundbyberg

ConCoction AB

Tvättmaskiner, tumlare, manglar, avfuktare, torkskåp mm för kommersiellt bruk. Helrenoverade produkter med 2 års garanti service & reservdelar. Halva priset mot nyinköp motsvarande modeller. Värmepumpar Mitsubishi. Storköksutrustning och hushållsmaskiner: nytt och begagnat. Teknisk support till campingplatsernas befintliga maskiner, samt de produktgrupper vi säljer.

Andreas Sejnell

0739-684609

Webbplats

E-post

Barkvägen 14
360 51 Hovmantorp

Crystal Bad AB

Crystal Bad har mer än 30 års erfarenhet av varma bad. Vi levererar både mindre och medelstora badanläggningar till campingar och hotell där investeringen skall vara lönsam och attraktiv.

Vi arbetar med trygga leverantörer och produkter av bästa kvalité. Vi säljer även underhålls produkter så som filter, pumpar, värmare, vattentest utrustning samt
kemikalier för pool och spa.

Vi är en komplett leverantör av badanläggningar för offentliga och privata brukare.

Hos oss hittar ni ett stort utbud av campinganpassade bad och vattenreningsprodukter.

Mikael Gillenäng

031-574800

Webbplats

E-post

Gilltorp 117
444 92 Jörlanda

Dpj Svenska AB

DPJ gruppen är en helhetsleverantör av inredning för kontor och hotell med allt från golv till tak. DPJ hotellinredning skräddarsyr lösningar inom områdena hotell, vandrarhem, fjäll- och västkuststugor samt även mindre stugor och camping. Vi har ett brett sortiment och tar fram olika kostnadsmedvetna produkter enligt kundens specifikationer och önskemål. Vi är duktiga på att förstå vad kunden vill ha och har ett brett kontaktnät med både leverantörer och producenter. Vi kan därför ta fram väldigt specifika produkter då vi oftast skräddarsyr och tillverkar efter beställning. Då vår portfolio är så bred ser våra projekt helt olika ut från fall till fall. Tveka inte att skicka oss en förfrågan till vår specialist Per Frisell.

Per Frisell

08-444 54 24, 070-091 09 52

Webbplats

Electrolux Professional AB

Electrolux Professional är en ledande leverantör för enhets- och helhetslösningar inom storkök, dryck och professionell tvätt. Våra innovativa och effektiva lösningar är världsledande och hjälper dig som kund att få ett enklare arbetsliv och bli mer lönsam på ett verkligt hållbart sätt. Vi är stolta över att vara världsledande inom innovation och design och över att kunna leverera de lösningar som våra kunder efterfrågar.

Kontakta oss gärna

Tvättutrustning: Patrik Persson, e-post: patrik.persson@electroluxprofessional.com  Storköksutrustning: Anders Norell, e-post: anders.norell@electroluxprofessional.com

Patrik Persson

0372-66501

Webbplats

E-post

Sankt Göransgatan 143
112 17 Stockholm

Ernst Hotel Supply (Ernst Texil AB)

Hos oss på Ernst Hotel Supply finner du en mängd olika produkter som alla kan skräddarsys så att de möter upp med just dina önskemål.

Låt möbler och textilier förmedla en känsla. Vi erbjuder stoppade möbler dels i ett färdigt utförande men här finns även möjlighet till specialproduktion. Likaså all textil skräddarsys enligt era önskemål. I vårt utbud hittar du bland annat fåtöljer, soffor, puffar, sängar, sänggavlar, bäddsoffor, bäddfåtöljer, täcken, kuddar, gardiner, stolar, bord och utemöbler.

Calle Bergh

072-7277171

Webbplats

E-post

Flintvägen 6
26941 Östra Karup

Essity Hygiene & Health AB

Tork är det ledande varumärket inom professionella hygienprodukter. Från pappershanddukar och tvål i toalettutrymmen till avtorkning och servetter i kök och restaurang. Alltid med högt fokus på effektivitet och lösningar som är hållbara för miljön. Tork ger en bekväm upplevelse för gästen och enkel hantering för personal. 

Som en del av Essity arbetar vi hårt för att tillhandahålla god service och vi hjälper dig att spara tid och pengar så att du kan fokusera på det som är viktigast i din verksamhet.

Angela Nydén

031-7460000

Webbplats

E-post

Broplatsen 2
405 03 Göteborg

Extrahuset Sweden AB

Leverantör av 100% nyckelfärdiga, skräddarsydda och arkitektritade stugor. Vi skräddarsyr alltid efter era förväntningar och krav på design och funktion.

Fredrik Andreasson

0739-39 40 38

Webbplats

E-post

Karlfeldtsgatan 6
412 68 Göteborg

GARO AB

GARO är en av marknadsledarna på eluttag för camping, bil och båt. Vi presenterar det allra senaste ett styrsystem som heter G-CTRL. Styr varje eluttag exklusivt för varje användare. Till- och frånslag, larmfunktion och mätning, för att bara nämna lite. Och det bästa av allt, varje åtgärd bekräftas! G-CTRL måste ses och upplevas.

Patrik Nilsson

0370-332800

Webbplats

E-post

Box 203
335 25 Gnosjö

GB Glace - Varsego

GB Glace är den största glassproducenten i Sverige, med ca 50 milj.liter/år. Sortimentet är en perfekt kombination av fräcka innovationer och klassiska favoriter som tex Lakritspucken, Top Hat, Tip Top, GB Sand-wich, 88:an och Piggelin. Företagets fram-gång beror på en effektiv marknadsföring, distribution med över 250 bilar och inte minst nöjda kunder/konsumenter. GB Glace har funnits på den Svenska marknaden sedan 1942 och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken. Den välkända GB-gubben och den klassiska GB-prislistan är för den svenska befolkningen oftast förknippat med nostaligiska minnen.

Johan Dalin

070 7632257

Webbplats

E-post

Box 896
101 37 Stockholm

HAGS Aneby AB

Sedan starten 1948 har HAGS drivits av att skapa aktiva mötesplatser för alla generationer. Mötesplatser där man kan leka, träna, umgås,  och må bra. Att ladda energi genom att vara utomhus och röra på sig är viktigt för både kropp och knopp. Är det inte det semestern är till för? Att ladda energi och må bra.

En attraktiv och funktionell mötesplats skapas genom gott samarbete. I dialog med dig som kund tar vi oss fram till den bästa lösningen utifrån dina förutsättningar. Drömmer du om en lekplats som bygger på ett specifikt tema? Då kan vårt designteam hjälpa dig med kreativa idéer och förslag.

Våra produkter lockar till lek, glädje, rörelse och gemenskap för alla generationer.

Peter Åsberg

0380-473 00

Webbplats

E-post

Box 133
578 23 Aneby

Hoist Group

Hoist Group är en helhetsleverantör till hotell och offentlig verksamhet. Med mer än 20 års beprövad erfarenhet inom hotellbranschen är Hoist Group marknadsledande inom innovativa höghastighetslösningar för internet, konferensservice, tv-lösningar, boknings- och back office-system. Hoist Group har sitt huvudkontor i Sverige och har totalt 18 kontor runt om i EMEA-regionen.

Alexander Kugelberg

08-55516400

Webbplats

E-post

Vretenv 8
171 54 Solna

HTM Försäljnings AB

HTM Försäljnings AB är grossisten som har allt din campingbutik behöver.
Godis / Engångsartiklar / Leksaker / Hygienartiklar / Strand-bad artiklar m.m.

Carola Hjort

0220-46340

Webbplats

E-post

Box 37
735 21 Surahammar

JYSK AB

JYSK BtB är en avdelning inom Jysk koncernen som vänder sig till både små och stora företag. Vi levererar till hotell, semesterorter, vandrarhem, campingplatser, offentliga institutioner, försvaret, sjukhus, idrottsklubbar m.fl. Genom vår BtB avdelningen får ni personlig service och rådgivning samt möjlighet att få extra bra erbjudande nästa gång ni köper en större mängd täcken, kuddar, madrasser, möbler, linnen, handdukar m.m. Genom stora gemensamma inköp inom koncernen kan vi alltid hålla mycket låga priser till våra kunder.

Mikael Svensson

010-4566284

Webbplats

E-post

Företagsvägen 6
232 37 ARLÖV

Kabe Rental AB

Marknadsledande uthyrare av husvagnar och husbilar

Kabe Rental är den största aktören på marknaden av uthyrning av husvagnar och husbilar till företag. Våra kunder finns i de flesta branscher inom entreprenadverksamhet, bland annat bygg, järnväg, elbolag och väg/anläggning. Våra företagskunder kan även utnyttja vårt "envägssystem" där vi hämtar och lämnar husvagnarna på den plats ni önskar.

Markus Qvarnström

036-39 37 25

Webbplats

E-post

Box 14
560 27 Tenhult

Kiviks Musteri

På vackra Österlen ligger Kiviks Musteri på en unik plats; på ena sidan Hanöbukten med vackra stränder, på den andra nationalparken Stenshuvud och på den tredje böljande äppelodlingar. Här har man funnits ända sedan 1888 då de första äppelträden planterades.

I samma anda och med samma passion är det idag fjärde generationen i familjen Åkesson som driver Musteriet vidare och gör olika sorters must, cider, lemonader, juicer och annat gott.

Kiviks Musteri - familjeföretaget som också finns att besöka och uppleva på vackra Österlen.

Anders Östlin

Webbplats

Kompan Sverige AB

Glada barn ger nöjda föräldrar. När dagens familjer väljer semesterställe är barnen ofta med i beslutsprocessen. Därför är det viktigt att det finns något kul för dem. Utöver lekprodukter erbjuder vi också ett brett sortiment av träningsredskap för användning utomhus. Då blir området komplett för hela familjen.

Vi kan hjälpa er med att skapa spännande aktivitetsområden, från idéskiss till färdig plats, som kan bidra till att hela familjen får en lyckad semester. Och kommer tillbaka år efter år… Vi erbjuder också förstklassig service och underhåll efter försäljningen – du kan känna dig trygg även efter investeringen. Materialet vi använder i våra lek- och träningsredskap gör det möjligt att maximera garantitiden och samtidigt minimera underhållet. Våra redskap klarar de tuffaste väderförhållandena och är byggda för att klara användning i många år.

Kan det bli enklare?
Välkomna att kontakta oss!

Marie-Louise Dahlsjö Torkelsson

0727-054600

Webbplats

E-post

Götaforsliden 13
431 34 Mölndal

KSAB Konstgräs

Konstgräs, fallskydd, multisportplaner, padelbanor m.m. Är du trött på leriga lekytor och uttorkade gräsmattor? Med konstgräs eller gräsarmering möter dina gäster alltid en snygg, grön och funktionell grönyta som håller för aktivitet. Vi installerar lekparks-underlag med fallskydd, padel-, tennis- och multisportplaner, eller bara trivselytor som alltid behöver se fräscha ut. Vi lägger även konstgräs på refuger och andra småytor, där det är svårt att komma till med maskiner. Referens-anläggningar är t ex Lysingsbadets Camping/ Västervik Resort, Sudersands Camping, samt Astrid Lindgrens Värld. Vi installerar även bevattning, belysning, tillverkar skyltning och mycket annat för din utemiljö. Tips: gör som Byske Havsbad! Lägg konstgräs på husbilarnas ställplatser – en fräsch och mysig yta att umgås på.

Not: dagens miljödebatt omfattar granulaten som fylls i fotbollsplaner, INTE konstgräs i andra miljöer.

Patric Sjöblom

021-102679

Webbplats

E-post

Signalistgatan 9
721 31 Västerås

Lappset AB

På Lappset gillar vi platser där flera generationer kan mötas och aktivera sig. Där finns utemöbler för fika och vila, lekplats för de yngsta, träningsmöjligheter för vuxna, parkour för tonåringar och motorikbana för seniorer. Tänk er en camping där föräldrar får tid till träning medan barnen gungar och tonåringarna tar parkourbanan i besittning eller kör en match i panna-fotboll.

Generationsöverskridande platser ser olika ut beroende på vem som beställer och var de placeras. Men på Lappset tror vi på själva idén, att ung som gammal kan sysselsätta sig på samma ställe.

Katja Skånér

0171-27080

Webbplats

E-post

Björksäter, Litslena Sneby 2
745 96 Enköping

LPS LekParkSport

LPS LekParkSport är en leverantör av lekplatser, utegym och övrig kringutrustning. Genom ett nytt och spännande utbud är vi det förnuftiga valet för produkter till din utemiljö. Med en flexibel organisation anpassar vi oss efter era behov och kan sköta hela eller delar av processen från idé till färdig utemiljö. Vårt utbud är fullt anpassningsbart och vi kan anpassa alla produkter i sortimentet utefter era önskemål, t.ex. genom val av färg eller design. Tillsammans med er vill vi skapa en utemiljö som höjer attraktionsvärdet för era gäster och ger er maximalt värde per investerad krona!

Hos oss hittar ni ett stort utbud av:

 • Lekplatser
 • Utegymsenheter
 • Barställningar
 • Gungställningar
 • Karuseller & Vippgungor
 • Klätterlek & hinderbanor
 • Parkprodukter

Huvudkontor och lager finns i Bankeryd, och vi har även ett säljkontor i Göteborg.

För mer information om oss eller våra produkter så är ni varmt välkomna att kontakta oss!

Besöksadresser

Stationsgatan 21, 564 31 BANKERYD
Jolengatan 21 A, 431 49 MÖLNDAL

Lager

Klerebo 4, 564 91 BANKERYD

Christopher Carlbom

0708-334 234

Webbplats

E-post

Stationsgatan 21
564 31 Bankeryd

Luck och Inredningsbolaget AB

LIB (Luck & InredningsBolaget AB) har i 20 års tid förnyat kök åt privata och kommunala bostadsbolag, och är idag en ledande aktör på marknaden för luckbyten och hela kök.

Tanken med ett LIB-kök är att processen skall vara snabb, enkel och kostnadseffektiv för alla inblandade. Hos oss hittar du ett brett sortiment av det mesta som kan tänkas behövas under arbetets gång; stommar, luckor, lådor, bänkskivor, handtag,  socklar, lister, stänkpaneler mm.

Vi hjälper dig med varm hand genom hela förnyelseprocessen - från idé till färdigt montage. Hör av er, så hittar vi en lösning som passar just dig/er!

Madeleine Persson

033-271700

Webbplats

E-post

Box 23
50113 Borås

Magnusson & Freij

Magnusson & Freij är en helhetsleverantör av städmaterial, kontorsmaterial, emballage, servering och mycket annat förbrukningsmaterial. Vi har över 7,000 artiklar i vårt sortiment. Vad du än kan tänkas behöva till ditt företag.

Vi har mångårig erfarenhet av att jobba med campingar, välkommen att kontakta oss! 

Duygu Ersoy

031-709 62 00

Webbplats

E-post

Argongatan 12
451 53 Mölndal

Menigo Foodservice AB

Menigo erbjuder Sveriges bredaste sortiment av mat, dryck och restaurangutrustning och vill vara den självklara samarbetspartnern för alla krögare och servicehandlare i Sverige.

Anneli Tollstam

08-7221400

Webbplats

E-post

Box 9081
120 05 Årsta

Miljömedia Väst AB

Välkommen till Miljömedia, behöver du en incheckningsfolder, campingkarta, vykort, affischer, minigolfprotokoll eller en hemsida så kom och prata med oss. Vi jobbar i dagsläget med ca 100 anläggningar där vi tillhandahåller allt helt gratis.

Jari Kyllergård

033-102370

Webbplats

E-post

Albanoliden 1
506 30 Borås

Morgan Nyman AB

Morgan Nyman AB Villavagnscenter har en stor utställning med över 30 villavagnar, både nya och begagnade. Vi är generalagent för det prisbelönade engelska märket ABI samt den fantastiskt svenskbyggda Tråvadsvagnen. Utöver det för vi även några utvalda modeller av fabrikaten Willerby och Carnaby. De begagnade vagnarna importerar vi från England i ett unikt samarbete med en stor villavagns handlare som funnits i branschen i över 30 år och vi har alltid 20-30 begagnade villavagnar i lager av olika storlekar, fabrikat och prisklasser.

Morgan Nyman

0500-445600

Webbplats

E-post

Ransstadsverket Häggom
520 50 Stenstorp

Mr Panini/Carolines Kök AB

Paninis färdiga att grilla.

Mats Eriksson

08-7471440

Webbplats

E-post

Box 194
132 26 Saltsjö-Boo

Nordiska Designkompaniet

Brett sortiment på alla typer av souvenirer och presenter. Allt från t-shirt, nyckelringar, vykort, magneter till ljuslyktor.

Ni har också möjlighet att designa era egna souvenirer.

Michael Albertsson

070 525 86 20

Webbplats

E-post

Hellasvägen 2
837 95 Undersåker

Nyah gruppen

Nyah-gruppen – en ny aktör med engagemang för din vardag

Nybloms i Kalmar och Ahnviks i Borås är två av branschens mest erfarna och framgångsrika företag i respektive region. I nyah-gruppen blir vi tillsammans en aktör med kompetens och styrka att ligga i absolut framkant när det gäller service och sortiment. Att välja oss som leverantör ska vara en fördel för dig, det är vår enkla grundidé. Med nästan 200 år av sund affärsverksamhet i ryggen ger vi våra kunder effektiva lösningar för förbrukningsmaterial till industri och kontor. Tillsammans skapar vi styrka och trygghet i alla led.

Vårt mål är enkelt, vi vill vara det bästa alternativet för just dig. Med ett stort engagemang, personligt bemötande och kunskap arbetar vi tillsammans med dig som kund för att hitta den lösning som passar bäst för just din verksamhet. Vi värdesätter våra relationer med såväl kunder som partners och tror att vi tillsammans blir starkare. Vi hoppas få hjälpa dig oavsett om det gäller logistik, förpackningslösningar eller förbrukningsmaterial.

Hos oss är alla välkomna, stor som liten.

Karl Nyblom

070-828 55 45

Webbplats

E-post

Box 4016
390 04 Kalmar

OKQ8 AB

OKQ8 erbjuder ett helhetskoncept med produkter och tjänster kring elbilsladdning, solceller och energilagring.

Vi hjälper våra kunder att ställa om till fossilfria alternativ och därmed minska sin klimatpåverkan. Genom att investera i en solcellsanläggning på er camping med energilagring och elbilsladdning skapar ni förutsättningar att minska ert behov av köpt el avsevärt och få bort dyra ”effekttoppar” men också att minska ert och era gästers klimatavtryck. I takt med att konsumenter blir allt mer miljömedvetna i sina val, även när det kommer till semestern, bidrar denna typ av investering till att er camping blir mer attraktiv både för befintliga och nya kundgrupper. Vi på OKQ8 är Sveriges största leverantör på området med stor kunskap och kan erbjuda er en långsiktig och smart lösning anpassad till er verksamhet.

Viktor Bergh

0707990155

Webbplats

E-post

Sveavägen 115
113 46 Stockholm

PacsOn

PacsOn – din helhetsleverantör

PacsOn finns representerade på 15 orter från Malmö i söder till Kiruna i norr. Vi är en kundnära, komplett och rikstäckande leverantör av emballage, hygien och torkpapper, städartiklar, produkter för servering och catering, skyddsutrustning och kontorsmaterial. Våra produkter och tjänster spelar sällan huvudrollen i din verksamhet, men de kan göra att vardagen flyter på bättre. Oavsett vilka utmaningar du har i din verksamhet tar vi oss an dem utifrån ditt perspektiv för att hitta den bästa och mest lönsamma lösningen för dig. Välkommen att kontakta oss!

Charlotte Larsson

040-597777

Webbplats

E-post

Vevaxelgatan 17
212 41 Malmö

PartnerSec AB

CampTrac – Allt på ett kort.
TracTechnology utvecklar och marknadsför CampTrac som sparar kostnader och höjer komforten inom campingnäringen. CampTrac erbjuder en mängd funktioner på samma kort som ersätter vanliga nycklar och höjer gästernas komfort:

 • Bomstyrning / Tillträdeskontroll till området. 
 • Ersättning för stugnycklar.
 • Tillträde till gemensamma utrymmen.
 • Betalkortsfunktion för duschar, tvättmaskiner, m.m.

CampTrac utnyttjar modern RFID-teknik med beröringsfria avläsningar av kort och/eller nyckelringar.

Wladimir Millanao

08-6305300

Webbplats

E-post

Nytorpsv 26
183 71 Täby

Popz Sverige

Popz Sverige erbjuder dig Sveriges bredaste sortiment av funfood produkter, det vill säga allt du behöver för att sälja popcorn, sockervadd, slush, belgiska våfflor, snacks, nötter, micropopcorn. Vi på Popz har specialiserat oss på att importera och sälja produkter som är av toppkvalitet, vilket gör att du som kund är trygg i din egen verksamhet. Popz levererar både enstaka produkter och hela koncept. Vår specialitet är att erbjuda både kreativa idéer och unika lösningar som genererar lönsamhet för din verksamhet.

Elisabeth Hartman

046-2887223

Webbplats

E-post

Hammarvägen 6
232 37 Arlöv

Privab

Allt du behöver för din försäljning av konfektyrer, snacks och drycker! Privab är en rikstäckande grossistkedja och vi finns i Umeå, Gävle, Stockholm, Norrköping, Nässjö, Visby, Ystad, Göteborg och Trollhättan.

Stefan Hansson

08-41025032

Webbplats

E-post

Grönsaksgatan 3C
411 04 Göteborg

Processing Borgås

Anders Widing

0300-83 70 00

Webbplats

E-post

Borgås Gårdsväg 9
434 39 Kungsbacka

Returpack/Pantamera

Att panta sina burkar och flaskor är att göra en insats för miljön både på lång och kort sikt. Genom material- och energiåtervinning minskas koldioxidutsläppen och vår omgivning blir mer hållbar. Pantamera drivs av Returpack AB i syfte att öka återvinningen av burkar och PET-flaskor. Returpack är ett privatägt företag och uppdraget kommer från ägarna, samt den svenska regeringen. Returpack ägs till 50% av Sveriges Bryggerier AB, till 25% av Svensk Dagligvaruhandel och till 25% av Livsmedelshandlarna. Vi erbjuder kostnadsfria pantlösningar till Sveriges campingägare.

Eva Stenström

011-19 19 78

Webbplats

E-post

Hanholmsvägen 67
601 05 NORRKÖPING

Rojo Produkter

Rojo Produkter säljer tillbehör för camping och fritid. För dig som driver camping eller säljer husvagnar och husbilar, vi har de produkter som dina kunder efterfrågar. Produkter som campingtillbehör, el-produkter, kem till husbilar/husvagnar samt hushållsprodukter passande till servicebutiker inom camping och fritid.

Sonja Nilsson

0733-62 88 54

Webbplats

E-post

Hunnestadby 2
432 91 Varberg

Rullebo, Mobile Homes Sweden

Mats Hulén

+46 (0) 70-5707404

Webbplats

E-post

Box 286
532 24 Skara

SIA Glass AB

Glass är till för njutning. För vardagslyx och lyxig fest. Som förstklassig dessert eller en strut på stranden. Att det smakar riktig glass är a och o. Därför använder vi bara råvaror av högsta kvalitet. Vi väljer helst produkter från naturens eget skafferi: mjölk, bär, nötter, choklad och havre. Men viktigast av allt: Gräddglass ska göras av äkta grädde. Sorbet ska vara fri från mjölk och fett. Så har vi gjort sedan vi startade glasstillverkningen 1961. SIA Glass är det ledande helsvenska glassföretaget med rikstäckande distribution. Vi gör all vår glass av färsk svensk grädde.

Ann-Sofie Avebjörk

0346-71 51 00

Webbplats

E-post

Stenlösvägen 33
311 68 Slöinge

Skånemejerier Storhushåll AB

Din partner för mejerivaror

Vi på Skånemejerier Storhushåll vill vara den mest kompletta och kompetenta partnern inom mejerivaror till det professionella köket. Därför erbjuder vi kunskap och inspiration skräddarsydd för olika typer av verksamheter och ett brett sortiment av både svenska och importerade produkter.

Kärnan i vårt erbjudande är närproducerade mejerivaror med mjölk från bönder i Skåne och södra Sverige som sätter kornas hälsa och välmående i fokus. Varumärket Skånemejerier är en garanti för att mjölkråvaran är 100 % svensk. Skånemejeriers KRAV-märkta sortiment har vi samlat under namnet Hjordnära.

Med varumärken som svenska Allerum, franska Président och italienska Galbani är Skånemejerier Storhushåll den ledande leverantören av kvalitetsost på foodservice-marknaden. Med Bravo och Lindahls erbjuder vi marknadsledande sortiment inom juice- och kvargprodukter. Skånemejerier Storhushåll ingår i den internationella mejerikoncernen Lactalis Group.

Magnus Lövik

0703-181490

Webbplats

E-post

Boplatsgatan 6
21376 Malmö

Swedly AB

Leksaker sedan 1987!

På www.swedly.se hittar du vårt kompletta sortiment av leksaker och förbrukningsartiklar. Vi hjälper gärna till med förslag på vad som brukar vara storsäljare i sommarbutiker och är måna om att varje kund ska få det sortiment som passar just din butik därför säljer vi alla varor förutom displaykartonger och håvar i delad förpackning.

Om du vill ha tidig leverans så betalar du den 30 juni i annat fall har vi alltid 30 dagar netto och fri frakt. Snabba leveranser, i högsäsong skickar vi senast nästa arbetsdag.

Maria Johansson

0372-17155

Webbplats

E-post

Ripvägen 10
341 70 Ljungby

Säkra Försäkringsmäklare i Kalmar AB

Försäkringsförmedling. Campingplatsförsäkring.

Rolf Thydèn

0480-424330

Webbplats

E-post

Öselvägen 2
393 56 Kalmar

Söderberg & Partners

Försäkringsförmedling. Sjukvårdsförsäkring.

Claes Björnsund

036-580 15 86

Webbplats

E-post

Södra Strandgatan 13 B
553 20 Jönköping

TallyKey A/S

Tallykey A/S erbjuder enkla eller avancerade elstolpar av högsta kvalité för camping, ställplats eller marina. Vi erbjuder driftsäkra system, tallycard+ och tallybee, för att t ex. mäta eller slå på/av el- och vattenuttag eller hantera olika tillträden/faciliteter på området.

Vår nya självbetjäningslösning tallyweb erbjuder på ytterligare möjligheter genom att erbjuda en enkel och modern funktion av betalning av olika avgifter, kontroll av el/vatten-förbrukning, unika Access-tillträden till vägbom, servicehus, dusch eller vad ni nu önskar ta kontroll över i er anläggning. Gästerna kan hantera tallyweb via sin smartphone/surfplatta eller PC där dem kan betala avgifter, hantera sitt eluttag. Tallyweb passar obemannade eller bemannade anläggningar i både små och stora storlekar.

Våra välbeprövade produkter/system upplevs bäst ”live” så kontakta oss gärna för mer info.

Mikael Kristiansson

070-2284045

Webbplats

E-post

Fabriksvej 14
DK-7600 Struer, Denmark

Triumf Glass

Triumf Glass producerar, säljer och distribuerar glass i Sverige. Vi har en rikstäckande distribution och säljorganisation, samt en produktionsanläggning som producerar ca 20 milj. liter/år. Triumf Glass varumärkesportfölj består där Snickers och Mars, Lion, Dumle, After Eight, Triumf, Sans, Royal samt Sveriges största 2 liter-produkt, Gammaldags Gräddglass.

Felix Müntzing

031-3369850

Webbplats

E-post

Box 2033
433 02 Sävedalen

Wetact Produkter AB

Wetact Produkter marknadsför och representerar en rad professionella produkter till dagligvaruhandeln, bensinstationer, restauranger och caféer. Vi har specialiserat oss på helhetskoncept kring tillagning av färdiglagad mat – Hot Fast Food – To Go!

Vår ambition är att vara en samarbetspartner hela vägen genom att erbjuda hållbara, framgångsrika fast food koncept och måltidslösningar. Wetact Produkter har agentur för ett flertal prisbelönta produkter för den svenskamarknaden och levererar idag till kedjekunder över hela Sverige. Vi erbjuder även en rikstäckande serviceorganisation som tillhanda håller både service och support på plats.

Varm välkomna att ta en kontakt så kan vi berätta mera!

Mattias Briston

08-712 14 60

Webbplats

E-post

Vintervägen 2B
135 40 TYRESÖ

Visab

Din totalleverantör. VISAB Mycket till många. Det blir enklare med oss. Städmaterial, verktyg, skyddsprodukter, hygenvårdsprodukter, fastighetsprodukter m m.

Jan-Erik Johansson

0382-13500

Webbplats

E-post

Odeng 21
576 31 Sävsjö