Alla nyheter
Publicerad 2016-04-13 | 15.05

Ny säsong av reseprogrammet Gone Camping på TV8

Den 17:e april är det premiär för fjärde säsongen av Gone Camping i TV8 och på Camping.se. Gone Camping är reseprogrammet som sätter upplevelser och aktiviteter i fokus och som riktar sig till de som söker semesterupplevelser och berättelser att ta med hem för alltid. I årets säsong får tittarna bland annat följa med när vi bestiger Kebnekaise, paddlar SUP i Halland och upplever Smålands Vilda Västern.

Gone Camping leds av den rutinerade programledaren Martin Örnroth och är idag ett av Sveriges största reseprogram. Med över 30 program i ryggen som visats för över en miljon tittare, laddar nu Gone Camping för den nya säsongen.

- Resor handlar om drömmar och alla drömmar behöver bränsle för att utvecklas. Det tror jag är det vinnande receptet för Gone Campings popularitet, säger Martin Örnroth. Och bränsle för semesterdrömmarna lär man få när årets säsong drar igång med högt tempo som tar oss med från Sveriges högsta topp till långt ner i underjorden, från vildmark till Venedigs kanaler och genom tågrån i Vilda Västern till tryffeljakt i Istrien.

Gone Camping är ett samarbete mellan SCR Svensk Camping och Husvagnsbranschens Riksförbund och produceras av Silverbullet Film. Gone Camping är ett helhetskoncept som även omfattar ett resemagasin med en upplaga på 425 000 exemplar samt en app som ger användaren tillgång till alla reseprogram direkt i mobilen. Programmen textas på engelska och tyska för internationella målgrupper.

Trailer

Se trailern för Gone Camping

Resmål i årets säsong

Kebnekaise, Nikkaluokta, Kiruna, Amsterdam, Gouda, Kinderdijk, Piran, Škocjan, Bled, Kranjska Gora, High Chaparral, Isaberg, Stryn, Geirangerfjorden, Besseggen, Halmstad, Varberg, Vemdalen, Sundsvall, Bryssel, Brügge, Krk, Istrien, Rovinj, Arjeplog, Ammarnäs, Korallgrottan, Venedig, Dolomiterna, Gardasjön, Valpolicella, Landskrona, Åhus, Kjugekull.

Svenska campingplatser som besöks

Stora Sjöfallets Fjällanläggning, High Chaparral Camping, Isaberg Mountain Resort, First Camp Tylösand, Apelviken.se, Vemdalens Camping, Bergafjärdens Camping, Mötesplats Borstahusen, Regenbogen Åhus, Kraja Camping och Hotings Camping.

Om Gone Camping

Gone Camping visas på Camping.se och på TV8. Premiär för fjärde säsongen den 17:e april 17.05 i TV8.
Se tidigare avsnitt
Läs mer om Gone Camping
Programguide säsong 4

För mer information

Martin Juhos, Marknads- och kommunikationschef SCR Svensk Camping, 0703-98 64 48.
Martin Örnroth, Programledare och projektledare Silverbullet Film, 0707-10 82 89.

Pressbilder finns på www.scr.se/pressbilder

Om SCR Svensk Camping

SCR Svensk Camping är branschorganisation för Sveriges camping- och stugföretagare. Eller rättare sagt, för de som uppfyller våra krav. Vi stödjer våra medlemmars verksamhet genom affärs- och verksamhetsutveckling, nationell och internationell marknadsföring samt strategiskt arbete avseende branschens marknadsvillkor.

Presskontakt

Kontakta oss gärna för mer information.

Martin Juhos

Martin Juhos

Marknads- och försäljningschef

031-355 60 08