Alla nyheter
Publicerad 2021-12-22

Decemberutgåvan av SVEA ute nu

Nya numret av SVEA tar upp allt ifrån danska glampingtält till Nordic Outdoor Adventure till Kronocamping Lidköpings digitala tjänst för take away. Vi besöker entreprenören som driver Skuleberget Havscamping på Höga Kusten samt träffar Visit Blekinges vd Ola Söderdahl.

SVEA besöker Höga Kusten och träffar Fredric Wedin som driver Skuleberget Havscamping, en sann entreprenör som både är konsertarrangör, krögare, hamnägare och campingföretagare. Sommaren 2021 var femte säsongen för den lilla anläggningen med sina drygt 40 tomter, och det blev också den bästa sommaren, med gott om gäster in i oktober.

Vi gör en djupdykning i det högaktuella ämnet elektrifiering. Vad finns det för utmaningar men framför allt möjligheter inom detta område? Ta även chansen att lära känna Visit Blekinges vd Ola Söderdahl, en evig optimist som lever efter filosofin att ju fler människor man träffar desto fler affärer skapas.

Vi önskar er en trevlig lässtund och passar på att önska er alla en riktigt god jul, ta hand om er!

Läs senaste numret här

SVEA nr 4, 2021

Tidningen för campingföretagare

Tidningen SVEA är Sveriges enda tidning för camping- och stugföretagare och här hittar du reportage och artiklar om branschen, inspiration, nyheter, råd, tips och givetvis reportage hos våra medlemmar. Har du missat något av våra tidigare nummer hittar du alla i vårt tidningsarkiv.