Alla nyheter
Publicerad 2021-10-18

Nytt nummer av tidningen SVEA

I nya numret av SVEA kan du bland annat läsa om temat hållbarhet, campingtrenden padel och Ölands satsning på husbilar. Vi besöker företagarna som driver Haga Park Camping och Stugor på Öland samt träffar Destination Gotlands vd Marcus Risberg.

Genom att locka ännu fler vattensportare till det unika läget på Ölands insida vill familjen Snöberg öka lönsamheten för Haga Park Camping och Stugor. Andra framtida satsningar är förlängd säsong och en större andel säsongsgäster.

Hållbarhet är branschens i särklass viktigaste strategiska fråga och att hantera den på rätt sätt är den enda vägen framåt för besöksnäringen. SVEA träffar bland annat Tillväxtverket som ska skapa förutsättningar för hållbar utveckling.

Destination Gotlands vd Marcus Risberg har jobbat med passagerarfärjor i nästan hela sitt liv. Han ser en stor utmaning för Gotland att växa som besöksmål om inte infrastrukturen utvecklas ytterligare.

Detta och mycket mer kan du läsa om i senaste numret av SVEA.

Läs senaste numret här

SVEA nr 3, 2021

Tidningen för campingföretagare

Tidningen SVEA är Sveriges enda tidning för camping- och stugföretagare och här hittar du reportage och artiklar om branschen, inspiration, nyheter, råd, tips och givetvis reportage hos våra medlemmar. Har du missat något av våra tidigare nummer hittar du alla i vårt tidningsarkiv.