Brett nätverk för erfarenhetsutbyten och bättre affärer

Som medlem får du tillgång till ett stort nätverk av kollegor i branschen, en mötesplats för kunskapsutbyte, nya idéer och gemenskap. Vår årskonferens samlar varje år över 200 personer från branschen. Vi samordnar regionala och rikstäckande fysiska möten samt webinars kring olika ämnen som till exempel pandemilagen, Camping Key Europe och marknadsföring.

Samarbetsprogram med leverantörer

För att underlätta för dig att hitta prisvärda och kunniga leverantörer har SCR Svensk Camping ett samarbetsprogram vi kallar SCR Associerad Partner. Inom ramen för detta program hittar du noga utvalda företag som levererar produkter eller tjänster till campingbranschen. Detta ger dig som medlem trygghet, fördelaktiga prisnivåer och förmånliga erbjudanden.

Skapar förståelse för campingbranschen

Utöver det stärks din position som företagare både genom vårt långsiktiga PR-arbete och vårt samarbete med olika myndigheter som till exempel Konsumentverket, MSB och Polismyndigheten. SCR Svensk Camping spelar en viktig roll inom svensk besöksnäring och är idag en naturlig samtalspartner för myndigheter, politiker och media. Ditt medlemskap ger dig därför extra kraft i kontakt med kommuner och övriga myndigheter.

Kvalitetsstämpel för din anläggning

Medlemskapet i SCR Svensk Camping är en kvalitetsstämpel för ditt företag som kan visas upp genom SCR:s logga på er hemsida, vårt medlemsmärke på dörren till receptionen, SCR:s flagga med mera.

Bli medlem i SCR Svensk Camping

Fyll i vår medlemsansökan så kontaktar vi dig.

Ladda ner filer

Filtyp Namn Förhandsvisa Ladda ner
pdf Klassificeringssystemet Visa 1,46 MB