Branschens vassaste marknadsföring och marknadssystem

Vi marknadsför din campingplats och destination i Sverige och Europa. Med kunskap om kunden och en unik räckvidd tar vi med gästerna på hela resan; från inspiration till bokning. Vi hjälper dig att öka din försäljning.

Intresset för Sverige som resmål och camping som boende blir allt större och konkurrensen om semesterresenärerna blir allt hårdare. Digital närvaro och en genomtänkt marknadsstrategi är nyckeln för att se till att de hittar till just er.

Camping.se

Basen i vår marknadsföring är Camping.se. Camping.se är en av Sveriges största resesajter och i särklass störst inom campingboende. Här når du effektivt en miljonmålgrupp i både Sverige och Europa. Camping.se är topprankad på Google, mer än 50 000 följer Camping.se i sociala medier och mer än 200 000 gäster prenumererar på våra nyhetsbrev. Allt det drar du nytta av. Aktiverar du vår medlemsägda bokningstjänst får du dessutom ännu mer digital marknadsföring.

Magasinet Camping och Camping Key Europe

I vårt magasin och katalog marknadsförs din campingplats där svenska och internationella gäster planerar sin semester. Magasinet Camping är Sveriges största resemagasin och det största tryckta, heltäckande inspirationsmaterialet om hela landet. Magasinet skickas direkt hem till 100 000 svenska hushåll och totalt trycks 200 000 exemplar i tre språkvarianter. Alla våra medlemsföretag kan också dra nytta av fördelarna med Europas största förmånskort för campare, Camping Key Europe. Du får helt enkelt tillgång till en marknadsavdelning som hjälper dig att öka din försäljning och nå nya gäster.

Bli medlem i SCR Svensk Camping

Fyll i vår medlemsansökan så kontaktar vi dig.

Medlem berättar - Kronocamping Saxnäs

Många medlemmar uppskattar SCR Svensk Campings marknadsföringspaket. Räckvidden och träffsäkerheten är hög och sker genom väl inarbetade kanaler.

Lasse Sörensson, Kronocamping Saxnäs, vad tycker du om SCR Svensk Campings marknadsföringspaket?

– Det är outstanding. Vi lägger 90 procent av vår marknadsföringsbudget i analoga kanaler på katalogen Svensk Camping. Helt enkelt för att den går direkt till campare. Tidigare var vår marknadsföring som att skjuta med hagelgevär och hoppas att man skulle få en träff. Nu är den mycket mer träffsäker.

Vad är det du gillar?

– Kombinationen, och samspelet, mellan katalogen Svensk Camping och webbplatsen Camping.se är strålande. Många bläddrar i katalogen och går sedan in och bokar på webben. Vi ser i vår statistik att bokningarna från Camping.se ligger på andraplats efter vår egen webbplats. Det är också lätt att administrera vår presentation både på webben och i katalogen.