Årskonferens och föreningsstämma 2023

SCR Svensk Campings årskonferens hålls i år på Hotel Tylösand i Halmstad, 22-23 mars. Förutom föreningsstämma bjuder konferensen på inspiration, nätverkande, mässa med utställare, gemensamma aktiviteter och show med prisutdelning. Ett perfekt tillfälle att förena nytta med nöje.

Inbjudan och handlingar till föreningsstämman

I inbjudan nedan hittar du information om årets program, boende och konferenspriser. Aktuella handlingar till föreningsstämman hittar du på Mina sidor i god tid före konferensen. Nedan kan du även ladda ner en fullmakt om du har fått i uppdrag att agera ombud för en annan medlem.

Ladda ner filer

Filtyp Namn Förhandsvisa Ladda ner
pdf Inbjudan till SCR Svensk Campings årskonferens 2023 Visa 2,69 MB
docx Mall för fullmakt till SCR Svensk Campings föreningsstämma Visa 0,29 MB
pdf Hotel Tylösand 2022.pdf Visa 13,81 MB
pdf Inbjudan utställare SCR Svensk Campings årskonferens 2023 Visa 1,88 MB

Inspirationsföreläsare

Årets gästföreläsare är Niklas Källner - journalist, programledare och författare, som slog igenom som reporter i tv-programmet Skavlan. Ämnet kallprat har Niklas intresserat sig för i flera år, både som journalist, programledare och författare. Vi hamnar ofta i situationer där vi behöver kallprata, men trots att vi övar mycket tycker många att det är svårt. I sin föreläsning delar Niklas Källner med sig av de knep han har utvecklat genom åren. Med mycket humor får vi höra om hans egna erfarenheter och forskning i området av att skapa kontakt med folk. Hur tar vi kallpratet in i värmen?

Foto: Gabriel Liljevall

Middag och underhållning

Njut av god mat, gå på konstvandring och koppla av en stund i hotellets SPA. Konferensen avslutas med show och underhållning av Stefan Odelberg - programledare, magiker och entertainer. Det blir även en spännande prisutdelning där vinnarna av Svenska Campingpriset 2023 samt Camping.se Campers’ Choice 2023 avslöjas! 

Boende på Hotel Tylösand

Boende bokas och betalas direkt hos Hotel Tylösand, ett visst antal rum finns reserverade t.o.m. 6 februari, därefter i mån av plats. Önskas tid för SPA-behandlingar kontaktar ni hotellet och bokar detta i förväg. Boka på bokning@tylosand.se eller 035-305 05, ange kod ”SCR. Meddela om ni vill boka ett enkel- eller dubbelrum, för vilka nätter samt era namn. Här kan du se en film om hotellet

Kontakta oss

Har du frågor om årskonferensen är du välkommen att kontakta Eva Svärd. För att nå oss via e-post, använd formatet fornamn.efternamn@scr.se.

Eva Svärd

Eva Svärd

Marknadsansvarig

031-355 60 05