Välkommen till årskonferensen 2020

Du som är medlem i SCR Svensk Camping är välkommen på vår årskonferens med föreningsstämma som hålls på Vildmarkshotellet i Kolmården 1-2 april 2020.

Förutom två dagar fyllda av inspiration för dig som företagsledare, intressanta utställare, nya pristagare och gott om tid för att nätverka kommer det även tas beslut om hur framtiden ser ut för SCR Svensk Camping. Därför är det viktigt att just du kommer och gör din röst hörd om hur du vill att framtiden ska se ut för din branschorganisation.

Att vara med på konferensen är inte bara trevligt och inspirerande, det är också ett tillfälle för dig att möta andra i branschen, utbyta idéer och fånga upp frågeställningar.

Välkommen!

Information till utställare/Associerade partners

Associerade Partners/utställare anmäler sig via en separat inbjudan som skickats via e-post (senast 14 februari). Kontakta Eva Svärd för mer information.

Anmälan till årskonferens och föreningsstämma

Anmäl dig här.

Mer information

Mer information om programmet, boende och priser hittar du i inbjudan som du kan ladda ner nedan.

Handlingar föreningsstämman

Föreningsstämman hålls 2 april kl 13.00. Alla handlingar för föreningsstämman kommer att finnas tillgängliga för nedladdning här nedan i god tid innan årskonferensen. Alla motioner måste vara SCR Svensk Camping tillhanda senast 2 februari.

Ladda ner filer

Filtyp Namn Förhandsvisa Ladda ner
pdf Inbjudan till SCR Svensk Campings årskonferens 2020 Visa 2,38 MB
docx Mall för fullmakt till SCR Svensk Campings föreningsstämma Visa 0,29 MB

Kontakta oss

Har du frågor om årskonferensen är du välkommen att kontakta Eva-Lena Milton. För att nå oss via e-post, använd formatet fornamn.efternamn@scr.se.

Eva-Lena Milton

Eva-Lena Milton

Konsult

031-355 60 07