Årskonferens och föreningsstämma 2020

På grund av coronaviruset genomfördes inte årets konferens 1-2 april. Preliminärt hålls konferensen istället 14-15 oktober på Vildmarkshotellet i Kolmården. Föreningsstämman kommer hållas digitalt 11 juni klockan 13.00. Vi återkommer med mer information.

Avbokning av boende

Alla rum som har bokats via mail till Malin Wisemark på Vildmarkshotellet avbokas automatiskt. Ni behöver inte kontakta Malin för att avboka. Har ni däremot bokat på annat sätt och inte angett att ni ska delta på SCR:s konferens behöver ni kolla med hotellet att er bokning blir avbokad.

Information till utställare/Associerade partners

De Associerade Partners/utställare som anmält sig till årskonfernsen kommer att informeras så fort beslut har tagits kring förändringar av årets konferens och mässa.

Anmälan till årskonferens och föreningsstämma

Ny information om anmälan kommer så fort nytt datum är fastställt.

Handlingar föreningsstämman

Föreningsstämman kommer att hållas digitalt 11 juni klockan 13.00. Mer information om föreningsstämman skickas till alla medlemmar så fort formerna för genomförandet är fastställt. Alla handlingar för föreningsstämman kommer att finnas tillgängliga för nedladdning här nedan i god tid innan föreningsstämman.

Ladda ner filer

Filtyp Namn Förhandsvisa Ladda ner
docx Mall för fullmakt till SCR Svensk Campings föreningsstämma Visa 0,29 MB
pdf Motion till SCR Svensk Camping 2020 - 02022001.PDF Visa 2,65 MB
pdf Svar på motion godkänd 200310.pdf Visa 1,09 MB

Kontakta oss

Har du frågor om årskonferensen är du välkommen att kontakta Eva-Lena Milton. För att nå oss via e-post, använd formatet fornamn.efternamn@scr.se.

Eva-Lena Milton

Eva-Lena Milton

Konsult

031-355 60 07