Välkommen på årskonferens 2018

Du som är medlem i SCR Svensk Camping är välkommen på vår årskonferens med föreningsstämma som hålls i Malmö 21-22 mars 2018. I år hålls den på Clarion Hotel Malmö Live och arrangeras i samarbete med Nätverket Skånecamping. Precis som tidigare år blir det favoriter i repris och en del nyheter på programmet. Inbjudan har skickats ut till alla medlemmar under vecka 3.

Förutom två dagar fyllda av inspiration för dig som företagsledare, intressanta utställare, nya pristagare och gott om tid för att nätverka kommer det även tas beslut om hur framtiden ser ut för SCR Svensk Camping. Därför är det viktigt att just du kommer och gör din röst hörd om hur du vill att framtiden ska se ut för din branschorganisation.

Att vara med på konferensen är inte bara trevligt och inspirerande, det är också ett tillfälle för dig att möta andra i branschen, utbyta idéer och fånga upp frågeställningar. Årets absolut viktigaste fråga är hur campingkortet ska hanteras i framtiden.

Välkommen!

Sen anmälan är möjlig i mån av plats

Sista anmälningsdag har passerat (20 februari), sen anmälan kan göras i mån av plats till Eva-Lena Milton, 031-3556007.

Vill du enbart delta på föreningsstämman?

Du som enbart vill delta på själva föreningsstämman på Clarion Hotel Malmö Live 22 mars får gärna anmäla dig här så är ditt röstkort färdigt när du kommer.

Mer information

Mer information om programmet, boendealternativ och priser hittar du i inbjudan.

Ladda ner filer

Filtyp Namn Förhandsvisa Ladda ner
pdf Inbjudan till SCR Svensk Campings Årskonferens 2018 Visa 0,68 MB
docx Mall för fullmakt till SCR Svensk Campings föreningsstämma Visa 0,29 MB

Kontakta oss

Har du frågor om årskonferensen är du välkommen att kontakta Eva-Lena Milton. För att nå oss via e-post, använd formatet fornamn.efternamn@scr.se.

Eva-Lena Milton

Eva-Lena Milton

Rådgivare, utbildningsansvarig

031-355 60 07