Våra associerade partners

SCR Associerad Partner är vårt partnerprogram för branschens leverantörer. Vi har skapat det för företag som har eller vill bygga långsiktiga affärsrelationer med campingplatser som är medlemmar i SCR Svensk Camping.

Filtrera bland associerade partners
Resultat 58

4Fun AB

4Fun AB är ett rikstäckande automatspelsföretag som främst ställer ut våra extremt populära godiskranar, (med vinst varje gång), men även andra automater på bl.a. campinganläggningar runt om i Sverige.

Vi ställer ut automaterna kostnadsfritt, vi står även för godiset, sedan fördelas intäkterna mellan oss.

För referenser, vänligen kontakta oss. Se mer på www.4fun.nu

Hans Kristenson

0346-69 00 80

Webbplats

E-post

Kabelvägen 13
311 50 Falkenberg

Amforeas Medelhavskeramik AB

Vi erbjuder stora, rejäla krukor och urnor för offentliga miljöer av allra högsta kvalitet. Krukorna är omsorgsfullt gjorda för hand och har förmåga att skapa imponerande blickfång vid entrén, poolen och allmänna utomhusmiljöer. 
Krukorna har tjockt, tätt gods som gör att de klarar att stå utomhus året runt, även i bitande vinterkyla, utan att flisa eller spricka. 

Skippa plast och betong, sätt guldkant på campingen genom att införskaffa våra miljövänliga krukor av naturmaterial som håller år efter år och som bara blir vackrare med tiden!

Stefan Stenfelt

076-2229728

Webbplats

E-post

Linvägen 6
75752 Uppsala

Annonsmedia Väst

Vi har helhetslösningen för din campingplats! I dag har vi på Annonsmedia Väst i uppdrag från drygt 200 semesteranläggingar i Sverige att kostnadsfritt producera deras Välkomst/Incheckningsfoldrar med tillhörande områdeskarta. Utöver detta tillhandahåller vi hemsidelösningar, design av logotype med tillhörande grafisk profil, samt Intern-TV.

Då vi även är delägare i ett tryckeri så kan vi erbjuda våra samarbetspartners oslagbara priser på trycksaker som brevpapper, kuvert, visitkort, affischer, vepor, vykort, flyers och allt annat som kan tryckas på papper. Vi hjälper er också med dekaler av alla slag. Läs mer på vår hemsida eller kontakta oss via telefon. Vi ser fram emot att samarbeta med er! Nyhet: 3D-kartor!

David Johansson

033-418400

Webbplats

E-post

Box 168
503 08 Borås

Axfood Närlivs AB

Vi gör det enkelt för våra kunder att göra bra affärer. Axfood Närlivs har servicehandelns bredaste sortiment och en e-handelsportal där du kan beställa varor när som helst på dygnet. Välkommen att ta kontakt på det sätt som passar dig – direkt på www.narlivs.se eller genom att ringa något av våra säljkontor. Partihandelsverksamhet samt konceptutveckling inom servicehandeln.

Leon Gistedt

019-6030350

Webbplats

E-post

Nahabgatan 12E
461 53 Trollhättan

Bädd & Bad AB

Bädd & Bad är leverantör av produkter till badrum och sovrum. Textilier, gästgåvor & kosmetik samt utrustning och sängar. Våra kunder är främst företag med kommersiell övernattning. Hotell rederier, vandrarhem och campingplatser.

John P Berg

042-266666

Webbplats

E-post

Grustagsg 22
254 64 Helsingborg

CADO

CADO är en professionell leverantör av nya lekplatser och nya redskap till existerande lekplats. Med en lekplats från CADO vet ni att säkerheten, kvaliteten och detaljerna är på plats. Vi har levererat lekplatser till skolor, förskolor, parker, campingplatser, bostadsrättsföreningar, kommuner, fastighetsbolag och djurparker.

CADO har ett klart mål - vi vill med unika produkter och utomhusdesign göra skillnad, skapa harmoni och balans med hänsyn till våra framtida generationer. Vi har i många år designat och levererat lekplatsprojekt, sport och rörelseprojekt och utomhusmiljöer med kompetent rådgivning, bra service och unika produkter. Vi ska vara en ledande part i utformningen av utemiljöer - och det förpliktigar. Det är därför vi alltid fokuserar på våra grundvärderingar: tillförlitlighet, innovation och kreativitet, miljö och hållbarhet, flexibilitet, kompetens och utveckling.

Kjell Parmborn

040-45 23 00, 0708-43 79 36

Webbplats

E-post

Limavägen 5A
236 31 Höllviken

City Golf Europe AB

City Golf Europe är Europas ledande leverantör av Minigolf och Äventyrsgolf. Hos oss finner ni det bredaste produktsortimentet vad gäller anläggningar, tillbehör, Crazy Hinder, reparationsmaterial och allt annat som behövs för att anlägga och driva en modern och lönsam minigolf- eller äventyrsgolfanläggning.

Se mer på vår hemsida.

Annika Sedin

0660-51300

Webbplats

E-post

Vikingagatan 19
891 38 Örnsköldsvik

Comers

Comers - Webbaserat, enkelt, tryggt och säkert. För campingägaren som vill ha ett modernt webbaserat bokningssystem med onlinebokning och som vill känna sig trygg och säker, ha koll på bokningar, gäster och ekonomi. Lika enkelt för gästen som för er att göra bokningar. Snabbt och enkelt använder ni campingkartan eller 30-dagars översikten. Gästen betalar online och kan själv logga in och hantera bokningen.

Styr hela anläggning via Comers. Vi har integration med ledande system för kassahantering, onlinebetalning och passersystem. Comers är alltid uppdaterat med Daylights senaste funktionalitet. Kunder som bokar på nätet lägger själva in sitt Camping Europe kort och kan checka in automatisk. Gästen köper sitt giltighetsmärke online tillsammans med första bokningen för året. En självklarhet att gästerna bokar sin vistelse själva på webben och bokar sina tillval.

Per Hultkrantz

08-6115700

Webbplats

E-post

Östermalmsg 33
114 26 Stockholm

ConCoction AB

Tvättmaskiner, tumlare, manglar, avfuktare, torkskåp mm för kommersiellt bruk. Helrenoverade produkter med 2 års garanti service & reservdelar. Halva priset mot nyinköp motsvarande modeller. Värmepumpar Mitsubishi. Storköksutrustning och hushållsmaskiner: nytt och begagnat. Teknisk support till campingplatsernas befintliga maskiner, samt de produktgrupper vi säljer.

Andreas Sejnell

0739-684609

Webbplats

E-post

Barkvägen 14
360 51 Hovmantorp

DL-Systems AB

DLBOOKIT ger dig effektivisering och ökad lönsamhet. När du väljer DLBOOKIT bokningslösning från DL Systems väljer du flexibilitet, snabbhet, stabilitet och framtida utvecklingsmöjligheter. Bokning, kringförsäljning, in- och utcheckning – allt sker i samma system. DLBOOKIT är en av marknadens bäst anpassade, säkraste och mest utbyggbara bokningslösningar. Genom lång erfarenhet, stort kunnande och ett genuint intresse för utveckling av IT-stöd för turistanläggningar, fortsätter vi vidareutveckla en redan kraftfull produkt.

Vi har tagit fram en bokningslösning som växer med ditt företag, är lätt att använda, driftsäkert, lätt att sätta ihop paketlösningar i och som har full koppling mot passer-, betalsystem, elavläsning samt försäljningskanaler online. DLBOOKIT Online ger dig ett mycket effektivt försäljningsverktyg som aldrig tar ledigt utan ser till att gästerna kan boka dygnet runt, året om.

DLBOOKIT Kassa och kortbetalning ger dig ökad snabbhet samtidigt som risken för felslagning minimeras. Naturligtvis är allt certifierat enligt den nya kassalagen. En välutvecklad gästhantering finns som möjliggör kommunikation med gästen innan, under och efter vistelsen. Detta utförs enkelt via e-post och SMS.

Vi är med dig hela vägen från installation, utbildning till igångkörning. Sedan finns vi vid din sida för support och vidareutvecklingsfrågor. Hos oss får du support av personal med stor erfarenhet vilket ger dig ovärderlig trygghet. Välkommen som DLBOOKIT användare.
Team DLBOOKIT

Lennart Wikström

0270-429460

Webbplats

E-post

Sjötullsgatan 68
826 50 Söderhamn

Dpj Svenska AB

DPJ gruppen är en helhetsleverantör av inredning för kontor och hotell med allt från golv till tak. DPJ hotellinredning skräddarsyr lösningar inom områdena hotell, vandrarhem, fjäll- och västkuststugor samt även mindre stugor och camping. Vi har ett brett sortiment och tar fram olika kostnadsmedvetna produkter enligt kundens specifikationer och önskemål. Vi är duktiga på att förstå vad kunden vill ha och har ett brett kontaktnät med både leverantörer och producenter. Vi kan därför ta fram väldigt specifika produkter då vi oftast skräddarsyr och tillverkar efter beställning. Då vår portfolio är så bred ser våra projekt helt olika ut från fall till fall. Tveka inte att skicka oss en förfrågan till vår specialist Per Frisell.

Per Frisell

08-444 54 24, 070-091 09 52

Webbplats

Eldon AB

Eldon erbjuder kundanpassade eluttag för camping och marinor Till vår serie av uttagsstolpar (ECO) har vi system för att individuellt mäta förbrukningen för varje uttag och sedan debitera varje användare för dess faktiska förbrukning. Uttagen kan också styras via web, telefon, sms wller genom en app för smartphones. Kontakta oss så hjälper vi er med den bästa lösningen utifrån era specifika behov.

Frank Erlandsson

010-555 95 00

Webbplats

E-post

Egnahemsgatan 39
571 34 Nässjö

Ezibowl Mini

Ezibowl Mini är ett helt nytt koncept inom bowling i ett mindre och enklare format.

Ezibowl Mini är en rolig och enkel aktivitet som passar alla. Den kräver liten yta och är lätt att underhålla. Ezibowl Mini passar in i de flesta miljöer, både där folk är i rörelse och där de söker avkoppling.

Ezibowl Mini är ett eget varumärke hos Svenska Rainbowl AB.

Håkan Fredriksson

0705-419200

Webbplats

E-post

Tjolöholmsvägen 98
439 74 Fjärås

Flybo - S Stugan

Flybo är Sveriges största & ledande småstugetillverkare till campingar & stugbyar. Flybo projekterar och producerar prefabricerade byggnader, så som vår kända uthyrningsstuga ”Värmlandsstugan”, Servicebyggnader, receptioner och teknik-byggnader för tex solfångare och värmepumpar. Vi tar fram egna förslag eller skräddarsyr enligt kunds önskemål. Dock alltid med mål att leverera en högkvalitativ byggnad. S-stugan är en budgetstuga som är framtagen för att passa ett billigare typ av boende och som finnas i storlekarna 21m², 26m² och 31m². (Stugorna säljs i standardutförande med eller utan möbler.)

Malou Franz

0550-17667

Webbplats

E-post

Varnumsleden 5
681 93 Kristinehamn

Funfood equipment

Fun Food är ett av de ledande företagen i Sverige inom fast- och funfoodmaskiner. Vi marknadsför ett mycket stort sortiment av både maskiner och tillbehör inom Popcorn, Sockervadd, Slush, Våfflor, Snacks, Nachos, Korvgrillar och Candy. Where there's fun - there's funfood.

Lotta Azelius

046-772222

Webbplats

E-post

Teknikvägen 3
246 43 Löddeköping

GARO AB

GARO är en av marknadsledarna på eluttag för camping, bil och båt. Vi presenterar det allra senaste ett styrsystem som heter G-CTRL. Styr varje eluttag exklusivt för varje användare. Till- och frånslag, larmfunktion och mätning, för att bara nämna lite. Och det bästa av allt, varje åtgärd bekräftas! G-CTRL måste ses och upplevas.

Ingvar Grundborg

0370-332800

Webbplats

E-post

Box 203
335 25 Gnosjö

GB Glace - Varsego

GB Glace är den största glassproducenten i Sverige, med ca 50 milj.liter/år. Sortimentet är en perfekt kombination av fräcka innovationer och klassiska favoriter som tex Lakritspucken, Top Hat, Tip Top, GB Sand-wich, 88:an och Piggelin. Företagets fram-gång beror på en effektiv marknadsföring, distribution med över 250 bilar och inte minst nöjda kunder/konsumenter. GB Glace har funnits på den Svenska marknaden sedan 1942 och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken. Den välkända GB-gubben och den klassiska GB-prislistan är för den svenska befolkningen oftast förknippat med nostaligiska minnen.

Wolgar Johansson

08-56292601

Webbplats

E-post

Box 896
101 37 Stockholm

Glimåkra of Sweden AB

Erbjuder specialanpassade och funktionella skärmväggsystem i homogent högtryckslaminat som tål tuffa tag, är lätta att rengöra och underhålla. Lämpar sig för lokaler där höga krav på hygien och långlivslängd krävs så som utrymmen för duschar, tvättinrättningar och matlagning.

Glimakra of Sweden AB´s WALL SYSTEMS – SPACE och BASIC – är lika år efter år. Detsamma gäller för våra SPACE väggpaneler. Utöver detta kan vi även erbjuda specialanpassade bänkskivor efter behov och önskemål. Ni har måtten och behoven. Vi har inredningen och lösningarna. Behöver ni hjälp med färgsättning och utformning av lokalerna så finns vi för er. Kvalité lönar sig. 10 års garanti.

Mats Venhammar

044-45 410

Webbplats

E-post

Box 125
280 64 Glimåkra

HAGS Aneby

HAGS inspiring all generations. Hags är en global leverantör av utomhusprodukter såsom klätterställningar, lekutrustning, träningsutrustning, parkmöbler och flytbryggor. Vi hjälper gärna till med helheten - från tips, ritningar och montage av lekplatser, utomhusmöbler, bryggor och utomhusgym i park- och stadsmiljö.

Leif Burman

070-621 14 52

Webbplats

E-post

Box 133
578 23 Aneby

HISAB/JOKER AB

Hisab/Joker är en ledande grossist inom souvenirer samt present och skämtartiklar
Vi levererar idag till fackandeln, souvenirbutiker, turistbyråer samt till övriga aktörer
inom turistnäringen.

Våra produkter utmärker sig i mängden och håller hög klass, både vad gäller kvalite och pris.

Vi har en kundvård som håller världsklass.

Kontaktuppgifter till Anders Ekström: 073-717 2662, anders.ekstrom@hisabjoker.se

Anders Ekström

0340-646100

Webbplats

E-post

Härdgatan 3
432 33 Varberg

HoistLocatel AB

HoistLocatel är en totalleverantör av system, produkter och tjänster till er verksamhet. Vi erbjuder bokningssystem, tv-apparater, tv-system, mobilt back-officesystem, WiFi, lås, samt interiör och gästartiklar. HoistLocatel kan också licensiera ett stort utbud av tv-kanaler till campingar och för offentlig visning. Vi tar ett helhetsansvar för det vi levererar och erbjuder därför installation, service och support som är tillgänglig dygnet runt, året om. Vi samarbetar idag med flertalet hotell och hotellkedjor på den Skandinaviska marknaden.

Carl-Johan Dyrssén

08-55516400

Webbplats

E-post

Vretenv 12
171 54 Solna

HTM Försäljnings AB

HTM Försäljnings AB är ett risktäckande grossistföretag och har mer än 40 års erfarenhet inom branschen. Vår affärsidé är okomplicerad, Vi ska upplevas som det bästa alternativet för campingplatser, servicebutiker, tobakshandeln, bensinstationer, kiosker m fl.

Carola Hjort

0220-46340

Webbplats

E-post

Box 37
735 21 Surahammar

JYSK AB

JYSK BtB är en avdelning inom Jysk koncernen som vänder sig till både små och stora företag. Vi levererar till hotell, semesterorter, vandrarhem, campingplatser, offentliga institutioner, försvaret, sjukhus, idrottsklubbar m.fl. Genom vår BtB avdelningen får ni personlig service och rådgivning samt möjlighet att få extra bra erbjudande nästa gång ni köper en större mängd täcken, kuddar, madrasser, möbler, linnen, handdukar m.m. Genom stora gemensamma inköp inom koncernen kan vi alltid hålla mycket låga priser till våra kunder.

Mikael Svensson

010-4566284

Webbplats

E-post

Industrig 4
593 61 Västervik

Kompan Barnland AB

Glada barn ger nöjda föräldrar. När dagens familjer skall välja semesterställe är barnen ofta med i beslutsprocessen. Därför är det viktigt att det finns något kul till dem. Vi kan hjälpa er med att skapa spännande lekområden, från idéskiss till färdig lekplats, som kan bidra till att barnfamiljerna får en lyckad semester. Och kommer tillbaka år efter år…

Materialet vi använder till redskapen gör det möjligt att maximera garantitiden och samtidigt minimera underhållet. Våra redskap, med en garanti på upp till 20 år, klarar de tuffaste väderförhållanden och är byggda för att klara ett mångårigt användande. Vi kan dessutom erbjuda finansiering av lekplatsen genom leasing. Vi ansvarar för då för en årlig besiktning och underhåll av lekplatsen under hela leasingperioden. Kan det bli enklare?

Utöver lekredskap till alla åldrar kan vi också erbjuda ett brett sortiment för lek och sport liksom fitnessredskap för utomhusbruk. Det innebär att området blir attraktivt för hela familjen. Välkomna att kontakta oss!

Erik Dahlgren

031-968840

Webbplats

E-post

Fabriksv 9
435 35 Mölnlycke

KSAB Konstgräs

Konstgräs, fallskydd, gummiasfalt, multisportplaner m.m. Är du trött på leriga lekytor och uttorkade gräsmattor? Med konstgräs möter dina gäster alltid en snygg, grön och funktionell grönyta som håller för aktivitet. Vi installerar lekparks-underlag med fallskydd, fotbolls- tennis- och multisportplaner, eller bara trivselytor som alltid behöver se fräscha ut. Vi lägger även konstgräs på refuger och andra småytor, där det är svårt att komma till med maskiner. Referens-anläggningar är t ex Lysingsbadets Camping/ Västervik Resort, Sudersands Camping, samt Astrid Lindgrens Värld.

Jesper Magnusson

021-102671

Webbplats

E-post

Signalistgatan 9
721 31 Västerås

Lappset AB

På Lappset gillar vi platser där flera generationer kan mötas och aktivera sig. Där finns utemöbler för fika och vila, lekplats för de yngsta, träningsmöjligheter för vuxna, parkour för tonåringar och motorikbana för seniorer. Tänk er en camping där föräldrar får tid till träning medan barnen gungar och tonåringarna tar parkourbanan i besittning eller kör en match i panna-fotboll.

Generationsöverskridande platser ser olika ut beroende på vem som beställer och var de placeras. Men på Lappset tror vi på själva idén, att ung som gammal kan sysselsätta sig på samma ställe.

Katja Skånér

0171-27080

Webbplats

E-post

Björksäter, Litslena Sneby 2
745 96 Enköping

Menigo Foodservice AB

Menigo erbjuder Sveriges bredaste sortiment av mat, dryck och restaurangutrustning och vill vara den självklara samarbetspartnern för alla krögare och servicehandlare i Sverige.

Anneli Tollstam

08-7221400

Webbplats

E-post

Box 9081
120 05 Årsta

Miljömedia Väst AB

Välkommen till Miljömedia, behöver du en incheckningsfolder, campingkarta, vykort, affischer, minigolfprotokoll eller en hemsida så kom och prata med oss. Vi jobbar i dagsläget med ca 100 anläggningar där vi tillhandahåller allt helt gratis.

Jari Kyllergård

033-102370

Webbplats

E-post

Albanoliden 1
506 30 Borås

Morgan Nyman AB

Morgan Nyman AB Villavagnscenter har en stor utställning med över 30 villavagnar, både nya och begagnade. Vi är generalagent för det prisbelönade engelska märket ABI samt den fantastiskt svenskbyggda Tråvadsvagnen. Utöver det för vi även några utvalda modeller av fabrikaten Willerby och Carnaby. De begagnade vagnarna importerar vi från England i ett unikt samarbete med en stor villavagns handlare som funnits i branschen i över 30 år och vi har alltid 20-30 begagnade villavagnar i lager av olika storlekar, fabrikat och prisklasser.

Morgan Nyman

0500-445600

Webbplats

E-post

Ransstadsverket Häggom
520 50 Stenstorp

Mr Panini/Carolines Kök AB

Paninis färdiga att grilla.

Mats Eriksson

08-7471440

Webbplats

E-post

Box 194
132 26 Saltsjö-Boo

Nyblomgruppen

Pappersgrossist. Mjukpappers, städmateriel, engångsmateriel, skydd och hygien.

Leif Rynmark

031-7096200

Webbplats

E-post

Box 4016
390 04 Kalmar

Oskars Campingservice AB

Lek & Spel, hobby & fritid, campingartiklar, kök & hushållsartiklar.

Roger Sandblom

070-6316369

Webbplats

E-post

Höglundavägen 4C
455 61 Dingle

PartnerSec AB

CampTrac – Allt på ett kort.
TracTechnology utvecklar och marknadsför CampTrac som sparar kostnader och höjer komforten inom campingnäringen. CampTrac erbjuder en mängd funktioner på samma kort som ersätter vanliga nycklar och höjer gästernas komfort:

 • Bomstyrning / Tillträdeskontroll till området. 
 • Ersättning för stugnycklar.
 • Tillträde till gemensamma utrymmen.
 • Betalkortsfunktion för duschar, tvättmaskiner, m.m.

CampTrac utnyttjar modern RFID-teknik med beröringsfria avläsningar av kort och/eller nyckelringar.

Björn Holmer

08-6305300

Webbplats

E-post

Nytorpsv 24
183 53 Täby

Pax Electro Products AB

Utvecklar, marknadsför och säljer ventilationsprodukter som ventiler coh fläktar, oljefyllda element och handdukstorkar.

Hans Eliasson

0157-75600

Webbplats

E-post

Box 72
640 30 Hälleforsnäs

Paxess Software AB

Nu har vi nöjet att presentera "nya TurBo" – TurBo2an. TurBo2an är den nya versionen av TurBo med mängder av nyheter och förbättringar. Vi har förfinat och gjort om, snyggat till och förbättrat. Alla TurBo:s tidigare favorit-funktioner finns kvar men nu har vi gjort dem ännu enklare, snyggare och snabbare! TurBo2an innehåller alla de funktioner som behövs för att underlätta och förenkla bokning, in- och utcheckning, kassafunktion (med snabbknappar), fakturering, bekräftelse-hantering via post, e-post eller SMS m.m.

Kassafunktionen är givetvis certifierad enligt Skatteverkets krav. Bokningar görs via kalender eller kartbild av Din anläggning. Med TurBo2an kan du utöver boendet även boka aktiviteter och arrangemang som en del i ett paket eller som ett tillägg till boendet. För dig som arrangerar kurser och konferenser finns även en modul för detta i TurBo2an. Gruppbokning och offerthantering finns också. TurBo2ans onlinebokning TurBo-NET har en modern design och är utvecklad med senaste teknik. Här är det lätt för kunden att göra sin bokning av både boende och kringaktiviteter samt betala sin bokning on-line.

I TurBo2an finns även funktion för överföring av bokningar från Citybreak direkt till TurBo2an. TurBo2an är givetvis integrerad med SCR Svensk Campings campingkortsystem Daylight men även med t ex olika betalkortssystem, system för avläsning av elmätare, system för passerkort till bommar och dörrar m fl. TurBo2an håller koll på verksamheten – jämför t ex aktuell säsong med budgeterad och mot tidigare säsonger (stapeldiagram) och givetvis finns SCB/SCR-statistiken i systemet.

TurBo2an kan driftas på din egen hårdvara (PC) eller i vår TurBo-server. Använder du servern behöver du bara en Internet-förbindelse så tar vi hand om driften och du har dessutom tillgång till bokningen dygnet runt – året runt! TurBo2an är utvecklad i nära samarbete med våra befintliga TurBo-användare som med sin erfarenhet och kunskap bidragit till att göra TurBo2an rätt anpassad till en stressig arbetsmiljö. Med många nya funktioner och en ny, starkare plattform och modern design blir arbetet med TurBo2an ett rent nöje!

Vi vill gärna visa dig hur nya, fräscha TurBo2an med alla nya funktioner ser ut. Kontakta oss så visar vi systemet för dig på Internet!

Jan-Erik Björk

0911-92000

Webbplats

E-post

Björkvägen 7
832 54 Frösön

Privab

Allt du behöver för din försäljning av konfektyrer, snacks och drycker! Privab är en rikstäckande grossistkedja och vi finns i Umeå, Gävle, Stockholm, Norrköping, Nässjö, Visby, Ystad, Göteborg och Trollhättan.

Stefan Hansson

08-41025032

Webbplats

E-post

Sjöängsvägen 1C
192 72 Sollentuna

Profina Finans AB

Välkommen till Profina! Profina är ett av Sveriges ledande finansbolag och en samarbetspartner att lita på.

Vi har sedan starten 1983 inriktat oss på företagens behov vad avser inkassotjänster. Vi har specialiserat oss på kundanpassade lösningar utifrån principen att företag, på samma sätt som individer är unika.

Vi levererar det mesta inom finansiell administration.

På finans är vår styrka påminnelse/reskontraservice, factoring, fakturaköp och fakturaservice för små och medelstora företag. Vår oberoende ställning gör oss flexibla i kreditbedömning och villkor, samt ger oss handlingsfrihet.

Profina är även specialiserade på juridisk service och företräder svenska och utländska uppdragsgivare inför svenska domstolar, vid avtalsskrivning och förhandlingar.

Dessutom är vi unika i att vara specialiserade inom internationell inkasso och kreditupplysningar och vi kan därför garantera att samtliga Profinas kunder får en kvalitativ garanterad tjänst världen över.

Susanne Ingeson

070-796 86 45

Webbplats

E-post

Stockholm, Malmö,
Halmstad och Sundsvall

Rojo Produkter

Rojo Produkter säljer tillbehör för camping och fritid. För dig som driver camping eller säljer husvagnar och husbilar, vi har de produkter som dina kunder efterfrågar. Produkter som campingtillbehör, el-produkter, kem till husbilar/husvagnar samt hushållsprodukter passande till servicebutiker inom camping och fritid.

Sonja Nilsson

0733-62 88 54

Webbplats

E-post

Hunnestadby 2
432 91 Varberg

San Sac AB

San Sac har levererat utrustning för avfallshantering sedan 1962. Idag kan vi erbjuda marknadens bredaste och mest kompletta sortiment för miljöriktig källsortering. Under 2011 kompletterades produktutbudet med möbler för offentliga miljöer.

Stefan Danesand

013-130420

Webbplats

E-post

Box 423
581 04 Linköping

SIA Glass AB

Glass är till för njutning. För vardagslyx och lyxig fest. Som förstklassig dessert eller en strut på stranden. Att det smakar riktig glass är a och o. Därför använder vi bara råvaror av högsta kvalitet. Vi väljer helst produkter från naturens eget skafferi: mjölk, bär, nötter, choklad och havre. Men viktigast av allt: Gräddglass ska göras av äkta grädde. Sorbet ska vara fri från mjölk och fett. Så har vi gjort sedan vi startade glasstillverkningen 1961. SIA Glass är det ledande helsvenska glassföretaget med rikstäckande distribution. Vi gör all vår glass av färsk svensk grädde.

Peter Forsell

0346-715100

Webbplats

E-post

Stenlösvägen 33
311 68 Slöinge

Silverbullet Film AB

Silverbullet Film ger möjligheten att på ett trovärdigt och professionellt sätt nå ut med budskap genom egenproducerade TV-program. Vi erbjuder en helhetslösning; idé innehåll, TV-program, finansiering och publicering.

Kristofer Hultén

0733770219

Webbplats

E-post

G. Almedalsv. 1
412 63 Göteborg

Skandinaviska Villavagnar AB

Skandinaviska Villavagnar marknadsför ett fräscht utbud av nya villavagnar med fokus påkvalitet, ren design samt praktiska lösningar. Vi är dels generalagenter för Atlas, en av Englands största fabriker med erkänt hög kvalitet, samt för Evolution som står för nya och innovativa modeller som passar bra för uthyrning på campingar eller i stugbyar. Vi har stora möjligheter att påverka design och val av material, allt för att kunna möta kundernas olika krav på utseende och funktionalitet.

Peder Falk

0142-609880

Webbplats

E-post

Långvägen 22
595 93 Mjölby

Staples Sweden AB

Allt till din Camping från en leverantör. Staples målsättning är att erbjuda allt du behöver från en leverantör. Vi har allt du kan tänka dig inom områden som;

 • Hygien- och städprodukter som håller arbetsplatsen fräsch.
 • Kök- och serveringasprodukter till caféet, restaurangen eller kiosken.
 • Lek & Pyssel till dina lekrum och lekplatser.
 • Kontorsmaterial som gör din administrativa vardag enklare.
 • Datorer, kontorsmaskiner och tillbehör.
 • Papper och tonerkassetter för förstklassiga utskrifter.
 • Möbler till din arbetsplats.
 • Present och profilartiklar för att stärka ditt varumärke.
 • Vård- och förbandsprodukter från plåster till hjärtstartare.
 • Förpackningsmaterial till dina paket och försändelser.

I vår webbutik kan du handla över 20 000 artiklar.

Att som kund hantera flera leverantörer inom olika produktområden är både tidskrävande, ineffektivt och ger onödigt höga kostnader. Vi ser till att du får rätt produkter, till rätt pris, förpackade i rätt mängd, levererade på rätt ställe, i rätt tid på angiven plats. Alla produkter din arbetsplats behöver för att lyckas!

Ola Frithiof

033-171700

Webbplats

E-post

Box 1777
501 17 Borås

Svensk Cater AB

Rikstäckande fullsortimentsgrossist med lager och kontor på 20 orter i Sverige från Gällivare i norr till Malmö i söder. Vi finns nära våra kunder och vi gör allt för att tillgodose våra kunders önskemål. Lokal anknytning och flexibilitet är en del av vår styrka. Vi är idag leverantör till många av SCR:s medlemmar.

Victor Nygren

019-172600

Webbplats

E-post

Klubbhusgatan 13
553 03 Jönköping

Svensk Minigolf AB

SVENSK MINIGOLF - Gemensamma inköp ger styrka!
Branschnätverket Svenska Minigolf grundades 2008 och ingår i nätverket ISFRA & IFA Sweden AB. Vi är en av Sveriges största och starkaste inköpsorganisationer med över 500 medlemmar/kunder. Den gemensamma volymen gör att våra medlemmar får priser, service, leveransvillkor, betalningsvillkor och merförsäljningshjälp som enskilda aktörer har mycket svårt att få. Vi har mycket starka rabattavtal med ledande producenter och varumärken inom mat & dryck som Carlsberg, Coca Cola, Martin&Servera, Privab, GB, Triumfglass mfl.

Vi som ligger bakom nätverket driver själva minigolfbanor och brinner verkligen för minigolf! Vi hjälper campingar med kvalificerad rådgivning och objektiva tips om minigolfbanor, alltifrån drift, prissättning, marknadsföring till inköp. OBS! Tillgång till Svensk Minigolfs medlemsförmåner ingår gratis vid medlemskap i vår systerorganisation Svenska Campingrestauranger. Endast 1 medlemsavgift utgår per camping, således kan en eller flera arrendatorer inom en camping ta del av alla medlemsförmåner och dela på en avgift varje år.

Som trogen Associerad Partner sedan 2009 och ståendes på er sida som medlemsnätverk har vi full medlemsgaranti. Skulle ni inte få ut något värde av medlemskapet debiteras ingen årsavgift! Ordinarie årsavgift för 2014 är 2495 kr.

Hans Olofsson

070-4447444

Webbplats

E-post

Strandbergsgatan 51
112 51 Stockholm

Svenska Campingrestauranger

SVENSKA CAMPINGRESTAURANGER - Gemensamma inköp ger styrka!
Branschnätverket Svenska Campingrestauranger grundades 2008 och ingår i nätverket ISFRA & IFA Sweden AB. Vi är en av Sveriges största och starkaste inköpsorganisationer med över 500 medlemmar/kunder. Den gemensamma volymen gör att våra medlemmar får priser, service, leveransvillkor, betalningsvillkor och merförsäljningshjälp som enskilda aktörer har mycket svårt att få. Vi har mycket starka rabattavtal med ledande producenter och varumärken inom mat & dryck som Carlsberg, Coca Cola, Martin&Servera, Privab, GB, Triumfglass mfl.

Vi som ligger bakom nätverket driver själva restauranger och kan verkligen branschen. Vi hjälper campingar med kvalificerad rådgivning och objektiva tips om café/restaurang, alltifrån drift, prissättning, marknadsföring till inköp. OBS! Tillgång till Svensk Minigolfs medlemsförmåner ingår gratis vid medlemskap i Svenska Campingrestauranger. Endast 1 medlemsavgift utgår per camping, således kan en eller flera arrendatorer inom en camping ta del av alla medlemsförmåner och dela på en avgift varje år.

Som trogen Associerad Partner sedan 2009 och ståendes på er sida som medlemsnätverk har vi full medlemsgaranti. Skulle ni inte få ut något värde av medlemskapet debiteras ingen årsavgift! Ordinarie årsavgift för 2015 är 2495 kr.

Hans Olofsson

070-4447444

Webbplats

E-post

Strandbergsgatan 51
112 51 Stockholm

SWE Marketing

SWE Marketing är ett konsultföretag verksamt inom svensk besöksindustri som tillhandahåller tjänster inom marknadsföring, affärsutveckling och projektledning. Inom SWE Marketing finns mer än 25 års erfarenhet inom dessa områden. Specialistkompetens inom turism och mobilt boende samt stor erfararenhet av att driva konsumentinriktade kampanjer på den svenska marknaden. Arbetar för SCR med olika framtidsprojekt. SWE Marketing är utsedda av Kama Fritid som kontakt på den svenska marknaden för Freizeit-Reisch produktsortiment när det gäller servicestationer Holiday Clean för tömning av toalettavfall/påfyllning av vatten och elförsörjning. För mer information besök vår webbplats.

Lars-Erik Hörmander

031-91 04 60

Webbplats

E-post

Bukärrsvägen 3
429 41 Särö

Swedly AB

Leksaker sedan 1987!

På www.swedly.se hittar du vårt kompletta sortiment av leksaker och förbrukningsartiklar. Vi hjälper gärna till med förslag på vad som brukar vara storsäljare i sommarbutiker och är måna om att varje kund ska få det sortiment som passar just din butik därför säljer vi alla varor förutom displaykartonger och håvar i delad förpackning.

Om du vill ha tidig leverans så betalar du den 30 juni i annat fall har vi alltid 30 dagar netto och fri frakt. Snabba leveranser, i högsäsong skickar vi senast nästa arbetsdag.

Inga Lill Johansson

0372-17155

Webbplats

E-post

Ripvägen 10
341 70 Ljungby

Säkra Försäkringsmäklare i Kalmar AB

Försäkringsförmedling. Campingplatsförsäkring.

Rolf Thydèn

0480-424330

Webbplats

E-post

Öselvägen 2
393 56 Kalmar

Säkra Göta AB

Försäkringsförmedling. Sjukvårdsförsäkring.

Claes Björnsund

036-304830

Webbplats

E-post

Tegnérgatan 5
553 34 Jönköping

TallyKey A/S

TallyKey A/S levererar uttagscentraler/elstolpar av högsta kvalité för camping, ställplatser eller marina. Vi utvecklar även marknadens bästa system, TallyCard+ och TallyBee, för att t ex. mäta eller slå på/av el- och vattenuttag eller hantera olika tillträden/faciliteter på området. Våra system hanteras enkelt med hjälp av våra användarvänliga programvaror TallyMaster+ och det stora administrationsprogrammet TallyManager med t ex. platskarta och online-bokning. Våra välbeprövade produkter/system upplevs bäst ”live” så kontakta oss gärna för mer info.

Mikael Kristiansson

070-2284045

Webbplats

E-post

Fabriksvej 14
DK-7600 Struer

Team P

Profilkläder, presentreklam, flaggor/vepor, sportartiklar, giveaways m.m.

Anders Benjaminsson

031-860950

Webbplats

E-post

Ågatan 30
431 35 Mölndal

Tingstad Papper

Sedan 1959 har vi haft privilegiet att lära känna både stora och små företagare i Norden. Vårt fokus är stödprodukter och förbrukningsmaterial till arbetsplatser inom alla branscher. Rengöring och hygienpapper, arbetskläder och kontorsmaterial, förpackningar och sopsäckar. För att nämna några.

Vi brinner för det där som bara ska finnas där. Till rätt pris, och precis när de behövs. Vi har det.

Tingstad är ett familjeägt företag, med kunder över hela Norden. Vi är idag 320 anställda, och omsatte år 2015 1,9 miljarder SEK.

031-707 20 00

Webbplats

E-post

Marieholmsgatan 1-3
415 02 Göteborg

TOAB Miljö AB

TOAB Miljö hjälper dig med planeringen av ditt nästa servicehus. Vi har all inredning som du behöver; handfat, blandare, duschpaneler, anti-legionellasystem, fläktar, toalettbås, urinoarer och skötbord. Prefabricerade badrum i olika storlekar som kan tas in genom en 60 cm dörr – 10 års garanti.

NYHET! Försäljning av Seijseners produkter med bl a de mycket populära barnskötsruminredningarna samt elstolpar, vägbommar och kortsystem. Välkommen att kontakta oss för kostnadsfri rådgivning och offert.

Oscar Grön

031-7769530

Webbplats

E-post

Box 6130
400 60 Göteborg

Triumf Glass

Triumf Glass producerar, säljer och distribuerar glass i Sverige. Vi har en rikstäckande distribution och säljorganisation, samt en produktionsanläggning som producerar ca 20 milj. liter/år. Triumf Glass varumärkesportfölj består där Snickers och Mars, Lion, Dumle, After Eight, Triumf, Sans, Royal samt Sveriges största 2 liter-produkt, Gammaldags Gräddglass.

Felix Müntzing

031-3369850

Webbplats

E-post

Box 2033
433 02 Sävedalen

Vattenkvalité AB

Vi erbjuder Sveriges starkaste sortiment när det gäller vattenlek. Hos oss hittar ni allt från enstaka smårutschar och vattensprutande figurer till kompletta badlandskap med sprayparks och hisnande vattenrutschbanor för spänning sökare. För er trygghet är vi med er hela vägen från idé till genomförande så titta in på vår hemsida för att se mer och få idéer för er anläggning.

Jonny Bohman

031-7754953

Webbplats

E-post

Fiskhamnsgatan 10
414 58 Göteborg

Visab

Din totalleverantör. VISAB Mycket till många. Det blir enklare med oss. Städmaterial, verktyg, skyddsprodukter, hygenvårdsprodukter, fastighetsprodukter m m.

Jan-Erik Johansson

0382-13500

Webbplats

E-post

Odeng 21
576 31 Sävsjö

VisBook

VisBook är ett komplett online boknings- och administrationssystem. Vi erbjuder en helhetslösning där du kan styra och administrera hela din anläggning i samma system. Vi på VisBook brinner för att du som vår kund ska använda din tid till dina gäster. Vi jobbar varje dag för att du ska få en lättare vardag med det administrativa samt allt annat som måste göras för att driva en reslivsanläggning. Vi är där från att gästen bokar till att bokföringen är godkänd.

Vi anpassar systemet efter just din anläggning så att det uppfyller dina önskningar och täcker just ditt behov.

VisBook erbjuder följande;

 • Omsättningsbaserad månadskostnad. Det gör att ni bara betalar för de månader ni har öppet.
 • Bokning av övernattning
 • Bokning av SPA, aktiviteter och konferens
 • Egen modul för bokning av event med paketlösning
 • Datakassa för restaurang och bar, anpassat för windows-plattor
 • Integrerade betalterminaler, både stationära och trådlösa
 • E-postsystem, SMS, CRM och dokumentserver
 • VisBook Publish och onlinebokning
 • Channel Manager med tvåvägskoppling
 • Integration med betal- och låssystem
 • Fri support

Sedan starten i Norge 1995 har VisBook levererat IT-lösningar för alla typers reslivsanläggningar. Allt från kedjor, kurs/konferens och SPA-hotell till campingplatser. Vi kan stoltsera med att i Norge vara marknadsledande från att ha börjat som ett familjeföretag och ägs än idag av de båda grundarna.

Carolina Nilsson

031-711 75 00

Webbplats

E-post

Vasaplatsen 4
411 34 Göteborg