Gone Camping

Gone Camping är filmer och reportage som sätter från resmål och upplevelser i Sverige och Europa. Med Gone Camping vill vi fånga känslor, inspirera, väcka reslust och bjuda på reseupplevelser som är värda att berätta vidare. Målet med Gone Camping är ge gästen inspiration till nya upplevelser, minnesvärda ögonblick och semestrar för livet.

Från videoklipp på Youtube till ett reseprogramprogram på TV8, ett digitalt resemagamagasin och en app. Nu går programmet som ger inspiration till campingsemestern in på sin femte säsong. Gone Camping visas på Gonecamping.se, Youtube och har alltid först premiär på TV8. Programmet leds av programledarna Martin Örnroth och Louise Fornander. Idag är det Sveriges största reseprogram.

Camping handlar ju inte bara om att köra, parkera och utforska området. Lika viktigt är livet på plats i husvagnen eller husbilen. Matlagningstips är därför ett uppskattat inslag i programmen. Oavsett om inslagen handlar om att baka polkagrisar i Gränna, att göra bomben från farbror Melkers brygga eller att åka flotte nerför Klarälvens strömmande, kalla vatten så handlar allt om samma sak.

Informationsfilm

I filmen nedan kan du se klipp från inspelningarna i hela Europa.

Martin Örnroth på Kebnekaise i Gone Camping säsong 4

Prisvinnande samarbete

Gone Camping är ett projekt mellan SCR Svensk Camping och Husvagnsbranschens Riksförbund och produceras av Silverbullet Film. Programserien har belönats med TRIP Award för årets bästa nyttjande av marknadsföring och distribution av Rese- och Turistnäringen i Sverige samt Intermedia-globe GOLD - TOURISM Guld vid World Media Festival i Hamburg.