Alla nyheter
Publicerad 2023-11-08

Boka plats i Visit Swedens monter på Vakantiebeurs 2024

Visit Sweden erbjuder dig inom besöksnäringen att boka medverkan i deras monter på mässan Vakantiebeurs i Nederländerna 2024. De riktar sig till dig som vill attrahera resenärer från Nederländerna och Belgien och/eller få direktkontakt med researrangörer. Mässan genomförs 10-14 januari 2024.

”Vakantiebeurs” är Nederländernas årliga och största mässa för resebranschen samt slutkonsumenter. Här kan du marknadsföra sin destination eller verksamhet på den nederländska och även den belgiska marknaden. Förra året besöktes mässan av cirka 65.000 besökare varav ca 8.000 researrangörer och reseagenter samt journalister som vill skriva om resmålet Sverige.

Läs mer om mässan på corporate.visitsweden.com

Visit Swedens erbjudande

Att vara en del av Sverige tillsammans med Visit Sweden i deras monter ger en ökad synlighet och gör att ni har lättare att komma i kontakt med fler Sverigeintresserade researrangörer, journalister och slutkonsumenter. Här finns även möjlighet att ta plats på scenen i ’Nordic Theater’ och presentera din anläggning. Du kan även ta del av relevant kunskap och få tips inför ditt deltagande genom Visit Swedens uppstartsmöte som kommer att arrangeras ett par veckor innan Vakantiebeurs. Visit Sweden bearbetar under Vakantiebeurs aktivt; press, journalister och annan media på marknaden Beneluxe.

Prisexempel:

Vill du enbart delta på Konsumentdagarna (B2C) kostar medverkan 45 000 SEK (ex moms).
Då ingår:

  • Eget bord under konsumentdagarna (torsdag 11 januari – söndag 14 januari)
  • Deltagande för 1 – 2 aktörer. (rekommenderat)
  • Möjlighet för flera aktörer att dela på bordet, dock max 1 aktör samtidigt per bord.
  • 1 Tidsslott (30 minuter) per konsumentdag/aktör för presentation i Nordic Theatre (först till kvarn).

Detta erbjudande är främst för aktörer och företag med B2C fokus. Möt kunden på plats och säkra bokningar för kommande säsonger. Det går bra att byta ut personal under konsumentdagarna utan extra kostnad, så länge det inte blir dubbelbemanning vid bordet.

Boka ditt deltagande i Visit Swedens monter senast 9 november!

Här kan du läsa mer om de olika paket Visit Sweden erbjuder och boka din medverkan för 2024