Alla nyheter
Publicerad 2023-11-23

Nytt nummer av tidningen SVEA

I nya numret av SVEA har vi besökt Västra Kajen Camping & Gästhamn i Piteå. Vi intervjuar Pelle Olausson som driver Lagunen strax söder om Strömstad och Fredrik Lindén, vd för Turistrådet Västsverige, om destination Bohuslän. Dessutom kan du läsa om Ewa Bylander på Gullbrannagården, årets mässhöst, studieresor, tema outdoor, satsningar inför 2024 och mycket mer.

I senaste numret av SVEA har vi besökt Tomas Lindbäck och Karin Lindström på Västra Kajen Camping & Gästhamn i Piteå. De berättar om hur de har byggt upp och utvecklat sin verksamhet, från en provisorisk festivalcamping till en attraktiv anläggning för turister. Du kan även läsa om destinationen Bohuslän som är Sveriges största campingdestination enligt siffror från Turistrådet Västsverige. Missa inte outdoor temat; där kan du läsa om äventyrs- och naturturism, NOA, Klarälvens Camping och framtidens ledare inom naturturism. Ewa Bylander på Gullbrannagården berättar om hur de gjort för att bli vinnare hos både gäster och personal. Dessutom kan du läsa om årets största mässor, genomförda studieresor, satsningar inför 2024 och mycket annat.

Läs senaste numret här

SVEA nr 3/4, 2023

Tidningen för campingföretagare

Tidningen SVEA är Sveriges enda tidning för camping- och stugföretagare och här hittar du reportage och artiklar om branschen, inspiration, nyheter, råd, tips och givetvis reportage hos våra medlemmar. Har du missat något av våra tidigare nummer hittar du alla i vårt tidningsarkiv.